DONES SEM MOJI KUPU NOVE GATE
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › DONES SEM MOJI KUPU NOVE GATE
če daš V potem vzameš IZ ali VEN
če daš NA vzameš Z
kaj hudiča VEN skuhaš iz gat, ja tega pa ne zastopm no…
Sicer pa, če flanelaste gate opereš na 95, pol so še bolj široke kot prej, pa tudi krajše…
ampak še vedno ne vem kaj se VEN skuha
Če ven kuhaš, se krči tako po dolžini kot po širini, ampak pri kvalitetnih materialih tega ni. Zdaj, tiste, ki si jih ti kupil v megamarketu in ki so bile tako fejst znižane, je vprašanje, kakšne bi ratale, če bi jih ven kuhal :))
Gate :)))
ahh kompliciraš
a si ji kupu še žabe? da bo imela tvoja celotno zimsko opremo 😉
Koker se men zdi, je treba ven skuhat kako packarijo. Recimo zasušen drek al pa menstruacijo. Torej izkuhat ven, al kwa.
Hvala za hecno temo :))
zdele pa mal pretiravaš, ker tega pa ne najdeš u gatah pr moj, ker če ne b bla čedna pa to, pa tud moja neb bla, sam tok….sam zdej zastopm kwa to (vn skuhat) pomen…ja mrbit vn skuhat kšno spermo, to pa ja…
@hribbuc, vidiš, vedno se kaj najde, k je treba ven skuhat :))
To se reče hlačke. Bolje pa bi bilo, da bi jih ji slekel.
ooooooooooooooooooooo k je treba ji jr same padejo dol, neč bat.,….
kaj boš reku da tvoja pa nima menstruacije? že samo k jo dobi pride na gate, drugač itak vedla nebi da jo ma.
pa če je čedna, ti ji greš pa kupt razvlečene gate, halo? tis pa tud! kup ji kšne lepe gatke al pa tangice. sicer pa ženske si take stvari kupujemo same…
Ja itak da ja, če si kupu 5 številk prevelke 🙂
ma nism ji kupu prevelike, ma rt kt od banke vogu, sam mal so razvlečene zdej k jh je oprala, ker so flanelaste, a veš kt tiste rjuhe k sm jh dobu od stare mame…
Fletno, gospodična misli, da je shujšala, ker so ji gatke prevelike. 🙂
Pol si pa rešu dve muhi na en mh :)) ma tvoja zdaj gate in krilo v kompletu.:))
Pol si pa rešu dve muhi na en mh :)) ma tvoja zdaj gate in krilo v kompletu.:))[/quote]
:)))
Pa še namest zavese jih loh ponuca. Ko ji iz riti dol padejo, jih na karniso zabriše, pa se noujo oči sosedov po njeni prelestni ritki pasle.
Forum je zaprt za komentiranje.