Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dominikanska republika

Dominikanska republika

13.04.2007 potujem(o) v Dominikansko republiko, natančneje Punta Cano. Zanima me a imate kakšne podatke o hotelu Majestic Colonial Punta Cana, seveda pa me zanima prav vse o tej državi. Hvala za odgovore!!!

Pozdravljen,
če te kaj zanima v zevzi z DR, mi piši na mail. frikica@travel.over.net.

Lp

Punta Cana je južni del dominikanske.Meni osebno je bolj všeč severni,ampak zelo je lepo.hotel je oddaljen od letališča 40min.Hotel je direkt na plaži Playa Bavaro,in kar precej velik saj ima 659 sob.Zelo zelo lep hotel z zelo dobro ponudbo.Drugače v dominikanski nimaš kaj veliko videti,vsekakor izlet v Samano,in kakšno potepanje po notranjosti.Izlete ponujajo po navadi kar v hotelu.Ni lepo ampak resnično sem ti kar nevoščljiva.Letos sem morala žal dominikansko izpustiti.(((((.Uživaj)

http://www.majesticcolonial.com/galeriafotos/galeria_fotos.htm

tukaj je en link, slik iz hotela, meni ne zgleda slabo, v Dominik. sem bila 4 leta nazaj, nepozabno.

Zanima me, s katero agencijo potujejte, koliko je cena, je AI, pa iz katerega letališča greste.

hvala
lp

ne poznam hotela mi gremo 16.2 v LTI BEACH RESORT- Punta Cana ima čudovito plažo “BAVARO”
10let nazaj sem bila v BAVAO Princess- tudi famozni hotel. Edina šipka točka da so večina hoteli
All inkl in ni tistega pristnega domačega življenja kot kje drugje. Vse se večinoma dogajo v hotelskem kompleksu.

christine,edina dobra odločitev za dominikansko je ai.Drugače je vse ful drago in njihova harana ni nevem kako dobra.Ampak ker veliko potujem in poznam kar nekaj destinicij se mi zdi ,mislim bi dala dominikansko na prvo mesto.Drugače pa lahko vzameš tudi pol ampak je minimalno ceneje.Se ne splača.

saj sem tudi vzela all inkl! Prejšna leta sem bila v Aziji in na Mauritiusu -tam se pa sploh ne splača! Na Domenikansko grem pa drugič! Z otrokom je pa all inkl. raj- ker lahko si zberejo kar hočejo.
Komaj čakam da bo Februar!

Potujem z agencijo FTI Touristik, cena j 1.200.000 sit (dokler so še) za tri osebe (odrasle) 14 dni AI + vse pristojbine. Glede na to kar hotel vse nudi, se mi cena ne zdi pretirana, upam, da bo tudi v resnici tako. Letimo iz Dunaja z prevoznikom Austrian (kateri je z moje strani preverjeno zelo dober) iz Munchena bi bil isti aranžma malenkost cenejši s prevoznikom LTU vendar nam Dunaj bolj odgovarja.
LP

o.k je ta ponudba! FTI je nemška agencija iz Muenchena (Frosch Touristik) Austrian Airline pa boljša kot LTU ali pa CONDOR ko letita iz Muenchena v Dom.Rep. Uživajte!

Hvala bomo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja, mi smo že leteli z Austrian v Dom. republiko, to je bivši Lauda Air, je super no, nimam kaj rečt.

Uf, meni pa se zdi cena zelo pretirana, mi je predrago, midva sma bila z fantom 18 dni Dom. rep. Ai, let iz Dunaja za 169.000,00 sit, na osebo, res da last minut, samo vseeno.

No, uživali boste maksimalno, to ni kaj, jaz pa upam na kakšno bolj poceni ponudbo in sicer nas zanima ena dobra varianta v mesecu juniju 2007, dva odrasla pa en otrok.

lp

V Juniju so te destinacije (Dom.Rep- AZIJA)- vedno bolj ugodne kot pa v zimsken času-
tudi je poleti deževno udobje- ni pa rečeno da bo skozi deževalo!
Ne vem kdaj si bila za tako malo denarja v Dom.Rep- tudi so se v kratkem času letalske takse zelo podražile!- Kaj pa Mauritius te zanima???- je super tudi za otroke. (Jaz sem bila 2x z otrokom tam)

Meni se tudi zdi kar precej drago.Bila 5x vdominikanski in nikoli plačala za osebo več kot 1000 evrov.Res nisem bila v hotelu z 5*,ker moj pravi da se noče zvečer napravljati nevem kako lepo,kar pa ti hoteli zahtevajo tako ,da ostaneva zmeraj na 4*.No rtes je drago,ampak uživajte.

Midva sma bila leta 2001 v Dom. Rep., v mesecu juniju, nič dežja niti 1X, skozi vroče in super.

Jaz razmišljam, da bi z otrokom res odšla na dopust drugo leto nekam v eksotiko, pa se mi je Dom. rep. zdi dobra varianta, res pa je da bi mogoče tudi Maur. bil ok.
Me pa zanima?
Koliko so stari otroci, kako je z hrano, to me najbolj skrbi, ste bili hotel AI?

hvala christine

Ja tisto napravljanje zvečer tudi mene skrbi, saj nisem ravno ljubitelj dolgih hlač, srajc in kravat (sicer mislim, da to ne zahtevajo, v katalogu je napisano, da zahtevajo samo dolge hlače) ampak čim bolj udobnih majc in kratkih hlač. Ampak bom potrpel, samo, da bo boljša polovica zadovoljna!!!
Cena je kakršna pač je, tudi meni se zdi velika. Vedeti pa moramo, da ko odštejem vse pristojbine, dodatke, zavarovanje za rizik odpovedi (nenormalno, za to so mi vzeli okroglih 60.000.00 sit), sem ugotovil, da samo letovanje tudi ni tako drago. Se pa strinjam, da gre tudi veliko ceneje. LP

Rabiš LP?
Posodim za eno leto!
Pokliči!
Amike
Š3tof

Zgornje sporočilo ob 11.02 nisem pisal jaz.

Sicer pa imam vidno prijavo na kateri je tudi

številka GSM, zato me lahko pokličete

in preverite, da bi preprečili take in

podobne poskuse manipulacije.

Saluton,

Ulrik

Zgornji post je napaka in ga nisem pisal jaz, sicer pa lahko vse skupaj preverite!
Za več info pokliči!
Š3tof

Kira tudi jaz sem bila 2001 v dominikanski,ravno tako v juniju in se spomnim še enih slovencev.Mogoče ste pa bili to vi)))))?V katerem hotelu pa ste bili???))))))))

Samo za primerjavo: jaz sem bil sicer septembra..dežja ni bilo niti za povohat..cena pa je bila okrog 230.000sit (sem je bilo vključeno vse.. let.takse, zavarovanje, riziko odpovedi, povratna karta(vlak) do Munchna, 14 dni hotel AI)…
No sicer pa itak kmalu pozabiš na denar ko prideš dol…vredno je dati tudi toliko…

Lp

Christine,

mene zmeraj bolj matra Mauricius….

Vem da si že napisala ogromno o njem, ampak imam še en cel kup vprašanj..
kje te lahko kontaktiram

Midva sva tudi potovala s to agencijo v Dom. in je bilo vse ok. Dominikanska je zakon!! Midva sva cist nora nanjo. Mi je bilo veliko bolj vsec kot na Maldivih (ki so bili ful drazji).
Lepo se imejte!

sorry, šele zdaj sem vidla da te zanima Mauritius- Poklič me 041-271-258 no problem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close