Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice DOMINIKANSKA REPUBLIKA-BREZPLAČNO!!!!

DOMINIKANSKA REPUBLIKA-BREZPLAČNO!!!!

Živjo!

Hm no kako naj začnem-nekaj novega…punco sem želel poleti presenetiti z Dominikansko republiko (13 dni, vse vključeno-prevoz, hotel, hrana…) pa se je najina veza končala….Zadeva je že plačana, sicer se da še odpovedati, vendar nimam teh namenov. Pač jebi ga, življenje gre naprej.
Ideja je dala idejo-s seboj vabim “neznanko”-simpatično punco, najraje kako študentko, staro do max 30. Sam imam 28 let. Torej- vse je plačano, ti se moraš samo odločiti in pustiti malo razvajat. Oglas je mišljen 1000% resno, tako da se “firbci in moralisti” ne javljajte. Kontakt na mail:
trident_slo@yahoo.com

lp

Dobra ponudba ;). Če bi jaz bil punca bi te takoj kontaktiral 🙂

Moral bi pa napisat “sex ni nujen (je pa zaželjen), silil te ne bom v nič” 🙂
Ok, saj se malo hecam – upam da boš našel dobro sopotnico!

Interesantno.
samo da ti ne bo žal ko boš v dominikani videl bolj lušne deklice in še silile te bodo
tak da ti bo žal da si nei plačal ??? tisoč za to da ti dela družbo na avionu. boljše vzet dobrega kolega pa v lov …
verjamem pa da se ti bo katera z zlatimi rokavičkami javla.

btw:
jaz bi imel raje email tvoje bivše…

nou ofens

jaz pa bi sla

Jaz se strinjma z unim, k je rekel, da je skoda kesa, da eno tko dol vleces:)!
Raje kes prisparaj in se dol hudo dobro imej, ce bos dol tolk kesa zapravil za razvajenje deklet ti bodo z roke jedla.
No sej kes je tvoj, mec gra prec, kva mene briga:)!

jaz bi rekla, da je on pač plačal celotni aranžma, in ker ga ne bi rad odpovedal, išče sopotnico (ali sopotnika). Verjetno se ta neznanka/neznanec ne bo brezplačno “šlepal”, ampak bo poravnal svoj delež.

Kdaj pa se odpravljaš? če se ne motim, je tam poleti deževno obdobje … ampak nisem 100%.

Če mene vprašaš, je bolje, da zadevo odpoveš, če imaš to možnost. Potovanja so najboljši način za spoznavanje sopotnika/-ov. Lahko se izkažejo v krasni, pozitivni luči, lahko pa se zgodi ravno obratno, kar ti lahko zagreni dopust. Tako da … raje dobro premisli. Tudi če sabo vzameš najboljšega kolega, bo vajin odnos po prihodu nazaj drugačen – skrhan ali pa še bolj poglobljen.

Si že našel kandidatko? Sem resno zainteresirana, stara 27 let, prijetna, prilagodljiva …..

jagoda, greš z mano na kubo?

suniboy, in kok bi to naneslo? Ker imam mal težav s financami, moram to najprej vprašat 😉

sm zihr, da je to ze mimo:)!

jagoda čez tri dni grem na mauricus. potem pa ti napišem plan za kubo.
znam izbrskt dobre cene. ne bo drago! ;))

cao!

jz sm stara 21, pa simpaticna sem:)))))
a drgač oglas se velja? (po mojem ne vec)

no sporoc svoj razmislek … lohk se pa dobiva tud na ksni pijaci …

pa pa-eva

ojlla!

ja oglas še velja, javi se mi na mail trident_slo@yahoo.com, pa rečeva kakšno več…lp

Zivjo!
A tud dons oglas se velja al sem ze zamudila priloznost?
Oglasi se,
pa, pa

Pa jebenti život.

Ko sem bila jaz študentka ni bilo ne računalnikov ne keša in ne takih ponudb. Ampak leta so pa diskriminacija tako da veš Trident.
Vsi hočejo mlade tajnice pa kelnarce pa sopotnice – na koncu se pa k ” tastarim ” pridete jokat.

Ja Zrelka probej – stokaš v stilu – nisem zadela sedmice na lotu..prej moraš srečko kupiti, potem boš pa videla če si res odpadla iz igre!

Pa kaj se pritozujes, sej ni tko, kot da ste zesnke kej boljse:)))?

Ceprav je ta ponudba res kar nekaj. Raje ne bom sel v to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close