Najdi forum

Dominikana

Evo pa smo rezervirali letošnje jesenske počitnice na Domenikani. Zdaj pa me zanima, če mi lahko poveste tisti, ki ste tam bili kako kaj.

Jaz sem bila junija pred 6. leti na poročnem potovanju in je bilo super – nepozabno. Bila pa sva v Punta Cani, pravijo da je lepše kot v Puerto Plati. Ponudba taka kot je treba in si jo lahko samo želiš.

Mi smo bili aprila letos v Punta Cani in moram priznati bilo je nepozabno, bi kar ostal. Prvovrstni hotel (Majestic Colonial), beli pesek, palme, toplo morje, prijazni ljudje, dobra hrana in pijača so zagotovilo za dober dopust. Veliko pa se najde tudi za tiste, ki jim ni samo do lenarjenje na plaži. Veliko možnosti za izlete, organizirane, pa tudi takšne v lastni režiji. skratka, v Dominikanski rep. se za vsakega kaj najde. Prepričan sem, da vam ne bo žal.

O mi gremo pa ravno v puerto plato. Upam, da bo tudi toplo morje, beli kamenčki in palme.

Sama okolica Puoerto plate ni nič posebnega sploh pa ne plaža blizu mesta. Lepše je V sosui ki je le kakih 10km oddaljena. če potuješ preko agencije ti priporočam Punata cano če pa na svojo roko polotok Samana- Las Galleras.Sem bil decembra za en mesec in videl kar lep del Dominikaske rep.Odvisno kaj od potovanja pričakuješ in želiš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close