Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek DONČIĆ – NE HVALA

DONČIĆ – NE HVALA

Da da, tako kot vi uživate življenje na forumu in pred televizijo, ko gledate tekme. V čem je vaša kvaliteta? Radi si domišljate, da ste močnejši od mene. Se imate za mogočne. Se imate za Dončiće, ker navijate zanj. Mogočni ste. Avti na lizing, pohištvo na petdeset obrokov, vi pa namišljeni milijonarji. Kot Dragić. Jutri boste pa jamrali, kako se je krompir podražil in kako boste zaradi tega izginili kot srednji razred, hahahahaha. Za solato ne bo.  Ko boste naslednjič v Lidlu opazili podražitev sekretpapirja, se spomnite, da ste bolj premožni od mene, mogoče vam bo lažje, hahahahaha.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 07.08.2021 ob 23:09

Da da, tako kot vi uživate življenje na forumu in pred televizijo, ko gledate tekme. V čem je vaša kvaliteta? Radi si domišljate, da ste močnejši od mene. Se imate za mogočne. Se imate za Dončiće, ker navijate zanj. Mogočni ste. Avti na lizing, pohištvo na petdeset obrokov, vi pa namišljeni milijonarji. Kot Dragić. Jutri boste pa jamrali, kako se je krompir podražil in kako boste zaradi tega izginili kot srednji razred, hahahahaha. Za solato ne bo.  Ko boste naslednjič v Lidlu opazili podražitev sekretpapirja, se spomnite, da ste bolj premožni od mene, mogoče vam bo lažje, hahahahaha.

Okej, kul.  Hvala za napotke.

Zdaj pa bi bilo fino, da se greš malo spočit, haha.

Kaj je, dončičke? Ste vse uspešne milijonarke? Biznis laufa? Ločene in hudo zaželjene pri fehtarjih? Samo da ne boste čez dva tedna jamrale, kako so delovni zvezki za otroke dragi in boste propadle od stroškov.

Desperadodajka, 07.08.2021 ob 23:22

Kaj je, dončičke? Ste vse uspešne milijonarke? Biznis laufa? Ločene in hudo zaželjene pri fehtarjih? Samo da ne boste čez dva tedna jamrale, kako so delovni zvezki za otroke dragi in boste propadle od stroškov.

🙂

butasti modi spet umetno ustvarjajo da se nekaj dogaja. dej desperadodajčič začepi. pesda a te ni nič sram. poprav forum, ne pa da gobezdaš v prazno.

DONČIĆ -ne hvala, 07.08.2021 ob 15:45

Ne gledam pogosto košarke, ampak ,kadar nekega igralca kujejo v zvezde, pričakuješ briljantno igro.

Če je to, kar sem videla v zadnjih dveh tekmah , tista briljantnost Dončića, mi je zelo žal za izgubljeni čas.

Samo veliko gob..canja in napihovanja njegovega fotra in  medijev.

Bolje bi bilo,da bi ostal tam , kjer je bil, saj se šušlja,da mu ne bodo podaljšali pogodbe, po vsem sr..anju,ki ga je prikazal.

Prepelić in Tobey sta naredila dosti večji vtis, vsaj name.

Ja zadnjo tekmo mu mogoče ni šlo najbolje, met za 3 je imel 3/13- 23% uspešnost ampak vedno ne moreš biti na visokem nivoju, je pa vseskozi razigraval  ekipo in ob kvalitetnih soigralcih mu je uspelo včasih zbrati tudi več kot 10 asistenc. Če bi bili soigralci slabi, ne bi dajali ob njegovih podajah koše. Je pa res da ne glede na njegov visok nivo, da za metanje žoge v koš je plača 10 miljonov dolarjev letno (brez spozorjev), sedaj bojda 50 miljonov letno (brez sponzorskih pogodb) zelo precenjena številka za tak “poklic”.

Ja Tobey je zadnje 4 tekme igral res odlično in je bil ključen igralec proti Španiji, Nemciji in še najboljši strelec proti Franciji.

Kapitalisti in mediji pogosto pozabljajo da je košarka ekipni šport in je 5 igralcev in ne eden.

Desperadodajka, 07.08.2021 ob 21:03

čakamo še lambdo, 07.08.2021 ob 20:51

Desperadodajka, 07.08.2021 ob 17:11

Velika stvar, če se tile večni otroci, ki ne znajo drugega v življenju, kot podit se za žogo, kam uvrstijo ali ne. Boste imeli cenejši paradajz zaradi njihovih uvrstitev? Boste zaradi uvrstitev imeli briljantne otroke in zveste partnerje? Boste poslovno uspešni zaradi njihovih kolajn? Samo tepci resno jemljejo šport in športnike.

Ampak ti se pa že cel dan ukvarjaš s košarkarji in Dončičem… le zakaj?

Revše zakompleksano.

Z Dončičem niti ne toliko. Bolj z navijači športa na splošno. Kaj vam, luzerjem, povzročajo hormoni, ko orgazmirate na tuje uspehe? Nimate svojega življenja? Športniki so podobni politikom, oboji potrebujejo občinstvo, ki jim ploska, jih obožuje do norosti in goji fetiše. Tisti, ki obožujete športnike, ste nagnjeni tudi k avtoritetam, ki vodijo v vojne. Vsi vi mahate z zastavami. Vsi ste vi solzni od nacionalizma. Kdor ni z vami, je proti vam. Vsi se boste vi cepili petstokrat, ker vam je ukazano. In še prepričali se boste v to.

Moj bog…kva vse ne bos zdej v isti kos zbasala, sam da bi prepricala ljudi v svoj prav?!

Nevem ce si opazila, ampak mislim  da imas ceu kup tezav, predvsem sama s sabo. Pejt na dopust, prosim! Na jadrnico- lahko na bone najames, …aja,….boni so od Janse, …tega pa tud ne maras, …ccc,… res imas velik vrat zaprtih…

tralalatra, 07.08.2021 ob 16:57

Vam povem eno skrivnost, samo ne naprej govorit:….Dončiča je poklical njegov lastnik kluba in mu rekel, pridemo v Slovenijo dobiš pogodbo za 200 milj. dolarjev za 5 let, ampak, tekmo s Francozi morate izgubiti…………ker ZDA……………khm ZDA morajo……………..khm, kar se je potem zgodilo, nisem vam jaz povedal..pssssss

Sm ena mama, ki preneha cunje prat, o nastopajo slovenski športniki. Rada jih imam in se veselim in trpim z njimi.

Pr teli košarki pa mi je uč padlo nekaj stvari: tale najava zgoraj, ti hudi maljoni, ki so pompozno najavljeni tik pred polfinalom. Hmmmm….

Potem pretirana, pretirana vsesplošna histerija glede 22-letnega vodja, ki pri 22 to (še) ne more biti. In ker to ne more biti, ima v pdločilnih trenutkih (ali tekmah) za vsak slučaj vselej kakšno bandažo na roki ali nogi ali ga pa krč zagrabi.

Pravi vodja je na teh OI manjkal. Še najbližje temu je bil Prepelič. Škoda, da res ni Gogija blo.

Pa še mal sem si oči spočila na teh konstitucijah. Naš 22-letnik ni lih za oke spočit. Sm si pr seb mislila, da ima large Mc-a lih tko preveč rad, kot jaz.

No, tko je razmišljala gospodinja te dni. Zdele, ko sm vse zlikala grem oa nočko.

Kdaj kmalu so naslednji zanimivi boji? Vuelta, superca. Tisti skromni garač tam me pa res pogreje pri srčku, komi čakam. Nočko.

Anonimno 9374, 07.08.2021 ob 21:43

ne me hecat…, ko xy odpre temo o košarki, Dončiču, ki do zdej mogoče ni imel  žoge v rokah, pa ne bi mogla zicer zadet izpod koša, če bi sploh vrgla tako visoko žogo, da bi bi letela v višini table, kaj šele obroča dotknila…. in se neštepa tri strani komentarjev, ehhh..

Avtor/ica glej raj športno plezanje, tam ta ponca Gabernet krepko dominira in je zlato 100% dosegljivo amapk športno plezanje trajba  ene par ljudi v vsaki državi….  Košarko igra pa tako od oka… okoli miljardo ljudi na zemlji, v vsaki državi povprečno 50 do 100 tisoč.. ženske in moške…, v ameriških ligah imajo reistriranih 21 miljonov igralcev….in, vsak od teh miljardo ljudi dobro ve, kdo je ta komaj 22 letni mulc Dončić.. Poba je fenomen, zato se mu lahko reče hvala za vse…, ker, če njega ne bi bilo, tud Slovenije nebi bilo na OI…., ne pa NE hvala..

Te dve tekme je malo slabše odigral ampak vseeno čisto dobro glede na njegova leta, samoupamo lahko, da bo tako igral še naslednjih 10 let, ker višje kot je že zdaj z njegovo igro je skoraj nemogoče, pol bi itak bilo tako košarko igra Dončič, za njim pa pridejo ostali košarkaši…

“Malo slabše”…

Zadnji dve tekmi načrtno izgubili.

Je pokazal tisti jokec s krokodiljimi solzami.

Še malo šiše pa alkota, da bo zlata. Seveda, ne slovenska.

Hahaha ta Desperadodajka je dobil pa pravi panični napad.

Kolk ste ga izmučili.

Brawo.

pri vsem me najbolj moti nepristranskost murgelj tv in tudi mnogih ostalih, izgubili so dvakrat, prikazali slabšo igro kot nasprotniki a glej ti to hvalnice in hvalnice noben erealne kritike in ves čas tisti njegov starši na tv in spet hvalnice pa filozofiranje o prihodnosti. jaz kot kavč športnik nisem nikjer videl nobenih presežkov v igri. če je to vs ekar z nanjo je škoda da žogo brcajo po cele dneve. tako je moje nežaljivo prepričanje.zgledujejo naj se po uni punci športni plezalki, prišla zmagala z naskokom brez velikega pompa in domišljavosti.

DONČIĆ -ne hvala, 07.08.2021 ob 16:20

Ne gre samo za met na koš ,praviš.

Ne ne gre samo za met na koš.

Ampak ,da nekdo večkrat zgreši,kot zadane ,to vsak lahko vidi.

In da so bili Avstralci en tim, naši pa kot neke izgubljene ovce brez energije, na koncu z močmi, tudi to je lahko vsak videl.

Da je Aboridžin zadel 99% košev, za kar mu vse čestitke ,naši pa so jih zgrešili 99%.

In Dončić je bil žal glavni pri zgrešenih metih in slabih odločitvah glede podaj.

To je lahko tudi tak  “kavč komentator” kot sem sama videl, /brez očal/.

Saj nič ne rečem , ampak v zvezde je potrebno kovati tiste,ki si to upravičeno  zaslužijo.

SI še en kavč krompirski komentator:

Milles tudi igra v NBA, je iz NBA šole, kar se je dobro videlo včeraj in ja zdresiran na zadevanje tric.

Pa tvoji sevirani Aborigini” so imeli  4 cetre ( višina nad 205 cm), ki znajo odlično zadevat tudi trojke.  Teg pa mi v eiki nimamo ne mor bit Luk vse v eem, Kapish?  Nimamo centrov in nismo imeli Dimec in Tobey sta odlično opravljala svoje delo, amak bi abili še vsaj dva taka.

pri nas je bila napaka  in kritična velikokat obramba -kar se je dobro videlo, kako so dobro izkoristili Avstralci, ko so znali sformirat taktiko, vedeli so kje smo bili šibki – podaja ali enemu levo in desno  stransko od koša, ta ni bilo velikokrat obrambnno pokrito  in trice so  s strani po “šolsko in vadbeno” zadti koš padale lepo not.

Zadetek, 07.08.2021 ob 19:28

ostani raje kavč komentator, 07.08.2021 ob 15:58

cobidd, 07.08.2021 ob 15:51

Če bi se imel za boga samo sam, bi dobili tekmo proti Francozom. Ker pa ga ima za boga ekipa in čaka na njegove impulze, so potonili. Klemen je sicer sprevidel, kaj se dogaja in odreagiral. Briljantno, a malce prepozno.

Saj si riznala da ne spremljaš košarke ravno, torej si navadna “kavč komentatorka” – Ker nisi niti prepoznala organizacije igre – ne šteje samo met na koš, šteje tudi to, kako lahko do meta na koš tudi soigralci z njegovo asistenco in organzacijo sploh pridejo.  Zato kavč komentatorji – nehajte pljuvat.

Tukaj gre predvsem tudi za to, kako je celotna ekipa tudi psihično pripravljena – saj so te finalne tekme velika igra s psihami posameznikov – koiko so se sposobni nadzorovat, obrzdat, premaga ta pritisk tudi vas, pričakujočih “kavč komentatorjev”.

Res je  gre se za celotno organizacijo igre, ampak da nekdo, ki že od malega  po cele dneve meče na koš ne more zadeti ne dvojke niti trojke je pa mal preveč. Vsi ti kao profiji bi mogli v miže vedno zadet koš, a očitno tega ne zmorejo niti z odprtimi očmi.

Če bi ti vsaj enkrat stal/a v življenju na kakšnem velikem odru, v veliki dvorani,  ali pa tekmovalo takole na taki ravni ( šport, glasba, ples, kakoli), bi vedelo, kaj tak pritisk v boju za prva tri mesta  pomeni -pa si lahko  še tako 100% pripravljen in pred tekmovanjem zadevaš, oddelaš brez napak – to dela psiha, pritisk tega, da je treba zmagat. In se zgodi – tudi karikirano, roka naredi lahko drugače,kot želijo in zahtevajo možgani.

Dončić & co. – Hvala!

murglje tv in, 08.08.2021 ob 09:28

pri vsem me najbolj moti nepristranskost murgelj tv in tudi mnogih ostalih, izgubili so dvakrat, prikazali slabšo igro kot nasprotniki a glej ti to hvalnice in hvalnice noben erealne kritike in ves čas tisti njegov starši na tv in spet hvalnice pa filozofiranje o prihodnosti. jaz kot kavč športnik nisem nikjer videl nobenih presežkov v igri. če je to vs ekar z nanjo je škoda da žogo brcajo po cele dneve. tako je moje nežaljivo prepričanje.zgledujejo naj se po uni punci športni plezalki, prišla zmagala z naskokom brez velikega pompa in domišljavosti.

Dobr, balinanje in šah se Glih ne šteje za nek hud šport, si tam odstopal tako kot plezalka..

Ups, da nisi kak hud fuzbaler, ki je igral  košarko ob samem Jordanu…, sm se ne spomnim nobenega nogometnega košarkarja, ki bi istočasno raztural v bundes ligi, pa vmes še drmr delal v nba ligi.. Je bil pa iz bivše juge  kukoc ob Jordanu… Spomnim se veslača čopa, ki se je neki pritoževal čez zaslužke igralcev z ekipnih športih z žogo, pa je hitro nehal pametovat.. Realno oceno Igro Doncica in njegovo ceno v ekipi lahko sodi samo tist, ki je pač igral v bilo katerih ekipnih športih z žogo aktivno, ne pa gospodinje in športniki v drugih športih za katere se niti sponzorji ne zanimajo…

O politiki lahko pametuje samo tisti, ki je kdaj sedel v parlamentu. Ostali kavčarji se nimate kaj oglašat.

Popay908, 08.08.2021 ob 09:56

Dobr, balinanje in šah se Glih ne šteje za nek hud šport, si tam odstopal tako kot plezalka..

Ups, da nisi kak hud fuzbaler, ki je igral  košarko ob samem Jordanu…, sm se ne spomnim nobenega nogometnega košarkarja, ki bi istočasno raztural v bundes ligi, pa vmes še drmr delal v nba ligi.. Je bil pa iz bivše juge  kukoc ob Jordanu… Spomnim se veslača čopa, ki se je neki pritoževal čez zaslužke igralcev z ekipnih športih z žogo, pa je hitro nehal pametovat.. Realno oceno Igro Doncica in njegovo ceno v ekipi lahko sodi samo tist, ki je pač igral v bilo katerih ekipnih športih z žogo aktivno, ne pa gospodinje in športniki v drugih športih za katere se niti sponzorji ne zanimajo…

In kolk bajt si si prislužil s svojo sposobnostjo pod košem?

Aja, nobene! Zakaj že?

Ker ni tvoj fotr Dončić al…?

Ker je treba garat, da sploh prideš kam in tam obstanes in celo napreduješ!

Luka je pokazal, kako vpliva alko in šiša na 40min hudega “garanja”…

Pa ima šele 22let in se že kaže balkanska nagnjenost k ajde, ćemo polako…

Jok pa igran.

Ena ma.ma, 08.08.2021 ob 01:44

Sm ena mama, ki preneha cunje prat, o nastopajo slovenski športniki. Rada jih imam in se veselim in trpim z njimi.

Pr teli košarki pa mi je uč padlo nekaj stvari: tale najava zgoraj, ti hudi maljoni, ki so pompozno najavljeni tik pred polfinalom. Hmmmm….

Potem pretirana, pretirana vsesplošna histerija glede 22-letnega vodja, ki pri 22 to (še) ne more biti. In ker to ne more biti, ima v pdločilnih trenutkih (ali tekmah) za vsak slučaj vselej kakšno bandažo na roki ali nogi ali ga pa krč zagrabi.

Pravi vodja je na teh OI manjkal. Še najbližje temu je bil Prepelič. Škoda, da res ni Gogija blo.

Pa še mal sem si oči spočila na teh konstitucijah. Naš 22-letnik ni lih za oke spočit. Sm si pr seb mislila, da ima large Mc-a lih tko preveč rad, kot jaz.

No, tko je razmišljala gospodinja te dni. Zdele, ko sm vse zlikala grem oa nočko.

Kdaj kmalu so naslednji zanimivi boji? Vuelta, superca. Tisti skromni garač tam me pa res pogreje pri srčku, komi čakam. Nočko.

In ti, mamka, si pametnejša od celega sveta, ki tega 22 letnega mulca dojema kot izjemnega košarkarja že nekaj časa?

V Turčiji je celo tvoj Gogi izjavil, da je mali vodja.

Pri 22ih mu manjka kilometrine, manjkajo mu izkušnje velikih tekmovanj, ampak se uči in verjemi, da kakor ti zdaj bolhe opereš in zlikaš cunje kot si jih pri 22ih, bo tudi on z leti še boljši.

Poglej tenisače, vsu se strinjamo, da tako izjemne trojice Djoković, Federer in Nadal še ni bilo in vprašanje kdaj bo spet, a tudi njim, kljub vsej izjemnosti in vsem izkušnjam, ki jih imajo, kdaj zmanjka, kdaj ga pošteno userjejo, pa zato niso nič slabši in nič manj vrhunski!

Pametnejša od sveta, sori, ti pa sploh nisi razumela mojga sporočila.

Za tekmo s Francijo je bilo na koncu tisto Dončićevo mečkanje odločilno  in izgubljenega časa ni bilo mogoče nadoknaditi.

Tekma  z Avstralci pa je bila kot, da so naši ravnokar vstali iz postelje in niso dobro vedeli kaj se dogaja.

Da o neprestanem arogantnem Dončićevem obnašanju do sodnikov ne govorim.

Tudi to je vplivalo na rezultat-vsaj pri Francozih.

Ne moreš se na tak način obnašat, potem pa pričakovat, ustrezne odločitve.

Če bi držal g..o..bec, bi naredil veliko več za Slovenijo.

V Ameriki naj se preserava,kot mu paše,če mu dovolijo.

Tukaj pa misli,da si lahko dovoli vse.

In tudi zato imamo zdaj kar imamo.

Mediji, pa  kot, da ne znajo realno povedat, da je bil tip totalno razočaranje.

Sodčki, 08.08.2021 ob 10:09

In kolk bajt si si prislužil s svojo sposobnostjo pod košem?

Aja, nobene! Zakaj že?

Ker ni tvoj fotr Dončić al…?

Ker je treba garat, da sploh prideš kam in tam obstanes in celo napreduješ!

Luka je pokazal, kako vpliva alko in šiša na 40min hudega “garanja”…

Pa ima šele 22let in se že kaže balkanska nagnjenost k ajde, ćemo polako…

Jok pa igran.

kaj ima fotr veze…, tržišče je kriterij…

V kolektivnih športih je tako… Zberejo se igralci, ki trajbajo isti šport in rečejo, zdej bomo pa odigrali eno partijo.., recimo stari …. mladi, pa čeprav so recimo isti letnik ali pač dva najboljša igralca izberejo vsi, ki so na igrišču, da ona dva sestavita ekipo…. sledi žrebanje, kdo prvi izbira…. in seveda ta, ki prvi izbira, izbere naslednjega torej tretjega najboljšega igralca od vseh izbranih…. in tako naprej do tistega, ki ostane na koncu kot najslabši, to je to..

Fora je v tem, da se vsi dobro zavedajo na tem igrišču kakšna je njegova cena na tem igrišču, vključno s tem najslabšim. Jst sem za sebe vedel, da nisem toliko dober, da bi lahko živel od športa, zato je pač treba imet svoj poklic od katerga komot živiš, šport ti pa ostane čisti užitek za dušo in telo, rekreacija v življenju…

DONČIĆ -ne hvala, 08.08.2021 ob 11:35

Za tekmo s Francijo je bilo na koncu tisto Dončićevo mečkanje odločilno  in izgubljenega časa ni bilo mogoče nadoknaditi.

Tekma  z Avstralci pa je bila kot, da so naši ravnokar vstali iz postelje in niso dobro vedeli kaj se dogaja.

Da o neprestanem arogantnem Dončićevem obnašanju do sodnikov ne govorim.

Tudi to je vplivalo na rezultat-vsaj pri Francozih.

Ne moreš se na tak način obnašat, potem pa pričakovat, ustrezne odločitve.

Če bi držal g..o..bec, bi naredil veliko več za Slovenijo.

V Ameriki naj se preserava,kot mu paše,če mu dovolijo.

Tukaj pa misli,da si lahko dovoli vse.

In tudi zato imamo zdaj kar imamo.

Mediji, pa  kot, da ne znajo realno povedat, da je bil tip totalno razočaranje.

Imamo igralca, ki je bil izbran v prvo peterko io, ce bi bil bronast bi bil verjetno tudi mvp. Imamo igralca, ki mu njegov bofati ameriski sef cestita v slovenscini in mu sporoca, da sedaj celi svet pozna slovensko kosarko. Ko poglesas tuja omrezja vidis, da ga obcudujejo. Se pa strinjam, da bi moral obvladocati balkanski odziv na sodnike. Je se mlad.

Jasek, 08.08.2021 ob 12:38

Imamo igralca, ki je bil izbran v prvo peterko io, ce bi bil bronast bi bil verjetno tudi mvp. Imamo igralca, ki mu njegov bofati ameriski sef cestita v slovenscini in mu sporoca, da sedaj celi svet pozna slovensko kosarko. Ko poglesas tuja omrezja vidis, da ga obcudujejo. Se pa strinjam, da bi moral obvladocati balkanski odziv na sodnike. Je se mlad.

Glede sodnikov, sori, ampak ti so pod vsakim nivojem za tako veliko tekmovanje!

Pa ne mislim, da so zdaj sodniki krivi, da smo zgubili zadnji dve tekmi, ker so slabo sodili tudi za nasprotnike! Sploh v tekmi s Francijo, res ne vem, a boljsih sodnikov ni al kako so to dolocali, ker za tako pimembne tekme ne mores dolocit kr neke kekce!

Kar zadeva pa reakcije na sodnike, mlad je se, se bo ze naucil.

jap točno tako je bilo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close