Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dominikanska republika

Dominikanska republika

S katero agencijo se najbolj splaca v Dominikansko republiko?

Sla bi v Punta Cana in sicer zacetek julija(ali je priporocljivo – zaradi dezja mislim?)
…… kateri hotel priporocate?

Slisala sva veliko dobrega o Barcelo Bavaro Ocean. Zanima me, ce je razlika med Barcelo Bavaro Ocean in Barcello Villas Bavaro res velika, oz. kasna je?

Tisti, ki ste tam bili….prosim napisite vase izkusnje s Punta Cano

Zivjo,

jaz sem bil z punco tam cez 1. maj.
Bila sva v Barcelo Bavaro Ocean Village. Na zcetku sva izbrala Villas, ampak naju je potem odvrnilo to da so odaljene od morja.
Sam kompleks sestavljajo Village (4 hoteli najblizje morju), Ocean (ne vem koliko his, malo visje proti glavni restavraciji) in pa Villas, ki so pa od recepcije visje.

Razlika med Ocean in Village?!?!? Mislim da je samo v stevilu sob v sami stavbi in pa lokaciji.
Meni osebno je Village boljse, ker je blizje morju. Sobe so pa opremljene enako.
Villas so pa v bistvu hiske, katere so razdeljene na 4 sobe.

Z samim hotel sva bila zadovoljna, bom rekel da se skoraj bolj z hrano kot pa z hotelom. Hrane je bilo ogromno (4 restavracije), zmeraj so pekli svezo hrano na grilu. Imeli so tudi tematske vecer,ki pa meni niso bili prevec vsec. Sem prevec zbircen pri hrani. Bilo je ogromno morske hrane in pa tudi testenin. Uglavnem hrana je bila 1a.

Sobe! So vredu opremljene. Vsaka ima TV, klimo, ventilator, hladilnik, sef (ki ga lahko najames , 14 dni 18$). Balkon je tudi ok, ceprav zvecer ne mores sedeti, ker je prevec komarjev. Tako da tudi OFF ni pomagal oz. je za cca 1 uro. Po kasnem tednu nama je v koplnici zacelo spusati, tako da sva imela poplavo in so nama brez problemo zamenjali sobo. Dobila sva ocean view, ki je bil zelo lep, samo eno slabo lastnost je imel. Na plazi imajo zvecer 23.30 pa do 2.30 disko.
In potem si poslusal glasbo:)

Sem se mal razpisal, ce te pa se kaj zanima pa kar na dan!!

lp
GaS

GaS… kot G.Š.?

yep.

Mi bli v Punta Cani v hotelu Punta Cana Beach Resort *****
PRIPOROČAM

aja še neki. Ta se skoraj stemni že ob 7.30, bili smo pa 4-18.7 2001, priporočam ogled manati parka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close