Doma brez modrca
Hehe, če govoriš o takšni številki (mislim na te oznake 3,4, 5..), potem zagotovo nimaš velikih prsi. 🙂 Pa ne mislim nič slabega (eh ja, v bistvu ti celo zavidam – tudi jaz bi imela rajši manjše), pač pa to, da te številke ne povedo kaj veliko, ker je pomemben podprsni obseg in potem velikost košarice (ki jo predstavlja razlika med prsnim in podprsnim obsegom – čim večja je, večja je velikost košarice in prsi seveda :-)). Še to – meni te fore s povešenimi prsmi ter ne/nošenjem modrca in vadbo prsnih mišic dol visijo 🙂 Ma, če imaš velike prsi, pač tiste mišice spodaj ne morejo narediti nekega čudeža, če pa prsi skoraj nimaš, pa verjamem, da z njihovo okrepitvijo navidezno povečaš prsi)!
Modrc (res kvaliteten, narejen za večje prsi) imam poleg estetskega razloga (pač lepše stojijo) tudi zato, ker mi tako omili bolečine ramenskega obroča – Tu pa se res pozna razlika med dobrim in pravim modrcem (modelom in velikostjo) in enim, ki je sicer narejen za košarico B, ampak ga pa izdelujejo tudi v košarici F npr.
Ojej.
Tole je pa že kar malo horror movie, košarica D in brez… 🙁
Tiste, ki vas modrci tiščijo – nekaj ni OK, modrc pač ne sme tiščati, temveč se mora udobno prilegati.
Zamenjajte modrce![/quote]
ne skrbi, moji modrci me ne tiščijo, so čisto ok, je pa bolj fajn brez.
Sicer pa mi prsi ne grejejo popka, so precej pokončne. Če me srečaš, ti jih pokažem :D[/quote]
Za lažjo predstavo, naj mi kdo opiše v obliki sadja ali zelanjave kakšna je ta dimenzija.
Ali nakladaš ali pa ne nosiš dekoltiranih majčk, bluzic in podobno, ker pod takimi oblačili moraš imeti modrček in do kak podložen ali push up, ker drugače vse stoji na tebi kot na obešalniku.[/quote]
priznam, ne nosim. to ti dam pa prav, bilo bi ne samo čudno ampak neapetitlih bit pod bluzo brez :-). sem pa športni tip človeka in hvala bogu mi tudi služba dopušča da furam ta stil, ki mi najbolj prija. oprijeta spodnja majca čez pa pulovrček, puli, srajca, jopca. pozimi nimam tok problemov itak prekrije in skrije poleti pa brez (kopalk) ne bi mogla bit. bi pa res viselo.
Ali nakladaš ali pa ne nosiš dekoltiranih majčk, bluzic in podobno, ker pod takimi oblačili moraš imeti modrček in do kak podložen ali push up, ker drugače vse stoji na tebi kot na obešalniku.[/quote]
priznam, ne nosim. to ti dam pa prav, bilo bi ne samo čudno ampak neapetitlih bit pod bluzo brez :-). sem pa športni tip človeka in hvala bogu mi tudi služba dopušča da furam ta stil, ki mi najbolj prija. oprijeta spodnja majca čez pa pulovrček, puli, srajca, jopca. pozimi nimam tok problemov itak prekrije in skrije poleti pa brez (kopalk) ne bi mogla bit. bi pa res viselo.[/quote]
Za hudiča, pa kolk je ta stvar velika?Že drugič sprašujem?
“Organizacija American Cancer Society je zatrdila, da med verjetnostjo za razvoj raka na prsih in nošnjo nedrčka ni povezave, saj ne obstaja nikakršna študija, ki bi to teorijo potrdila. Vseeno pa je dejstvo, da je stopnja obolelosti za rakom na prsih nekoliko nižja pri tistih ženskah, ki nedrčka ne nosijo. Vendar temu ne botruje samo dejstvo prisotnosti ali odsotnosti nedrčka, temveč fizični ustroj žensk, ki nedrčka ne nosijo. Brez nedrčka so namreč običajno vitke ženske, ki imajo majhne prsi. Po drugi strani pa nedrček nosijo ženske z relativno velikimi oziroma vsaj povprečnimi prsmi ter tiste, ki so nekoliko bolj obilne. Oboje, tako večja količina tkiva, iz katerega so prsi, kot prekomerna teža pa sta dejavnika, ki lahko razložita bolj pogost pojav raka na prsih.”
Ponavadi ga nosim tudi doma, danes ko pa lenarim in se prestavljam s kavča na posteljo, ga nimam gor, počutim se čist ok, imam pa tud jaz košarico e. Seveda, ko grem laufat ali pa bolj na hitro spucat stanovanje ga imam gor, ker me moti. Dejansko pa ne razumem, kako bi se med spanjem povesile, ker ponavadi spim v horizontali in ne vem kam naj se takrat povesijo. Moram pa priznat, da ne stojijo več glih tam kot pred 20 leti.
Mnja, A: droben ringlo (marabela) oz. majhna marelica
B: normalna marelica, manjše jabolko, večja sliva
C: nektarina, breskev, granatno jabolko,
D: grapefruit
E: manjša melona
F: tega si jaz sploh ne znam predstavljati, mogoče dve jabolki?[/quote]
Hvala za izčrpno poročilo.Pa lep dan Vam želim, gospa A.
ne skrbi, moji modrci me ne tiščijo, so čisto ok, je pa bolj fajn brez.
Sicer pa mi prsi ne grejejo popka, so precej pokončne. Če me srečaš, ti jih pokažem :D[/quote]
sm mislila, da sprašuješ njo.
hm kot malo manjša pomaranča. oz. med mandarino in pomarančo, kot breskev :-O
recimo
Za lažjo predstavo, naj mi kdo opiše v obliki sadja ali zelanjave kakšna je ta dimenzija.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.