Najdi forum

Dolomiti

Ker se bljiža zima, me zanima, če kdo ve za kakšen apartma za ugodno ceno v Dolomitih. Najraje Cortina z okolico, Arraba, Alta Badia, Canazei.

No pa kos mo že pri smučanju. Imamo dva mala nadebudneža 5 let in 3 leta (bo stara decembra). Letos oziroma enkrat februarja ali marca drugo leto, bi šli prvič z njima na smučanje in bi jih tudi dali na smučke. Ali pozna kdo kakšen primeren kraj, kjer so primerna smučišča za malčke,… (pa če je možno tudi cenovno ugodno in čim bolj blizu – smo iz Portoroža).

Hvala za vse ideje.

Passo San Pelegrino je zelo primeren za majhne otroke in tudi cenovno ugoden. Še cenejši so apartmaji v Falcadah (mi smo dali 500 Eur/8 oseb), ki so povezane s smučišči na prelazu San Pelegrino, vendar ta povezava za majhne otroke ni primerna. V tem primeru se na smučišče pač pelješ z avtomobilom ali ski-busom. Iz Portoroža do Falcad je 3 ure vožnje.

Na Obali imate zelo kvaliteten in delaven (kolikor jaz vem) smučarski klub, ki organizira počitnice po dokaj sprejemljivih cenah (predvsem izzven praznikov in šolskih počitnic) v raznih krajih po Italiji. Imajo tudi organizirano šolo smučanja ter smučarske vrtce, da se lahko tudi starši v miru nasmučajo vsaj 2-3 urce.
Lep dan…

Kateri klub to misliš, Portorož ali Koper? Se bom pozanimala.

Mi že nekaj let hodimo v Canazei (ni čisto v centru), 2 minuti vožnje za avtom do glavne gondole, ki te pripelje na Belvedere, od tam pa imaš možnosti smučat kamor želiš (povezave so urejene maksimalno).

Apartmaji so luksuzni (6 oseb, 85 m2) cena pa je 20.000 sit po osebi.

lp

Mislim da Koper, nisem sigurna.

Prosim, če mi sporočiš še naslov in telefonsko številko, da bom lahko rezerviral

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close