DOMINIKANSKA REPUBLIKA-BREZPLAČNO!!!!
Živjo!
Hm no kako naj začnem-nekaj novega…punco sem želel poleti presenetiti z Dominikansko republiko (13 dni, vse vključeno-prevoz, hotel, hrana…) pa se je najina veza končala….Zadeva je že plačana, sicer se da še odpovedati, vendar nimam teh namenov. Pač jebi ga, življenje gre naprej.
Ideja je dala idejo-s seboj vabim “neznanko”-simpatično punco, najraje kako študentko, staro do max 30. Sam imam 28 let. Torej- vse je plačano, ti se moraš samo odločiti in pustiti malo razvajat. Oglas je mišljen 1000% resno, tako da se “firbci in moralisti” ne javljajte. Kontakt na mail:
trident_slo@yahoo.com
lp
Interesantno.
samo da ti ne bo žal ko boš v dominikani videl bolj lušne deklice in še silile te bodo
tak da ti bo žal da si nei plačal ??? tisoč za to da ti dela družbo na avionu. boljše vzet dobrega kolega pa v lov …
verjamem pa da se ti bo katera z zlatimi rokavičkami javla.
btw:
jaz bi imel raje email tvoje bivše…
nou ofens
jaz bi rekla, da je on pač plačal celotni aranžma, in ker ga ne bi rad odpovedal, išče sopotnico (ali sopotnika). Verjetno se ta neznanka/neznanec ne bo brezplačno “šlepal”, ampak bo poravnal svoj delež.
Kdaj pa se odpravljaš? če se ne motim, je tam poleti deževno obdobje … ampak nisem 100%.
Če mene vprašaš, je bolje, da zadevo odpoveš, če imaš to možnost. Potovanja so najboljši način za spoznavanje sopotnika/-ov. Lahko se izkažejo v krasni, pozitivni luči, lahko pa se zgodi ravno obratno, kar ti lahko zagreni dopust. Tako da … raje dobro premisli. Tudi če sabo vzameš najboljšega kolega, bo vajin odnos po prihodu nazaj drugačen – skrhan ali pa še bolj poglobljen.
ojlla!
ja oglas še velja, javi se mi na mail trident_slo@yahoo.com, pa rečeva kakšno več…lp
Forum je zaprt za komentiranje.