Najdi forum

Dominikanska r.

Hej,tisti, ki ste že bili v Domin. r., koliko časa traja let tja in koliko nazaj? Kajti nič ne razumem te podatke agencij, da je dol tako kratko, nazaj pa tko dolgo.

Kateri hotel pa priporočate?

Hvala!

razlike v letu je med smerema približno eno uro. na agenciji ti verjetno dajo podatke o odhodu in prihodu avijona. ampak veš, med deželami obstajajo časovne razlike (geografija 5. razred OŠ), ki jih moraš pri izračunu časa leta upoštevati. Drugače najdeš pa podatke za lete tudi na amadeus.net – check your trip.

Ja, to ve. Zanima me, dejansko število ur leta (5, 10, 15…).

Direkten let iz Madida je okrog 9 ur. seveda moraš pa priti tudi do tja. Za let iz Brnika velja, da moraš 2-3x prestopat in z vsem vmesnim časom na letališčih je lahko okrog 24 ur. Kakšen imaš pa let?

Naš let je bil iz Munchna in je trajal 10,5 ur v Dominikano. Nazaj pa uro manj. Koliko časa bo trajal let je baje odvisno od koridorja letalske družbe in od vetrov.

Hvala obema. Kako ste se pa imeli? Kaj priporočate (hoteli, ogledi…)?

THX

…..ej…kam na Dominikanski pa si namenjena?…no..jst ti toplo priporočam hotel v Punta Cani.. Grand Palladium Palace 5 *….(playa Bavaro)…ne boš razočarana…:))) (v sobi med drugim tudi jacuzzi…5 restavracij ala cart,.. kar je že vse všteto v ceno…no v glavnem ah in oh….in cena ugodna….

mi smo leteli iz Dunaja in je let trajal 9 ur in pol, nazaj pa je bilo kar nekaj več kot 11 ur, let direkten, bilo je pa zlo luštno. Bili smo na južni strani otoka, blizu Santa Dominga. Enkrat smo šli ne celodnevni izlet, s čolni po reki, (tam je snemal S. Stalone nek film) do morja potem pa s katamarani po morju, peljali so nas do najlepših plaž, kar sem jih kdaj videla v življenju, v morju kristalno bel droban pesek in voda smaragdno modra. Pa še ravno na moj roj. dan je bil ta dogodek:)

Načeloma nimamo še rezervirano, ker čakamo last minute varianto in sicer takoj v začetku junija. Leti so 5., 6. 6. 2009. Ali je kdo potoval dol na last minute? Malo me je sicer strah, da bo vse polno, ker če gledam po tujih agencijah, je nekje že vse zasedeno. Bomo videli…

Priporočam hotel v Punta Cani vsaj 4 zvezdice z AI. Izlet na otok Saona je enkraten – cena okoli 100$, plavanje z delfini nepozabno – cena 110$. Veliko stvari je za početi, odvisno kaj si želiš videti.

priporočam hotel ifa billas bavaro-punta cana. tam sem bila lani julija. let iz münchna 10 ur tja nazaj uro manj, šla sem pa z last minute ponudbo. če te še kaj zanima kar…. 🙂

Glede na to, da so vsi odhodi iz tujine, me zanima, kakšna je najboljša varianta za prevoz do letališč (Munchen, Dunaj…)? Ste šli z avtom, letalom (Brnik-) ali kako???

..no ja…jst letela letos januarja z Brnika-Paris-Punta Cana….se pravi eno presedanje…s tem….da za prtljago je bilo vse poskrbljeno…se pravi na Brniku sem jo oddala…ter prejela v Punta Cani…isto je bilo tudi ob povratku…v Parizu sem na naslednji let čakala tu nekje 4 ure…tako letalsko karto…kot tudi hotel…kot tudi križarjenje po karibih….sem si rezervirala v lastni režiji…vse preko neta…. brez posredovanja kakršnihkoli agencij….

in koliko pridejo zadeve v lastni režiji? Preko katere strani ste rezervirali?

..hja…res je…da je bila najdražja letalska karta in sicer Ljubljana-Punta Cana me je v mesecu septembru za let v januarju prišla 1.100,00 EUR,je pa bila potem v decembru in začetek januarja tam okoli 800,00 EUR, no jst sem jo malce prehitro kupila…pač zihr je zihr…križarjenje po vzhodnih karibih 14 dni je bilo z vsemi stroški in doplačili 400,00 EUR na osebo…ter hotel s 5* za 8 dni All 500,00 EUR na osebo…
..veš…in če že greš tako daleč…je fajn…da greš za dalj časa in ne samo za 7 dni v en hotel… kar te pride last minut letalo+hotel iz Munchna tudi tam nekje od 1.200,00 EUR naprej…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close