Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

….in ti si na vrhu kupa :P[/quote]

In ti takoj za mano:))). Kako se počutiš?:)[/quote]

Premagano in ne dovolj kompetentno v bitki s tabo 😀

Od moških verjetno preveč pričakuješ recimo, da je najlepši, da je pameten, da živi sam, da je športen, da je kulturen itd. Si tipična feministka in žrtev svojih prevelikih pričakovanj 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

In ti takoj za mano:))). Kako se počutiš?:)[/quote]

Premagano in ne dovolj kompetentno v bitki s tabo :D[/quote]

No no, kar stopi gor na mojo stopničko, saj je dovolj prostora za obe:))).

Ni nujno, da je najlepši. Mora pa biit fejst. In vse ostalo kar naštevaš. Kaj misliš, da bi katera marala neumnega, nekulturnega, brez kondicije? Pa to so osnove, ki jih ženske pričakujemo. Če pri teh letih še vedno živi v mama hotelu pa je naravnost katastrofa.

Ni nujno, da je najlepši. Mora pa biit fejst. In vse ostalo kar naštevaš. Kaj misliš, da bi katera marala neumnega, nekulturnega, brez kondicije? Pa to so osnove, ki jih ženske pričakujemo. Če pri teh letih še vedno živi v mama hotelu pa je naravnost katastrofa.[/quote]
in ko se tak že petič poroča oz. gre v vezo je pa … prasec? ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No no, kar stopi gor na mojo stopničko, saj je dovolj prostora za obe:))).[/quote]

Za mojih 150 kg ziher ni placa na tisti najvišji točki, nočem, da se zakotališ dol in se zaradi moje prepotentnosti poškoduješ.

Uživaj v razgledu in zmagi, od srca ti privoščim 😀

Ni nujno, da je najlepši. Mora pa biit fejst. In vse ostalo kar naštevaš. Kaj misliš, da bi katera marala neumnega, nekulturnega, brez kondicije? Pa to so osnove, ki jih ženske pričakujemo. Če pri teh letih še vedno živi v mama hotelu pa je naravnost katastrofa.[/quote]

Fejstpupa ne morem sodit kaj bi katera hotela, ker ste ženske zelo različne daleč od tega, da bi imele vse ista pričakovanja.

Nič ni narobe, če imaš taka pričakovanja vendar pa se boš morala pač navaditi na samskost : )

Hm, domnevam, da te je zmotil kriterij, da mora biti moški pameten ali pa mogoče, da ne sme biti v mama hotelu? Kje padeš? Taki osnovni kriteriji pa ti gredo v nos. Velika večina žensk ima take kriterije, kar navadi se.

Recimo, da ti verjamem, da so vsi ti podatki, ki si jih naštela zgoraj resnični ( drgač itak da ti ne ), no pri meni še vedno izpadeš iz igre, ker mi že prek pisanja deluješ preveč možata, pa za zafrkancije verjetno tudi nisi iz pravega testa. Skratka, dolgočasen in pust opis, ki ne pove prav nič zanimivega o tebi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, ne iščem tipa tu gor. TOrej moj opis ni bil opis kot oglas. Drugače pa me veseli, da ne zanimam tipa kot si ti. Bi se prav zasekirala, če bi zanimala tebe.
Me pa vseeno zanima kaj je takega, da mi ne verjameš? Nobenih ekstremov o sebi nisem napisala.

Malo bos morala svoje kriterije znizat, ali kaksnega odpisat. Ze ce tisto o kulturi ven izpustis, se ti obzorje konkretno razsiri. Ker roko na srce, koliko tipov poznas da sploh hodijo na take prireditve, pa da se ustrezajo vsem tvojim kriterijem?

le kaj je narobe s cca 1/2 človeštva, da nimaš poplave ponudb in vsaj 3 v najožjem izboru [sup](pa ne samo za en ali par fu.ko.v ☺)[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zrel moški je tisti, ki si želi iste stvari, kot ženska.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A nismo tega že 10-krat obdelali?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zrel moški je tisti, ki si želi iste stvari, kot ženska.[/quote]

vidva sta primerka vsega drugega ☺ … pa nič hudega, če ne razumeta ☺

Hm, domnevam, da te je zmotil kriterij, da mora biti moški pameten ali pa mogoče, da ne sme biti v mama hotelu? Kje padeš? Taki osnovni kriteriji pa ti gredo v nos. Velika večina žensk ima take kriterije, kar navadi se.[/quote]

Hahaha ja grozne ste feministke 😀

No no, kar stopi gor na mojo stopničko, saj je dovolj prostora za obe:))).[/quote]
A tako zgleda feministični model moderne družbene ureditve ? 🙂

Hm, domnevam, da te je zmotil kriterij, da mora biti moški pameten ali pa mogoče, da ne sme biti v mama hotelu? Kje padeš? Taki osnovni kriteriji pa ti gredo v nos. Velika večina žensk ima take kriterije, kar navadi se.[/quote]
Meni nič ne gre v nos. 🙂
Hočem povedati, da tisti, ki izpolnjujejo vse te kriterije, imajo tudi sami visoke kriterije, pri katerih pa očitno ti padeš, če si že tako dolgo samska.

A tako zgleda feministični model moderne družbene ureditve ? :)[/quote]

Ne, tako zgleda deljenje:). Ni vsaka stvar feminizem…kam smo pršli:).

Pozabila si pripisati, da premoreš nemogoče karakter, in da ne zmoreš nikogar imeti rada.
Po takšnih ne bo nikoli povpraševanja za resno ali neresno vezo 😛
Nezanimiva si že po dveh stavkih, kaj šele, da bi si kdo s tabo delil čas za kavo :P[/quote]

Brez skrbi, tebe ne bom pecala. Tudi ti nisi moj tip.[/quote]
Takšnih žensk, ki si mislijo, da so oh in sploh in pri katerih bi ji moški moral to nenehno dokazovati, pa se pametni moški izogibajo. 🙂

Če hočejo biti ženske na vrhu, potem to je feminizem. 🙂

Sploh ne razumem več, kaj bi moški radi. Če se ima ženska rada, je to že preveč, izpade možata in s previsokimi kriteriji. Če teh t.i. kriterijev nima, je nezahtevna, ne ve kaj pričakovati, še manj kaj dati in zato spet avtomatično odpade.

Naj ima vse atribute, lepe lastnosti in jih skriva, ker tako izpade bolj mamljiva, ker moški dobi občutek, da je še nedotaknjena, rahklo sramežljiva in se jo da upogibati? Najbrž moški ne bi spustili svojih kriterijev, a ne. Gre se samo za pravi pristop, kako ženska “promovira” samo sebe? Torej naj bo plaha srnica, s pobritimi nogami:)). Fajn:).

Če hočejo biti ženske na vrhu, potem to je feminizem. :)[/quote]

Slabo slediš…poglej malo kakšen vrh, v kakšnem kontekstu:). Mislim, da se mi ti ne bi želel pridružiti:))).

pa v dolgi kikli, da se ne vidi krivih nog ☺

Težko je zdaj debatirati o tem, ker se ne poznamo. Večinoma pa arogantna ženska z občutki večvrednosti, na splošno deluje odbijajoče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close