Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Domači refošk, olivno olje

Domači refošk, olivno olje

Ali mi lahko kdo priporoča kje v okolici Kopra dobiti domači Refošk. Ta konec tedna se odpravljamo na obalo.
Ja pa še kje dobiti dobro domače olivno olje.
Hvala!

Bi bilo bolje, če z nakupom malo počakaš, vino bo kmalu novo, sedaj boš dobila samo lanskega. Oljke bomo šele začeli pobirat, olje bo dobro okrog januarja, lanskega pa skoraj ni več za dobit.
Lp Sasonka

Oljkarstvo Jerebica, Nova vas nad Dragonjo 62, tel. 040-370-2265, ti pošljejo tudi na dom. Če naročiš nad 5 l je dostava brezplačna. Imajo tudi kao poslovna darila z oljem, lepe flaške o,25 -za olivno olje govorim.Za refošk jih je pa itak veliko. Eden izmed njih , če greš mimo Bolnice Izola v Izolo, po vrhu, na levi strani, se zdajle ne spomnem imena, ne moreš zgrešiti, prodajajo dober refošk. Pa še flaše dobiš tam, tako da ne rabiš s seboj nositi. Poleti imajo tudi prodajo breskev. Kanistre imajo tudi. Refošk je pa dober, saj ga prodajajo tudi gostilnam, . Ja pa še torklja je, če greš v Vanganel na desni strani, pa res počak, ko bodo mleli dobiš še toplo olivno olje.Upam, da sem kaj pomagala. Tega je tu res veliko.lp

Telefonska je prav brez 5 na koncu, jasno,lp

Hvala.
Ja vem, da sem hitra, da imajo samo lansko vino in lansko olje….
Ampak odločili smo se za kratek oddih ta vikend.

Oljkarji te bodo bolj prijazno gledali, če boš kupovala oljčno olje in ne olivnega.

Baredi nad Izolo, mislim, da je turizem Pri Francki, zelo dober refošk in ga imajo še, ker smo ga ravno ta teden kupili, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close