DONČIĆ – NE HVALA
DONČIĆ -ne hvala, 10.08.2021 ob 14:55
zelo se smešiš, 10.08.2021 ob 08:28
DONČIĆ -ne hvala, 09.08.2021 ob 21:49
Gobcava goflja, 09.08.2021 ob 17:47
DONČIĆ -ne hvala, 07.08.2021 ob 15:45
Ne gledam pogosto košarke, ampak ,kadar nekega igralca kujejo v zvezde, pričakuješ briljantno igro.
Če je to, kar sem videla v zadnjih dveh tekmah , tista briljantnost Dončića, mi je zelo žal za izgubljeni čas.
Samo veliko gob..canja in napihovanja njegovega fotra in medijev.
Bolje bi bilo,da bi ostal tam , kjer je bil, saj se šušlja,da mu ne bodo podaljšali pogodbe, po vsem sr..anju,ki ga je prikazal.
Prepelić in Tobey sta naredila dosti večji vtis, vsaj name.
Kaj se pa danes šušlja ti, ki si tako zelo brihtna, razgledana in pametna? Dončič podpisuje novo pogodbo, da boš seznanjena in, da ne boš več “gobcala neumnosti” tukaj!
Ni problema, me ne gane.
Vsak lahko s svojim denarjem kupi kar pač želi.
Dončič ne stari , ne mladi, ne njegova kdorkoli ,me pa ne zanima.
Če je to kar sem videla na zadnjih dveh tekmah ,vse kar premore, je mojega časa resnično škoda za en tak velik nič.
Ti pa si še naprej delaj utvare.
Dončič te ne zanima, a že 4 dni nabijaš o njem?
To, da človeka sodiš po enem dejanju (no, po dveh tekmah, ki jih mimogrede sploh ni slabo odigral), pove pa o tebi tudi to, kako beden človek si!
Približno tako je to, kot, da si super oh in sploh učenec v šoli, potem greš pa na maturo in pogrneš na celi črti.
Le kaj se ti upošteva za rezultat?
Kakšna znanost je to ?
Izgubljena tekma je izgubljena tekma in nič drugega.
Tudi po zaslugi katastrofalih zgrešenih metov, ki sem si jih nagledala še za bodoče generacije.
Pri Športu je tako. Kaj je sedaj z vami )ženskami? A ve naciljalte vsakič ma ?l Moški pa druge luknje oz koš Proklete l??? Go Dončič l??????♀️?❤???????
Še bolj se smešiš!
Je mogoče ta dijak slab samo zato, ker je pogrnil maturo?
Je tisti, ki je naredil maturo res toliko boljši?
In ta dijak, ki ni naredil mature, je zmagal na matematični olimpijadi (ali v fiziki, vstavi kar želiš) in dobil štipendijo za študij na prestižni fakulteti v tujini, ki jo lahko izkoristi tudi naslednje leto ali pa je celo naredil nekaj izjemnega, neko inovacijo in so mu ponudili službo v tujini!!!
Tisti, ki je pa spackal maturo, bo študiral na FDV in se zaposlil v JU.
Kdo je bolj uspešen ali boljši?
Btw, res poznam fanta, ki ni naredil mature, tudi blestel ni v šoli, je pa sodeloval na nekem mednarodnem natečaju in zmagal. Ponudili so mu službo v Ameriki in je šel, kolikor vidim, se tam uči od najboljših na tem področju in raztura. Luzer je, a ne.
ne ti men cez gospodinje!, 10.08.2021 ob 12:36
Popay npr, 10.08.2021 ob 11:47
@Napačno delo selektorja
jst debatiram s tabo. In koliko poznam situacijo, so iskali trenerja in jim ni uspelo najti….., ostal je samo Sekulič. Men se glih ne da vse živo brat in analizirat za nazaj…., po bitki je lahko bit general, delam vedno po svojih videnjih in občutkih, ponavad me ne zajebejo. Malo je mimo tukej debatirat o športu recimo z eno gospodinjo, ki ji je pač ratal tak naslov.
Konkretno o teh zadevah lahko poda mnenje sam tist, ki je prelil še pa znoja na igriščih. Jst sem pač en tak…., da nisem bil v stiku z žogo je minila samo kakšna nedelja v tednu, pač gospodov dan, hehe… pa tud mogoče kakšna sobota…. drugo je bilo pa vsakdanje fajtanje na igriščih z menjavo najmanj dveh majc čisto mokrih od tega fajtanja., ko jebe to temo….
Tamal Dončič lahko vse nas kupi pa še vse tisto kar imamo v lasti z 10% tistega denarja ki ga bo zaslužil v naslednjih letih, pa če se njegova igra dopade eni gospodnji ali ne…
Tej gospodinji pa predlagam naj redno naprej gleda športno plezanje, in kolesarjenje ker tukej je prvo mesto hvala bogu zagarantirano, hehe..
Eee, ne ti men cez gospodinje!
Do zdaj sem pomila okna, zamenjala posteljino po vseh sobah, speglala 6 strojev perila, oprala 3, kuham 3 razlicna kosila in se nekaj za vecerjo, pa to ne kosila za eno osebo, ampak taka s po 4kg zelenjave, ki jo je treba spucat in nasekljat, da vidim tega Dincica, ce bi bil sposoben do poldneva vse to naredi, na koncu bi padel na kavc bolj utrujen kot po tekmi s Francijo ali Avstralijo!
????
Saj naceloma se strinjam s tem, kar pises, ampak sori, me gospodinje nismo tako nevedne kokosi, ceprav imamo mladice pod perutjo in smo podobne kokljam, preden smo postale gospodinje smo tudi me zivele in nekaj dozivele in tudi zdaj, ce hocemo ali ne, moramo slediti zunanjemu svetu, pa naj gre za OI, kosarko in Doncica ali pa za najnovejsi model telefona z vsemi super naprednimi funkcijami!
Skratka, mogoce nasi uspehi ob sporgetu in z metlo res niso placani v milijonih, ampak tudi me gospodinje vemo, kaj je uspeh in ga znamo cenit!
Res, jest nič, hudičevke)? Pol se ločujeta po sodiščih. Ma kakšne s trojmini antlami. Sem nervozna zaradi vašega škodoželja. Zaradi slednjega lahko shujšate ? proklete. Mama ñjegova je ok), vi zavistne Slovenke, on uspešen. Pika.
IN to dečko pri 22ih letih odgovarja na novinarska vplašanja v španščini in angleščini kot za malo malco, kot da je rođen Španjolac…., pa tudi v srbščini bi BP, če bi bilo treba. 🙂 JAsno, poleg sloveščine.
Ma pri 22ih se mu marsikatera in marsikdo tukaj lahko prikloni /te- toliko, kot je naredil on tudi danes z reklamo za Slovenijo, ko je sam “TankShark” prišel do njega s papiruši po njegov avtogram, se malokdaj zgodi pri nas. T je zaokrožilo po orbiti preko satelitov in še bo.
Najmlajši in edini NBA špiler, ki je podpisal za toliko šoldijev za 5 let. Se pa Cuban zaveda, da ga je dobil tik pred vrhuncom izpiljenosti in mali je močan in zdrav še ko bik.
najboljša promocija Slovenije dosedaj, 10.08.2021 ob 17:57
IN to dečko pri 22ih letih odgovarja na novinarska vplašanja v španščini in angleščini kot za malo malco, kot da je rođen Španjolac…., pa tudi v srbščini bi BP, če bi bilo treba. 🙂 JAsno, poleg sloveščine.
Ma pri 22ih se mu marsikatera in marsikdo tukaj lahko prikloni /te- toliko, kot je naredil on tudi danes z reklamo za Slovenijo, ko je sam “TankShark” prišel do njega s papiruši po njegov avtogram, se malokdaj zgodi pri nas. T je zaokrožilo po orbiti preko satelitov in še bo.
Najmlajši in edini NBA špiler, ki je podpisal za toliko šoldijev za 5 let. Se pa Cuban zaveda, da ga je dobil tik pred vrhuncom izpiljenosti in mali je močan in zdrav še ko bik.
Bo spujsan kot je stari?
Kolk kilaže ma že sedaj preveč, tak športnik, da ne zmore teka 30 minutk! Tu ne štima, ima težave s ščitnico al so Fotrovi geni?
Dec zgleda star že okol 70!
@Napačno delo selektorja
Pa dejmo spet po vrsti. Se mi že od začetka zdelo čudno kaj stalno z mmc jem nabijaš in zdej…, kot vidim si ženska, saj se mi zdelo čudno, da bi kakšen tip tako debatiral.
Ampak ok., vseeno, če bi vedel, da debatiram o športu z žensko ne bi nobenega komentarja napisal.. Jst sem namreč redno na mmc. Tekme tud komentiram, samo, ko je v živo se takoj nabere tri strani komentarjev in gre komentar rakom žvižgat. V političnih temah sem pa redno brisan, če pa komentar gre čez cenzuro, je pa deležen kar lepo število odobravanj, zvezdic… O moji realnosti pa, hehe…. verjami, da boš težko našla bolj realnega človeka od mene.
Razumem dobro kar preberem. Ne da se mi pa nekih stvari za nazaj brat, da bom jst zdej celo zgodovino mmc.ja prebral in našel tisto kar ti misliš, da bi moral prebrat…, pa ja… Ajde napopej tisto kar misliš, da vidim to isto mišljenje košarkaškega strokovnjak in gospodinje..., ne pa stalno nabijat pejt na mmc…
Fajt na igrišču in v debati je preprost…. fajta se tist v teoriji za kateim je trda praksa in se preneha samo z teoretiki fajtqat, ko vidi, danima smisla… Z vsakim se lahko v športu fajtam z beseedemi…, v praksi pa to zgleda tako… Recimo basket se igra 1 na 1, 2 na 2, 3 na 3, vedno do 15 ali 21, naprej je košarka (fantje na OI so sploh razred za sebe). In recimo z bilo katerim, ki redno trenira košarko v primeru, če bi šel z njim 1 n 1 igrat, mi bi lahko dal 20 pik fore od 21 možnih, ker je konec partije do 21 in me bi logično za šalo malo premagal, đabe vsa leta igranja v mladosti, ko te starost in poškodbe sesujejo… In kaj hočem povedat s tem…. Tist, ki ima kilometrino za sabo na športnem igrišču takoj vidi situacijo, tako, da recimo pogleda svojga nasportnika, vidi njegovo gibanje na igrišču in si misli, tega bom sesul kot panta pito, če je malo smotan…., tist, ki je pa virtuoz na igrišču, poleg tega tudi telesno močen… boš pa ti panta pita za njega…. Tak je lajf v praksi v športu in življenju..
Pristranski nisem bil niti ne bom nikoli… Kar se pa gospodinj tiče…, tistim dvema takrat, ko sem bil pač mlajši sem lepo kuhnjo skup sestavil in tudi njih lepo sestavil na koncu dela, bile so zadovoljene, tako, da so večerje padale in tud vabila, tako, da se vseeno malo razumem v gospodinje, kakorkoli obrneš, hehe.. Hvala za strokovno debato o košarki s tvoje strani…., hehe, Res si me u nulo šolala o šport s temi besedami, pejt na mmc, hehe..
Popay npr, 11.08.2021 ob 09:16
@Napačno delo selektorja
Pa dejmo spet po vrsti. Se mi že od začetka zdelo čudno kaj stalno z mmc jem nabijaš in zdej…, kot vidim si ženska, saj se mi zdelo čudno, da bi kakšen tip tako debatiral.
Ampak ok., vseeno, če bi vedel, da debatiram o športu z žensko ne bi nobenega komentarja napisal.. Jst sem namreč redno na mmc. Tekme tud komentiram, samo, ko je v živo se takoj nabere tri strani komentarjev in gre komentar rakom žvižgat. V političnih temah sem pa redno brisan, če pa komentar gre čez cenzuro, je pa deležen kar lepo število odobravanj, zvezdic… O moji realnosti pa, hehe…. verjami, da boš težko našla bolj realnega človeka od mene.
Razumem dobro kar preberem. Ne da se mi pa nekih stvari za nazaj brat, da bom jst zdej celo zgodovino mmc.ja prebral in našel tisto kar ti misliš, da bi moral prebrat…, pa ja… Ajde napopej tisto kar misliš, da vidim to isto mišljenje košarkaškega strokovnjak in gospodinje..., ne pa stalno nabijat pejt na mmc…
Fajt na igrišču in v debati je preprost…. fajta se tist v teoriji za kateim je trda praksa in se preneha samo z teoretiki fajtqat, ko vidi, danima smisla… Z vsakim se lahko v športu fajtam z beseedemi…, v praksi pa to zgleda tako… Recimo basket se igra 1 na 1, 2 na 2, 3 na 3, vedno do 15 ali 21, naprej je košarka (fantje na OI so sploh razred za sebe). In recimo z bilo katerim, ki redno trenira košarko v primeru, če bi šel z njim 1 n 1 igrat, mi bi lahko dal 20 pik fore od 21 možnih, ker je konec partije do 21 in me bi logično za šalo malo premagal, đabe vsa leta igranja v mladosti, ko te starost in poškodbe sesujejo… In kaj hočem povedat s tem…. Tist, ki ima kilometrino za sabo na športnem igrišču takoj vidi situacijo, tako, da recimo pogleda svojga nasportnika, vidi njegovo gibanje na igrišču in si misli, tega bom sesul kot panta pito, če je malo smotan…., tist, ki je pa virtuoz na igrišču, poleg tega tudi telesno močen… boš pa ti panta pita za njega…. Tak je lajf v praksi v športu in življenju..
Pristranski nisem bil niti ne bom nikoli… Kar se pa gospodinj tiče…, tistim dvema takrat, ko sem bil pač mlajši sem lepo kuhnjo skup sestavil in tudi njih lepo sestavil na koncu dela, bile so zadovoljene, tako, da so večerje padale in tud vabila, tako, da se vseeno malo razumem v gospodinje, kakorkoli obrneš, hehe.. Hvala za strokovno debato o košarki s tvoje strani…., hehe, Res si me u nulo šolala o šport s temi besedami, pejt na mmc, hehe..
Hehehe, dober si, bi te častila z enim pivom in sproščenim čvekom.
Brez zamere, prosim, vendar tam ljudje, ki so v košarki doma, povedo točno to, kar tu gospodinje odkrito povemo.
In smo. Navijači pa ste pristranski, ok, ti malce manj, ko se te vzame v paco.
Gospodinje vidimo stvari realno, možje pa ste morali debelo požreti knedelj, ko so ga naši začeli bonati vsepovprek, debeloriti Dončić pri 22.letih ne zmore več, kot par minutk laufa, ker ga bumbar od trenerja ne upa poslati iz igre, dela ta enormne napake, ter za sabo potegne celotno ekipo.
Ja, in to je ekipni šport. Tko pravite vi, cenjeni možje, ki ste celo v košarki doma, tudi na terenu in boste tolkli po tistih, ki vidijo in si drznejo povedati, da je cesar gol. Ja, nag in bos, celo dva sta.
Eden je sigurno odveč in ta si ne bi smel niti za trenutek privoščiti, kar si je, torej Sekulić.
Prvi nag Luka, za njim nag in bos trener.
TU druge ni, rokice na srce, ane! Če ste pošteni.
Ker pa ste v evforiji, ste v fazi zanikanja. Bodite.
Nam, gospodinjam, pa ne boste prodajali gnilih jabolk, ker stojimo pod hruško.
Fantje, me nismo od včeraj.
Bom pogledala za tistim mnenjem, realnega košarkaša, ki ima jajca in ni evforičen, ter pove po pravici.
Dost hecno, da vas morajo gospodinje na realna tla postaviti.
No, počakajmo, kako bo Sekulić spremenil strategijo in svoj butasti odnos do same igre in vseh igralcev, ter nadobudneža, kako se bo za miljoncke moral potit, da mu bodo odvečne kilce tekle po dragocenem teleščku v potokih srag.
EP, SP se z njimi ne bo dalo usvojiti. S šišo in alkotom?
Ne ga srat, no. Fantje, pojma nimate, pejte raj kuhat. Boste dobili od punčk lupcke.
Veste, kaj je odlično?
To, da bo te milijone moral Luka šele zaslužiti.
Bumbarji pa se obnašate, kot da jih že ima. Nič nima.
Pet let bo garal. Na voljo bo vsem in vsakomur ob vsakem času. Fant mora to še zdržati.
Sedaj ni več 13- letnik, ki mu je žoga igra. Sedaj bo to obveza.
Je last kluba. Ne sam svoj.
Gospodinja, pejt wc čistit! Ga še nisi?
P***** kmetavzarska gobčna! Gobezdalo gnilo primitivno! Ni čudno da pol slovencev pije ob takih babah! Ni čudno!
“debeloriti” Luka je dosegel v življenju več kot ti smet kmetavzerska n eboš nikol u tvojem bednem življenju med piskri pa sekretom. Zgin že pucat tisti wc!
Samo toliko, 11.08.2021 ob 16:30
Veste, kaj je odlično?
To, da bo te milijone moral Luka šele zaslužiti.
Bumbarji pa se obnašate, kot da jih že ima. Nič nima.
Pet let bo garal. Na voljo bo vsem in vsakomur ob vsakem času. Fant mora to še zdržati.
Sedaj ni več 13- letnik, ki mu je žoga igra. Sedaj bo to obveza.
Je last kluba. Ne sam svoj.
Uf….smo fovšljivi! Bog ne daj da bi komu privoščili, a?
Ja pet let se bo igral z žogo. Kaj pa je to za njega? 😉 Govoriš pa tako kot bi imel Luka že najmanj 50 let. Smrkavc je še mlad. In ja podil se bo za žogo. To pač počne. In to mu bo prineslo miljone, nekaj miljončkov je pa do sedaj že itak nažogal. Zdaj se pa požri, fovšljivec slovenceljski!
jaoJaoJao, 11.08.2021 ob 16:35
Gospodinja, pejt wc čistit! Ga še nisi?
P***** kmetavzarska gobčna! Gobezdalo gnilo primitivno! Ni čudno da pol slovencev pije ob takih babah! Ni čudno!
“debeloriti” Luka je dosegel v življenju več kot ti smet kmetavzerska n eboš nikol u tvojem bednem življenju med piskri pa sekretom. Zgin že pucat tisti wc!
Za sabo se nauči sam pospravljat, da ne boš živel kot svinja v hlevu.
Gospodinje gredo v lajf.
Cmoka.
Forum je zaprt za komentiranje.