Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Obenem pa popadejo kot psi vsak komentar, kjer ženska sama zase reče, da ji drugi rečejo, da je fejst :).

Joj Spider mogoče imam res dolg jezik imam pa tudi dovolj velik.a…..usta, da ga lahko držim pod streho za razliko od tebe in tvoje kompanije, ki konstantno opletate z umazanimi jeziki po ženskah, če si katera upa karkoli napisat na te strani, nedaj bože, da se še uvrsti na kak seznam potem je pa prvovrstna tarča posmeha vam za katere je škoda besede moški…… :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tvoj kriterij pa je: samo, da bo ženska:))).[/quote]
Kar sanjaj. Pa še vedno se vtikaš v moje komentarje, praviš, da si ne želiš pogovarjat z mano, delaš pa ravno nasprotno. Očitno imam opravka s čustveno neuravnovešeno osebo.[/quote]

Ah ne ujčkam in ne gojim zamer. Svoje mnenje o meni si pa že povedal, večkrat:).

Seveda, pa če bih fejst ženske ne pogledajo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Fejstpupa po moje si ti u redu punca. Nič ni narobe, če ima človek neke kriterije jaz jih imam recimo samo to, da sva si všeč in se razumeva. Nekateri pa pač imate malo ostrejše kriterije kar ni nič narobe. Vendar pa mora potem človek pač pričakovati, da ne bo prav vsak v tvojem primeru moški ustrezal tem kriterijem : )[/quote]

Torej ti je vseeno, če je tvoja punca neumna. Zanimivo.[/quote]

Ne ne moti me, če ni preveč pametna zakaj bi me saj ima gotovo kake druge kvalitete ; )

Če iščeš pa lepo in pametno pa si lahko kar večno samski haha 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Da ne govorimo kako gre precej uporabnikom v nos to, da so eni izobraženi. Tako imajo čez nje povedat kup stvari. Kako so nesposobni za delo, kako so šli zato študirat, da jim ne bi bilo treba delat. Kako so oni s samo SŠ bolj sposobni za delo.

Še en totalno bolan tip. Me zanima kako bo tvoja punca vesela, če jo boš kdaj imel, ko jih boš tale zapis pokazal. Kaj ji boš rekel, da je lepa in neumna ali pametna in grda?

Še en totalno bolan tip. Me zanima kako bo tvoja punca vesela, če jo boš kdaj imel, ko jih boš tale zapis pokazal. Kaj ji boš rekel, da je lepa in neumna ali pametna in grda?[/quote]

Eh ne se ti sekirat zame končno si ti obupano samska ne jz hehe : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

ja saj to je slovenska folklora. Bog ne daj da reces da si lep in izobrazen in uspesen. Zafrustriranci, ki to niso, te vtopijo v zlici vode. Tu pa je koncentracija zafrustrirancev itak izjemno visoka

Še en totalno bolan tip. Me zanima kako bo tvoja punca vesela, če jo boš kdaj imel, ko jih boš tale zapis pokazal. Kaj ji boš rekel, da je lepa in neumna ali pametna in grda?[/quote]

Ronka, ti bomo zrihtali enega samskega tipa tu gor! Nikar ne obupuj, malo se ozri naokrog, saj imaš veliko izbiro: Spider, Sadni, Matkič…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ja saj to je slovenska folklora. Bog ne daj da reces da si lep in izobrazen in uspesen. Zafrustriranci, ki to niso, te vtopijo v zlici vode. Tu pa je koncentracija zafrustrirancev itak izjemno visoka[/quote]

Mene ne moti, da so drugi bolj izobraženi in/ali lepši in seveda uspešnejši od mene.
Zelo me pa zmoti “attitude”, ki ga kažejo, se imajo za nekaj več, s takšnimi mi je res težko komunicirati.

ja saj to je slovenska folklora. Bog ne daj da reces da si lep in izobrazen in uspesen. Zafrustriranci, ki to niso, te vtopijo v zlici vode. Tu pa je koncentracija zafrustrirancev itak izjemno visoka[/quote]

Sama nevoščljivost. Trgajo vsakega, ki se ima za uspešnega.
Me zanima katera bi marala tipa ala Seba, ki diretk pove, da ne more biti ženska lepa in pametna. REs mora biti veza super, če tako misli za svojo partnerko?

Matjazko, ti gre kak bicikl narobe v glavi? Še en tipček, ki ga zaboli, če ženska noče luzerja? Verjetno še en tipček kot je Seba. Samo mene vseeno zanima ali potem punci lažete, da je lepa in pametna ali ji diretk povete, da je nemogoče, da je pametna in lepa hkrati?

Tule gor so izobraženi, pametni, uspešni, bogati, lepi… nezaželeni.
Boh ne daj, da zase misliš, da si kaj od tega.
Potem izstopiš ven iz povprečja, monovci te hitro zatlačijo dol.

kot, da bi se jaz odjavil ☺ pa tole natipkal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se mi niti ne da brat vsega tega kreganja, ker ga itak nikol ni konc, bom pa vseeno napisala svoje mnenje.

Ne, ne mislim, da je z judmi, ki že toliko časa niso bili v zvezi, kaj narobe. Jaz pa že pet let nisem šla smučat pa kaj?! Vsak se sam odloči, kako bo živel svoje življenje.

Vsi skupaj se potrudimo malo manj ”urejat” in diktirat življenja drugih ter malo več poskrbimo za svoje, pa bo vsem super 😀

Mene ne moti, da so drugi bolj izobraženi in/ali lepši in seveda uspešnejši od mene.
Zelo me pa zmoti “attitude”, ki ga kažejo, se imajo za nekaj več, s takšnimi mi je res težko komunicirati.[/quote]

ja pa seveda ja. Attidude ki ga kazejo, ali ki ga ti vidis, oz. zelis videt? Sploh lepe in izobrazene zenske so velik problem in premnogokrat prevelik zalogaj za 90% moske populacije. Zenkse pa jim, tako kot ti, pripisujejo “atitude”. Ne pa ti to zamenjat z samozavestjo, ki pride z tako zensko serijsko.
In jasno je zakaj so take zenske vecinoma samske. Moski se jih bojijo, ker vedno da jih ne bodo folgali. Vedo da se bodo morali trudit za njo celo zivljenje in ji kaj nudit. Tu pa povprecni janez odpove. Ker povprecni janez si bo izbral povprecno, ali celo podpovprecno in potem sledi klasicen scenarij: samoumevnost, zanemarjanje, visenje po gostilnah, ker zenska ga bo itak doma cakala, sicer cela zafrustrirana, ampak koga to briga.

Ronka, ne deluješ ne pametno, ne izobraženo, še najmanj pa zrelo s tovrstnim obnašanjem. Pri 30? :)))
In mislim, da slednje, torej otročje obnašanje odbija vse vrste tipov, razen če res niso res zelo čez les, tako da nisi v nobeni nevarnosti, da bi spoznala kakršno koli kosmato bitje, ki vsaj malo diši po moškem. ;))

Matjazko,jaz se pa zabavam ob tvojih postih. Domnevam, da je Ronka tista, ki te je zavrnila :)?

Pa dobro, kaj nismo tega že stokrat obdelali?

Kvalitetna ženska težko dobi kvalitetnega partnerja, ker je kvalitetnih žensk več, kot takšnih moških. Moški, ki bi ji načeloma ustrezal, je včasih tudi raje samski, ali pa celo vzame žensko, ki je rang nižje.

Posledica je, da dost kvalitetnih žensk ostane neprostovoljno samih.[/quote]

Končno en moški, ki ga ne moti to, da ženska pričakuje pametnega, fejst, športnega, kulturnega in samostojnega moškega. Kaj naj rečem. Očitno te ti kriteriji niso zmotili,ker jih izpolnjuješ. Vsi ostali pa se zgražajo, le zakaj :)?
Radovednost me daje kakšni so ostali moški tule gor, da jih našteti kriteriji tako močno motijo? Ah, verjetno so noč in dan na netu :).[/quote]
Seveda smo obdelali. Pa še marsikaj. Med drugim to, da privlačna in simpatična ženska zlahka najde moškega, oziroma bo najdena in opažena.

Zato menim, da je ta “fejstpunca” marsikaj “pozabila” napisati o sebi in o tem, kako doživlja sebe v odnosu z moškimi. 🙂
Zato preko neta ne bom nič sklepal in si ustvarjal iluzij glede kvalitete.

Zelo me pa zmoti “attitude”, ki ga kažejo, se imajo za nekaj več, s takšnimi mi je res težko komunicirati.[/quote]

ja pa seveda ja. Attidude ki ga kazejo, ali ki ga ti vidis, oz. zelis videt? Sploh lepe in izobrazene zenske so velik problem in premnogokrat prevelik zalogaj za 90% moske populacije. Zenkse pa jim, tako kot ti, pripisujejo “atitude”. Ne pa ti to zamenjat z samozavestjo, ki pride z tako zensko serijsko.
In jasno je zakaj so take zenske vecinoma samske. Moski se jih bojijo, ker vedno da jih ne bodo folgali. Vedo da se bodo morali trudit za njo celo zivljenje in ji kaj nudit. Tu pa povprecni janez odpove. Ker povprecni janez si bo izbral povprecno, ali celo podpovprecno in potem sledi klasicen scenarij: samoumevnost, zanemarjanje, visenje po gostilnah, ker zenska ga bo itak doma cakala, sicer cela zafrustrirana, ampak koga to briga.[/quote]

Kaj to pomeni, ženske kot sem jaz? Nekako se trudim dostojno shajati s tem, da sem grda, neizobražena in neuspešna, res me pa zmoti omenjeni “attitude” ali morda res gre le za samozavest – lahko temu pojavu rečeva tudi γ, zame je moteči faktor in me odvrača od komunikacije.

90% moške populacije – da nisi pretiraval s to oceno.
Spadaš med onih 10% ali si v 90-ih%?

Predvsem se zabavam. Mariborčan in Spider sta očitno le dva moška, ki se imata za pametna, samostojna, fejst. Ostali pa?

To sploh ni res, sploh take ženske imajo problem, ker se jih moški bojijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Super. Za razliko od tvojih se malokdo tu resnično zabava, še najmanj moški. 😉 Torej s svojim obnašanjem verjetno le še stopnjuješ težave z zbližanjem s kosmatim spolom? Razen če imaš rada kužke? 😉

To sploh ni res, sploh take ženske imajo problem, ker se jih moški bojijo.[/quote]
Jst se jih prav nič ne bojim, samo odbijajo me s takšnim obnašanjem, pa načinom izražanja. Ženska pač mora bit ženstvena, da me lahko privlači. Čudno, da se ne oblačijo še v moške cote lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To sploh ni res, sploh take ženske imajo problem, ker se jih moški bojijo.[/quote]

Naj ugibam: izobražen, razgledan, uspešen moški :)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close