Dom.republika, izkušnje
Lepo pozdravljeni!
Proti koncu septembra sva se nameravala odpraviti v Dominikansko republiko. Nato pa so me na agenciji prestrašili s temi hurikani. Vem, da je septembra še obdobje, ko je nevarnost nastanka orkanov/ hurikanov/ tropskih neviht itd.največja,…
Zanima pa me, ali je “tveganje” veliko oz.ali naj prestavim počitnice na kakšen vremensko bolj ugoden datum ?
Zanimajo me predvsem izkušnje..je že kdo bil tam in doživel kakšno od teh vremenskih neprilik?
Hej !
Sezona orkanov/neviht traja od 1 julija do 30 novembra. Za letošnjo sezono je predvidenih 14 takšnih dogotkov. Riziko je, če si na popolni backpack varianti. V hotelih pa za svoje goste zelo lepo poskrbijo. Jaz sem že doživel popolno razdejanje a je bilo čez dva dni vse po starem !
Naj te ne bo strah ! Tudi doživetje orkana ima svojo čar !
lep pozdrav !
Juma, nič še ne vem točno. V planu je, da po 15.sept. Vmes je še nekaj stvari, za katere ne vem kdaj točno bojo, zato bom rezervirala takrat, ko bom 100% vedela da nimam več obveznosti. Grem pa za 14 dni.
Ne vem še niti ali bi vzela kar cel paket (letalo+hotel), ali vsakega posebej. Kar bo ceneje 🙂 Jah računam da tam okrog 1000-1100 evrov. Takšne so nekje cene na odklopu.
Ko bom kaj točno vedela, pa sporočim 🙂
lp
Forum je zaprt za komentiranje.