Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dominikanska republika

dominikanska republika

živjo, v mesecu januarju grem v domi. republiko in sicer na polotok Samana. Grem z partnerjem in hčerko 2,5 let. Zanimajo me vse vaše izkušnje iz te republike, kako ste rezervirali ali preko agencije ali kar sami na netu in na kateri strani. Koliko je varna dežela, če je problem iti na kak izlet neposredno iz otoka, ali je primerno za otroka, …? Kako je z rent a car?
Kako je z letalsko karto in prenočiščem? Leteli naj bi iz Munchena. Ali naj že prej vse rezerviram preko neta al lahko direktno dol? Ali so letalske karte kaj ceneje če se rezervirajo že sedaj?

Najlepša vam hvala za vseeeeeeeeee informacije!!! Ana

Zdravo,
Na polotoku Samana sem bila v juliju 2004 z druzino (en sin 16 let, en sin 4 leta). Rezervirali smo v TUI agenciji v LJ,sli pa smo preko Tomas Cook agencije, ki se je sedaj itak zdruzila z Neckermannom.
Vzeli smo all inclusive, bili smo pri kraju Las Galeras – 15 minut hoje ob obali v vas (voznje je se 4 ure od letalisca v Puerto Plati) z avtobusom. Voznja je dolga (9 ur letalo, nato 4 ure avtobus) do hotela Amsa Marina Bay, ki je po oceni Neckermanovih gostov dobil 1. mesto v letu 2003. Ampak ko prides tja je pravi raj. Naravni park, hotelcek majhen (sobe). Mi smo imeli bungalov s pogledom na morje. Res super za otroke, saj se v parku sprehaja kup zivali, kar je zanimivo za otroke. Plaza enkratna za otroke, morje 28 stopinj, mivka na plazi in v vodi (ne rabis copat), naravna senca pod palmami, hrana odlicna (ni bilo nic tezav s prebavo), pijaca se bolj, animacija enkratna (za otroke otroski mini disco). Izleti so za doplacilo, dezela varna, ceprav je hotel varovan s cuvaji s puskami, vendar ograje ni. Ljudje so bili zelo prijazni, glasba in ples pa sta itak enkratna. Najamete lahko avto, vendar ga mi nismo. Ogledali smo si nacionalni park s hitrim colnom, sli smo tudi na safari z odprtim dzipom, sli smo na eno izmed najlepsih plaz na zemlji (15 min. s colnom od hotelske plaze). V glavno mesto Santo Domingo za 2 dni nismo sli, ker je izlet zgodovinski in ni primeren za majhnega otroka. Tam smo ostali 21 dni. Vse je bilo enkratno in racunamo, da se tja vrnemo. Ce te se kaj zanima, me vprasaj.
LP Irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close