Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dominikanska-all inclusiv ali lastna rezija??

dominikanska-all inclusiv ali lastna rezija??

lp

zanima me kaj se mi bolj splaca iti na all inclusiv ali naj grem kar tja in si poiscem prenocisce ob plazi??

tisti ki ste bili tam mi prosim svetujte(cene denar…)

hvala ze v naprej
lp

samo za informacijo – med AI in lastno režijo je velika velika razlika….

Razlika v ceni?

Krištof

Obvezno pojdi v hotel (sej večina jih ima AI)…to ni Tajska!Lp

nefretete, taksne nasvete oz neumnosti raje zadrzi zase ker s tem nikomur ne pomagas…
hvala ti breezer…sem res slisal da je baje tam pol drazje kot pa ce vzames all inclusive..ker vecina hotelov ima visje cene kot pa touroperaterji ki imajo sobe zakupljene..
samo kaj naj s polnim penzionom in vsem kar spada zraven.??bom prisel 10 kil tezji hehe

se kdo ki je bil tam in bi delil izkusnjo??
hvala

..ce se ti zdi moj odgovor bedast, pomisli, kakšno je šele tvoje vprašanje…lep dan!

Hehe saj ti ni treba jesti če nočeš…mislim da ima večina hotelov AI..meni je to prišlo predvsem prav pri pijači..ni ti treba hoditi v trgovine,…!Če imaš še kako vprašanje glede dominikane mi pošlji ZS!
Lp

pa vzami v roke lonely planet pa notri cene precekiraj. Za kolko tolko normalno sobo bos placal 50 $ na noc. Zdaj pa si zracunaj, kak dolgo bos ostal pa kolko te pride AI. Pravi “traveler” bo seveda sel tja samo z letalsko karto in ne razmislja o kaksni AI varianti. 🙂

Prednosti so pa sigurno te, da ne bos lezal tam na plazi v Punta Cani 14 dni, ampak si lahko pogledas tudi Santo Domingo, lahko gres na Pico Duarte, lahko gres na Samano itd…

Ce bos gledal, kje bos bolj prisparal, potem raje ostani doma in bos prisparal 100 % 🙂

Racunaj nekje 50 $ na dan za normalno prenocisce… seveda bos tudi nasel kje kaksne cenejse variante.. in odvisno tudi kdaj bos sel… poleti je huricane season… ne tega pozabit.. 🙁

Drugace je pa Dominikanska ravno toliko velika, da ne mores biti v enem kraju in se potem na izlete vozit… Prevelike razdalje.

l.p.

K.james

hvala vsem…
sej ne bi bilo problema samo greva z ocetom ki pa se nikjer ni bil in ne vem kako se mu bi dopadlo letanje okoli.pravi da bi sel na kaki izlet…
sam pa gotovo ne bi razmisljal kaksno varijanto izbrati…
itak pa je sedaj odlocitev taksna da ga peljem na tajsko kjer ze poznam zadeve in gotovo vem kam naj ga peljem in tako zadovoljim njegove zelje…

ce pa bo kdo od 20.3.naprej doli pa lahko gremo na pivo..
lp in se enkrat hvala za odgovore(bom sel septembra v dominikano)
lp

dobra odločitev! jaz sem se ravno vrnila iz Dom.Rep!
Bila sem pred 11 letim zadnjič- meni je bilo grozlivo, toliko se je spremenilo- čeprav je bil hotel itd. super!-
Tajsko sem že obiskala 5x krat in se vedno rada vrnem nazaj!
Lep dopust!

Vsekakor vzemi aranžma.pride ceneje.Drugače je ful vse drago,hrana v kakšnem lokalu najmaj 10evrov ,če vzameš da je čips 1-2 evra.Tudi sposoja avtomobila je zelo draga ,ni to evropa.Imaš vhotelu izlete od 20 evro naprej.Tri tedne dominikanske 1000-1100 evrov dalje .Poglej na http://www.vacado.de

Živjo!
najbrž sem mal pozen z odgovorom.
Sem bil v Dominikanski v lastni režiji decembra.
mal sem bil presenečen na začetku, ker ta država živi predvesm za allinclusive turizem in je tako na svojo roko mal težko in v primerjavi z drugimi destunacijami ful drago.
če želiš kakšne konkretnejše inf. napiši.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close