Doma brez modrca
OK, pometaj več ne, ampak za okna čistit, posodo ali parket zglancat, pa so prav idealne, a ne?
Jaz edino sesam ne brez moderca, da mi ne pobegnejo v mrzlo vodo v sesalcu (prehlad lahko hitro dobiš, če nimaš dobre imunosti)
[/quote]
Hvala. Bom upostevala.
Sicer najraje jih uporabljam kot ruto ali sal.
Revica, super zapis, spodaj ga citiram. To je veliko bolj pomembno kot vsi ”zdravstveni nasveti tukajšnjih $trokovnjakov”. Seveda pa je treba SČ ukiniti, da ne bo njihova odvečnost preveč tolkla v oči… Drugače pa že 1x več žensk umre zaradi pljučnega raka kot zaradi raka dojke – jaz dobro vem, zakaj. In zakaj je taka tišina o tem…
Zapis ‘revice’ o koristi nošenja modrčka in rakom dojke:
PA ŠE NEKAJ
Ameriška zakonca sta izvedla raziskavo na vzorcu več kot pet tisoč žensk, objavila sta jo v knjigi Vez med rakom dojke in modrčkom, ki kaže, da dlje ko ženska nosi modrček, večje je njeno tveganje za nastanek raka dojke. Po njuni teoriji modrčki pritiskajo na limfni obtok, kar naj bi preprečevalo naravno odstranjevanje kancerogenih odpadkov in strupov iz prsi. Tekočina, ki se nabira, lahko povzroči fibrocistične spremembe (benigne zatrdline, ciste in bolečine) ter ustvarja dobre razmere za nastanek različnih težav, skupaj z rakom dojke.
Forum je zaprt za komentiranje.