Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Domžale ali Medvode

Domžale ali Medvode

Če bi izbirali med tema dvema krajema, kje bi si raje kupili nepremičnino?
Zakaj?

Predvsem bi rada slišala mnenja tistih, ki tam živijo – so živeli – ali nameravajo živeti.
Dobrodošla pa so tudi mnenja vseh ostalih, če ste zelo zadovoljni z življenjem v kraju kjer ste sedaj (če je to okolica Ljubljane).

Domžale. Razlog – promet AC, iz gorenjske rabiš 1 do 2 urri

DOMŽALE! Absolutno. Cesta do Medvod je zabasana non stop. Sem iz tistega konca, pa ne bom več dolgo. Časovno in glede živcev se ne izplača. V Domžalah si v momentu.

Domžale. Zaradi prometnih povezav. Ko bo avtocesta z Gorenjske povezana, bo morda tudi v Medvodah za spoznanje bolje – ali pa tudi ne, kdo bi vedel? Sama bi pa izbrala Mengeš ali Grosuplje (živim pa v prelepem a nekoliko bolj oddaljenem Kamniku – kjer je bilo malenkost ceneje).

Cemu pa ravno Mengeš če smem vprašat?
Grosuplje je lepo, a drago. In odvisno kateri konec ljubljane ti je bolj všeč oz ga bolj potrebuješ. Grosuplje je namreč bolj povezano z rudnikom. Domžale pa z bežigradom, jaršami, šiško…

Moje razmišljanje 🙂

No, Mengeš je meni osebno zelo simpatičen kraj. Vsak dan se vozim skozi: ravno prav majhen, ravno prav izhodišč za v naravo ipd. Glede dostopa do Lj. z vzodne strani so pa Domžale seveda boljše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close