Dolgotrajno samski – težavni ljudje?
Ostali pa ne čutimo potrebe se hvalit po anonimnih forumih. Jaz nisem prav nikomur izmed vas nevoščljiv, še več, celo privoščim vam, da ste tok oh in sploh ! Meni prav nič ne manjka v življenju, oboževalk imam že tako dovolj, zakaj bi potem na forumu iskal pozornost, če me tu tako ali tako ne bi nobena dovolj impresionirala…
Zdaj pa razumem v čem je stvar. 🙂
Si se izdala…Namreč, gre se za to, da je med “se imeti” in “biti” ogromna razlika. 🙂
Sama verjameš, da se te moški morajo bati, ker ti s tem kažejo kako si ti bolj pametna in lepša…Tisti moški, ki pa se te slučajno ne boji, pa ni tebe vreden. Zato ostajaš samska.
Jaz isto ne. Že zdaj lahko napišem, da jo vabim na naslednje srečanje. 🙂
To sploh ni res, sploh take ženske imajo problem, ker se jih moški bojijo.[/quote]
Jst se jih prav nič ne bojim, samo odbijajo me s takšnim obnašanjem, pa načinom izražanja. Ženska pač mora bit ženstvena, da me lahko privlači. Čudno, da se ne oblačijo še v moške cote lol[/quote]
Glede na to kake neumnosti pises tukaj, dvomim da si ti kako tako sploh od blizu videl. Da ti jaz opisem en krasen primerek:
pametna tak da glava pece, uni izobrazba, ko njeni vrstniki pocasi vstopajo na trg dela, ima ona ze 11 let delovnih izkusenj in je blizu vodstvene pozicije. Placo ima tako, ki jo vecina njenih vrstnikov v zivljenju ne bo dosegla, kaj sele pri dobrih 30. Samozavest bruha iz nje, je pa izjemno prijazna, preprosta, druzabna, dobrega srca,…Aja pozabil sem omenit da je macka in pol. Nekak ne gre skup s tvojo genialno teorijo ne? Oddaja neko tako energijo, da moski okoli padajo ko so v njeni druzbi. Ampak resnega tipa dobit pa je problem. Ima svoje zahteve, podobno kot gospodicna v tej temi.
Ko jaz vidim tako zensko, se mi kolena tresejo, takrat ko vecina pobegne stran od nje. Meni pac zenska mora bit izziv, ne pa neka mevzika ki mi bo pridno prikimavala (mimogrede mokre sanje skoraj vsakega janeza)
Jst se jih prav nič ne bojim, samo odbijajo me s takšnim obnašanjem, pa načinom izražanja. Ženska pač mora bit ženstvena, da me lahko privlači. Čudno, da se ne oblačijo še v moške cote lol[/quote]
Glede na to kake neumnosti pises tukaj, dvomim da si ti kako tako sploh od blizu videl. Da ti jaz opisem en krasen primerek:
pametna tak da glava pece, uni izobrazba, ko njeni vrstniki pocasi vstopajo na trg dela, ima ona ze 11 let delovnih izkusenj in je blizu vodstvene pozicije. Placo ima tako, ki jo vecina njenih vrstnikov v zivljenju ne bo dosegla, kaj sele pri dobrih 30. Samozavest bruha iz nje, je pa izjemno prijazna, preprosta, druzabna, dobrega srca,…Aja pozabil sem omenit da je macka in pol. Nekak ne gre skup s tvojo genialno teorijo ne? Oddaja neko tako energijo, da moski okoli padajo ko so v njeni druzbi. Ampak resnega tipa dobit pa je problem. Ima svoje zahteve, podobno kot gospodicna v tej temi.
Ko jaz vidim tako zensko, se mi kolena tresejo, takrat ko vecina pobegne stran od nje. Meni pac zenska mora bit izziv, ne pa neka mevzika ki mi bo pridno prikimavala (mimogrede mokre sanje skoraj vsakega janeza)[/quote]
Am ne, nisem imel v mislih takšnih žensk. Nič ni narobe, če je ženska uspešna tudi v poslovnem svetu, mene to prav nič ne moti, mene bolj moti, kako se potem ta ženska obnaša, ko se pogovarjaš z njo. Npr. pri “fejst punci”, čisto tako na prvo žogo, mi deluje preveč resna in morda ( nevem ugibam ) jo ravno to omejujeje, da ne spozna pravega moškega. Lahko je tudi problem, da izžareva premalo seksipilnosti, ker se že po defaultu obnaša preveč moško. Obenem si tudi napačno predstavlja “pravega moškega”. Ne glede na to koliko je uspešna, vizualno privlačna, bi se lahko vseeno vsaj malo prizemljila in bila popustljiva pri teh svojih res visokih standardih. Tudi to se lahko v določenih primerih izkaže za napačno razmišljanje, npr. zaradi ene uboge napakice po nepotrebnem odženeš iz življenja čist proper osebc . In kaj je potem tu tako čudnega, da so takšne punce še vedno samske in tečnarijo po forumih kje so pravi moški, če pa itak že na samem začetku vsazga odpikajo. Najbolje, da gre potem kar na Prešerca, z anketo. pa kemičnim svinčnikom, pa naj potem tam sprašuje ljudi, če so samski, ali imajo svoj flet, če so pametni, izobraženi itd. Oni bodo kljukce delal, ona pa na podlagi rezultatov izbirala sebi primernega.
Sadni, formula je čisto enostavna. Ženska mora imeti občutek, da jo moški spoštuje. Mora jo imeti za sebi enakovredno, ne pa za to, da mu je zgolj v okras. Čim moški spoštuje svojo žensko, se avtomatično zgodi naslednje:
a) ne daje svojim prijateljem prednost pred njo,
b) ne smeši je pred prijatelji,
c) ne kritizira je zaradi malenkosti,
d) upreti se zna vplivu staršev na njuno vezo.
Pa dobro, kaj nismo tega že stokrat obdelali?
Kvalitetna ženska težko dobi kvalitetnega partnerja, ker je kvalitetnih žensk več, kot takšnih moških. Moški, ki bi ji načeloma ustrezal, je včasih tudi raje samski, ali pa celo vzame žensko, ki je rang nižje.
Posledica je, da dost kvalitetnih žensk ostane neprostovoljno samih.[/quote]
Problem je v tem ker Moški vzamejo dostikrat NAJLEPŠE ne pa tudi NAJBOLJŠE… poznam ženske ki so po kvaliteti (urejenost doma (latnega stanovanja)) higiene, pridnosti, delavnosti, razgledanosti…
Bistveno boljše od ene ki samo dobro zgleda je pa glupa kot noč… ampak ta druga ima tipa prva pa ne… 😀
Tak pač to je…
Ti enostavno ne razumeš tega kar ti je Robi napisal…
Moški ki ustrezajo tvojim kriterijem imajo višje kriterije aterim TI ne ustrezaš (najverjetneje)
Druge 2 opciji sta:
– da si v resnici težavna osebnost (nadzorniška, kaovečvrednostni kompleks itd.)
– da v resnici delaš kontra spoznavanju moškim in še nisi mela sreče…
Še en totalno bolan tip. Me zanima kako bo tvoja punca vesela, če jo boš kdaj imel, ko jih boš tale zapis pokazal. Kaj ji boš rekel, da je lepa in neumna ali pametna in grda?[/quote]
Ker obstaja samo LEP – GRD ter PAMETEN – NEUMEN ??? 2 ekstrema…. pri takih komentarjih kažeš IQ…
Jaz pa nisem tako nor, da bi verjel tvojim izgovorom. 🙂
Kot, da so vsi moški takšni, kot omenjaš. 🙂
Kaj pa, če je obratno in noben kvaliteten moški tebe noče ?[/quote]
Jaz pa ne morem verjeti, da je nekdo s takim razmišljanjem, kot ga imete vi, Robi, bil izbran za “moderiranje” javnega foruma. In ne leti tale moj post samo na vaš komentar, ki ga citiram. Berem vas že kar nekaj časa…
Jaz pa ne morem verjeti, da je nekdo s takim razmišljanjem, kot ga imete vi, Robi, bil izbran za “moderiranje” javnega foruma. In ne leti tale moj post samo na vaš komentar, ki ga citiram. Berem vas že kar nekaj časa…[/quote]
Meni se zdi čisto ok vsaj pusti, da se debata razvije in ne briše vse povprek 🙂
Še en totalno bolan tip. Me zanima kako bo tvoja punca vesela, če jo boš kdaj imel, ko jih boš tale zapis pokazal. Kaj ji boš rekel, da je lepa in neumna ali pametna in grda?[/quote]
Ker obstaja samo LEP – GRD ter PAMETEN – NEUMEN ??? 2 ekstrema…. pri takih komentarjih kažeš IQ…[/quote]
Verjetno imaš ti težave z IQ, če nisi ugotovil, da je to napisal SEba, da on ne verjame, da je lahko ženska pametna in lepa hkrati.
Drugače pa ja še vedno se zabavam ob tem, da ste se eni moški tako razkurili, ker ženska napiše, da mora biti moški pameten, fejst, samostojen (ter ne 35 letnik, ki živi v mama hotel in ima mamo za svojo služkinjo), športen, kulturen.
Prav zabavam se, ko te osnovne stvari smatrate kot ostri in hudi pogoji. Sploh se pa zabavam, ker nekateri isti osebki o sebi v drugih temah trdijo kako so oh in sploh super.
Samo še vedno me pa zanima kateri kriterij vas tako moti? Da mora biti pameten mogoče ali pa ste sami mamini sinčki, ki imate svoje mame za služkinje, da vas to tako moti?
Hja, saj mogoče se najde kaka ženska, ki išče neumnega, lenega, maminega sinčka, brez kulturre.
Jaz pa ne morem verjeti, da je nekdo s takim razmišljanjem, kot ga imete vi, Robi, bil izbran za “moderiranje” javnega foruma. In ne leti tale moj post samo na vaš komentar, ki ga citiram. Berem vas že kar nekaj časa…[/quote]
Meni se zdi odličen, zelo strpen, vljuden, potrpežljiv, razmišljujoč, nezaletav, zna se pohecat…skratka človek na mestu.
Meni se zdi odličen, zelo strpen, vljuden, potrpežljiv, razmišljujoč, nezaletav, zna se pohecat…skratka človek na mestu.[/quote]
Sicer je res, da imajo levi radi, da jih kdo pohvali, ampak mislim, da Robi ni tako naiven, da bi padel na to laskanje. Verjetno si želiš pridobiti njegovo naklonjenost, če bi te kdaj preveč “zaneslo”? :))
Robi je generalno gledano v redu možakar, ima pa tudi napake, kot vsi mi.
Meni se zdi odličen, zelo strpen, vljuden, potrpežljiv, razmišljujoč, nezaletav, zna se pohecat…skratka človek na mestu.[/quote]
Sicer je res, da imajo levi radi, da jih kdo pohvali, ampak mislim, da Robi ni tako naiven, da bi padel na to laskanje. Verjetno si želiš pridobiti njegovo naklonjenost, če bi te kdaj preveč “zaneslo”? :))
Robi je generalno gledano v redu možakar, ima pa tudi napake, kot vsi mi.[/quote]
V lajfu nisem nikomur lezla v rit in upam, da me ne bo nikoli toliko zaneslo, da bi kam zlezla. Tega ne maram pri drugih in tega sama ne počnem. Kakšno naklonjenost? Pišem tako kot čutim in mislim, da je prav. Zavedam se, da ne morem biti vsem všečna…aloooo. Ja in kaj zdaj?
Rada povem tako kot vidim…ali gre za pohvalo ali kritiko. In ja antilopa, nihče ni popoln. Pisala sem o Robijevih lepih lastnostih, ki jih vidim, ko je v vlogi moderatorja. Osebno ga ne poznam (predvidevam, da ga ti), zato ne podajam strokovne in temeljite ocene:).
Lepo, če me bereš.:)
In kaj je narobe z mojim razmišljanjem ?
Lepo, če me bereš.:)
In kaj je narobe z mojim razmišljanjem ?[/quote]
Predvsem je zelo plitko in ozko. Zavito v celofan cinizma in sarkazma. Zelo zasoljeno z “moj prav je ultimativni prav”. Smeškoti ( 🙂 ) pa slaba krinka za “me ne gane, “saj je cool”, “jaz sem čisto pomirjen sam s seboj in celim svetom” …. .
Forum je zaprt za komentiranje.