Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Doma brez modrca

Doma brez modrca

He he, ja kako pa naj bi bilo?!? Eh ja, 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk nima pojma o številkah… Saj to je prav -velikost košarice pri številki 70b je enaka pri številki 75a (le da je pr slednjem večji podprsni obseg).

TE BI PA RAD VIDU . DOKAŽ

BLAGOR SE TEB

Doma vedno brez. Pa nimam ravno majhnih 75C. Komaj čakam da pridem iz službe domov da lahko vse leti iz mene dol. Modrc, obleka. Najlonke ponavadi ostanejo.

Kje pa boš brez, če ne doma? Nekaj najlepšega je, ko si ga daš dol in končno zadihajo! 🙂

Tudi sama sem bila doma brez modrca.
Odkar sem se pa, med pometanjem, spotaknila v spodnji del metle in visecimi joski, se tega ne grem vec.

potempatek bi jaz moral nositi futrolo za mojega, ker je velik pa debel

Imam malo večje prsi, vedno nosila modrček, tudi ponoči…in sedaj, ko sem po abrahamu imam joške, kot da ga nikoli ne bi nosila (če malo pretiravam sicer). Je pa res – so se povesile, kljub negi in modercu!

OK, pometaj več ne, ampak za okna čistit, posodo ali parket zglancat, pa so prav idealne, a ne?
Jaz edino sesam ne brez moderca, da mi ne pobegnejo v mrzlo vodo v sesalcu (prehlad lahko hitro dobiš, če nimaš dobre imunosti)

OK, pometaj več ne, ampak za okna čistit, posodo ali parket zglancat, pa so prav idealne, a ne?
Jaz edino sesam ne brez moderca, da mi ne pobegnejo v mrzlo vodo v sesalcu (prehlad lahko hitro dobiš, če nimaš dobre imunosti)
[/quote]

Hvala. Bom upostevala.
Sicer najraje jih uporabljam kot ruto ali sal.

Cist fajn je brez. Doma ga ne nosim, se mi gladko j.be, kaj si kdo misli.

Ga ni čez kamot!

Jaz enako, nosim ga samo poleti, če imam prozorno majčko, pozimi pod debelejšimi pulovarji in doma nikoli. Isto 75A

Joj, joj, kaj to berem. Še ponoči imaš modrc gor.

Si ne predstavljam. Prva stvar, ko pridem domov je, da se preoblečem. In tudi slučajno nimam modrca.

Jaz enako, nosim ga samo poleti, če imam prozorno majčko, pozimi pod debelejšimi pulovarji in doma nikoli. Isto 75A
[/quote]zakaj pa nisi tudi pod prozorno majčko brez pa povej kje se sporehajaš pridem še jaz gledat

Imam 80 F in si ne predstavljam, da bi hodila brez modrčka. Glede na velikost in težo bi jih imela precej nizko,. če imaš še kako bolj na free majčko pa jih imaš v krožniku.

V službi v modrcu, doma vedno brez. Pri športu brez ne gre. Da bi spala z njim? Niti pod razno.

Revica, super zapis, spodaj ga citiram. To je veliko bolj pomembno kot vsi ”zdravstveni nasveti tukajšnjih $trokovnjakov”. Seveda pa je treba SČ ukiniti, da ne bo njihova odvečnost preveč tolkla v oči… Drugače pa že 1x več žensk umre zaradi pljučnega raka kot zaradi raka dojke – jaz dobro vem, zakaj. In zakaj je taka tišina o tem…

Zapis ‘revice’ o koristi nošenja modrčka in rakom dojke:

PA ŠE NEKAJ
Ameriška zakonca sta izvedla raziskavo na vzorcu več kot pet tisoč žensk, objavila sta jo v knjigi Vez med rakom dojke in modrčkom, ki kaže, da dlje ko ženska nosi modrček, večje je njeno tveganje za nastanek raka dojke. Po njuni teoriji modrčki pritiskajo na limfni obtok, kar naj bi preprečevalo naravno odstranjevanje kancerogenih odpadkov in strupov iz prsi. Tekočina, ki se nabira, lahko povzroči fibrocistične spremembe (benigne zatrdline, ciste in bolečine) ter ustvarja dobre razmere za nastanek različnih težav, skupaj z rakom dojke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close