Domotožje
Kako naj se znebim domotožja?
Sem iz Zagreba. Študiram v Ljubljani na pravni fakulteti, ta mesec imam se 2 izpita zato sem predčasno odsla v Slovenijo. In sedaj nenormalno pogrešam fanta in družino. Počutim se tako osamljeno, konstantno jokam. Nic me ne razvedri, pa jih pokličem, se dopisujemo ampak ni enako. Sploh se ne morem skoncentrirati, se zaceti uciti, stalno mi gre na jok. Kaj naj? Fanta nenormalno pogrešam. ?
Depresija117, 19.08.2021 ob 15:11
Kako naj se znebim domotožja?
Sem iz Zagreba. Študiram v Ljubljani na pravni fakulteti, ta mesec imam se 2 izpita zato sem predčasno odsla v Slovenijo. In sedaj nenormalno pogrešam fanta in družino. Počutim se tako osamljeno, konstantno jokam. Nic me ne razvedri, pa jih pokličem, se dopisujemo ampak ni enako. Sploh se ne morem skoncentrirati, se zaceti uciti, stalno mi gre na jok. Kaj naj? Fanta nenormalno pogrešam. ?
tudi jaz ko sem v ljubljani dobim ogromno domotožje po domačem kraju.. išči vzrok v ljubljani, pač depresivno umazano mesto te spravi v depresijo
Če si vsa iz sebe še študirati ne moreš. Lahko greš nazaj domov, ampak imaš itak izpite kmalu, se verjetno ne splača. Predlagam ti, da se odpraviš v Narodno in univerzitetno kjižnico (v Lj.) v veliko čitalnico. Tam je tak mir in vsi okrog tebe študirajo in se boš dobro počutila, ne boš sama kot v svoji sobi. ,Osredotočla se boš na učenje, kar ti je zdaj prioriteta, ne? Vmes v pavzi greš pa na kavo imajo bife v pritličju, če še nisi bla, pa še koga tam spoznaš, kakšno rečeš s kom in ti bo fino, boš videla. Boš pol svoje klicala kolk se maš fajn.
Ko sem sama pred leti študirala, sem vsak dan nardila 15 km v eno smer in sem se za veliko izpitov pripravljala tam in imam lepe spomine, na tista leta čeprav smo morali na hrano in kavo takrat ven hodit, ni blo še bifeja v stavbi. Pa srečno in pogumno, saj ti bo bolje..
K
Internet kot vidimo imaš, glej hrvaško nadaljevako črno beli svet na yt. Sicer pa nahitrejše, prevozi. org. En dan se tja zapelješ, drug dan pa nazaj, ene 20€. Če pa nimaš toliko, pa s kolesom. No ja, spet je jeba, če nimaš za cestnega, ta je najhitrejši, pol pa obvezno nabavi enga znamke Rog, naj se vidi, da smo živeli nekoč v isti dražvi.
http://buyneurontine.com/ – gabapentin 600
Forum je zaprt za komentiranje.