Dolgotrajno samski – težavni ljudje?
Če hočejo biti ženske na vrhu, potem to je feminizem. :)[/quote]
V feminizmu gre za prizadevanje žensk, da bi bile enakopravne moškim; se pravi ko bomo postali bolj zrela družba, bo podatek kakšnega spola je nekdo na vrhu irelevanten.
Do takrat se pa lahko v nedogled “driblamo” o feministkah ipd (moških) neumnostih 😛
Še vedno lahko vsak pove svoje mnenje o tem kakšne ženske so mu všeč in kakšne ne.[/quote]
Točno tako. Samski alla Spider pa mislijo, da enkrat ko bodo v zvezi, ne bodo nič več ne vedeli ne videli, samo še svojo bejbo bodo imeli 24 ur pred očmi:). Brez mnenja, brez potreb po druženju z drugimi…[/quote]Ma še bolj absurdno pa je ko se samci oglašajo kakšna bi morala bit njihova ženska…itak je nimajo, dvomim, da tudi vedo kako ženska v resnici izgleda… razen na sliki…. 😉 :))))
Pa dobro, kaj nismo tega že stokrat obdelali?
Kvalitetna ženska težko dobi kvalitetnega partnerja, ker je kvalitetnih žensk več, kot takšnih moških. Moški, ki bi ji načeloma ustrezal, je včasih tudi raje samski, ali pa celo vzame žensko, ki je rang nižje.
Posledica je, da dost kvalitetnih žensk ostane neprostovoljno samih.
Fejstpupa po moje si ti u redu punca. Nič ni narobe, če ima človek neke kriterije jaz jih imam recimo samo to, da sva si všeč in se razumeva. Nekateri pa pač imate malo ostrejše kriterije kar ni nič narobe. Vendar pa mora potem človek pač pričakovati, da ne bo prav vsak v tvojem primeru moški ustrezal tem kriterijem : )
Točno tako. Samski alla Spider pa mislijo, da enkrat ko bodo v zvezi, ne bodo nič več ne vedeli ne videli, samo še svojo bejbo bodo imeli 24 ur pred očmi:). Brez mnenja, brez potreb po druženju z drugimi…[/quote]Ma še bolj absurdno pa je ko se samci oglašajo kakšna bi morala bit njihova ženska…itak je nimajo, dvomim, da tudi vedo kako ženska v resnici izgleda… razen na sliki…. 😉 :))))[/quote]
Za mentaliteto kakšno premorejo Spider & Co, so še slike ženskih podob prevelik izziv, kaj šele živo bitje ženskega spola 😀
Pa dobro, kaj nismo tega že stokrat obdelali?
Kvalitetna ženska težko dobi kvalitetnega partnerja, ker je kvalitetnih žensk več, kot takšnih moških. Moški, ki bi ji načeloma ustrezal, je včasih tudi raje samski, ali pa celo vzame žensko, ki je rang nižje.
Posledica je, da dost kvalitetnih žensk ostane neprostovoljno samih.[/quote]
Končno en moški, ki ga ne moti to, da ženska pričakuje pametnega, fejst, športnega, kulturnega in samostojnega moškega. Kaj naj rečem. Očitno te ti kriteriji niso zmotili,ker jih izpolnjuješ. Vsi ostali pa se zgražajo, le zakaj :)?
Radovednost me daje kakšni so ostali moški tule gor, da jih našteti kriteriji tako močno motijo? Ah, verjetno so noč in dan na netu :).
Fejstpupa po moje si ti u redu punca. Nič ni narobe, če ima človek neke kriterije jaz jih imam recimo samo to, da sva si všeč in se razumeva. Nekateri pa pač imate malo ostrejše kriterije kar ni nič narobe. Vendar pa mora potem človek pač pričakovati, da ne bo prav vsak v tvojem primeru moški ustrezal tem kriterijem : )[/quote]
Torej ti je vseeno, če je tvoja punca neumna. Zanimivo.
Če ti tako praviš, bo že tako. Pa kaj nimaš dovolj cepcev, ki so se pripravljeni grebst za tvojo naklonjenost?
Tale On_ je pa itak samo v virtuali glasen, kako dobro vezo ima, na cesti pa jezik do tal, ko pride kakšna lušna mimo. Sej je že priznal.:)[/quote]
Noben cepec se ne grebe za mojo naklonjenost.
On_, je s tem kar je priznal le dokazal, da je le človek in čisto nič drugega, res se ni nad ničimer za naslanjati.
Tvoj kriterij pa je: samo, da bo ženska:))).[/quote]
Kar sanjaj. Pa še vedno se vtikaš v moje komentarje, praviš, da si ne želiš pogovarjat z mano, delaš pa ravno nasprotno. Očitno imam opravka s čustveno neuravnovešeno osebo.
Forum je zaprt za komentiranje.