Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Umrl bom od smeha. Poglej, jaz nisem niti blizu tega, da bi kdaj postal rekorder po št komentarjev. Zadnjič je bila objavljena lestvica in povsem na vrhu ste bili ravni vi “srečno vezani”.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Brez kladivca bo težko.. se te ne sliši 🙂

Brez kladivca bo težko.. se te ne sliši :)[/quote]

Glej vse je v glavi:). Kot da ga imam…a prou?:)

Brez kladivca bo težko.. se te ne sliši :)[/quote]

Glej vse je v glavi:). Kot da ga imam…a prou?:)[/quote]

Domišlija mi gre v drugo smer… 🙂
Raje si te predstavljam s čim drugim v rokah kot s kladivcem…

Saj se noben ne krega, samo napaden sem s strani “neznanih” vzdevkov. Počasi se že navadiš.

I dedicate this song to all my haters :

http://www.youtube.com/watch?v=SFsHSHE-iJQ

Maaaaaaaaaaaad wooooorld

Glej vse je v glavi:). Kot da ga imam…a prou?:)[/quote]

Raje si te predstavljam s čim drugim v rokah kot s kladivcem…[/quote]

Potem potrebuješ nekaj za po glavi:).

Raje si te predstavljam s čim drugim v rokah kot s kladivcem…[/quote]

Potem potrebuješ nekaj za po glavi:).[/quote]

Kateri?

Potem potrebuješ nekaj za po glavi:).[/quote]

Kateri?[/quote]
Po tisti, s katero razmišljaš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:)))) Dobro vprašanje ja:).

Ne vem Spider od kot tebi ideja, da je LE partnerstvo tisto, ki da človeku izpopolnjenost in mir in da, ko je človek vezan, ga druge stvari več ne zanimajo. Je to tvoja tiha želja oziroma tvoja izkušnja? Od nas namreč nihče tega ni napisal, zagovarjal ali kako drugače govoril o tem.
Ti imaš res čudno predstavo o tem, kako bi naj zgledalo partnerstvo. Zdi se mi, da zelo nerealno.[/quote]
Mislim, da vsak govori iz lastnih izkušenj, saj je le naša lastna izkušnja dober temelj s katerim lahko podkrepimo svoje argumente.
Vsak živi tako, kot najbolje zna oziroma na tak način, kot ga najbolj zadovoljuje. A hkrati nobena situacija ni tako popolna, da ob tem ne bi čutili, da smo se morali nečemu odreči.
Če resna veza koga utesnjuje, je nesmiselno siliti v njo ali pa ga prepričevati, da je to bolje za njega in obratno.

Se strinjam Robi. Upam, da iz mojih sporočil ni razbrati, da kogarkoli silim v karkoli. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

je razbrati.. je 🙂

je razbrati.. je :)[/quote]
No, zdaj javno oznjanjam, da to ni moj namen. Kvečjemu koga silim v razmišljanje, pa še to ne, ker vsak sam pride sem s svojo lastno voljo. 😉
Je treba tistega, ki nekaj pripoveduje, pravilno razumeti, to je zelo pomembno, sicer nima smisla a ne. Razen, če je vse jemljemo kot zabavo. :))

Ne vem Spider od kot tebi ideja, da je LE partnerstvo tisto, ki da človeku izpopolnjenost in mir in da, ko je človek vezan, ga druge stvari več ne zanimajo. Je to tvoja tiha želja oziroma tvoja izkušnja? Od nas namreč nihče tega ni napisal, zagovarjal ali kako drugače govoril o tem.
Ti imaš res čudno predstavo o tem, kako bi naj zgledalo partnerstvo. Zdi se mi, da zelo nerealno.[/quote]
Mislim, da vsak govori iz lastnih izkušenj, saj je le naša lastna izkušnja dober temelj s katerim lahko podkrepimo svoje argumente.
Vsak živi tako, kot najbolje zna oziroma na tak način, kot ga najbolj zadovoljuje. A hkrati nobena situacija ni tako popolna, da ob tem ne bi čutili, da smo se morali nečemu odreči.
Če resna veza koga utesnjuje, je nesmiselno siliti v njo ali pa ga prepričevati, da je to bolje za njega in obratno.[/quote]

Saj ni to problem Robi, problem je v tem ker ti kao vezani ipd. kvazi odrasli ljudje konstantno ponavljajo tudi nezavedno češ da je veza nekaj več kot samskost…

Če samo pogledava primer:

to evidentno prikazuje kot da smo mi nekje pač tam spodaj dokler ŠE NISMO našli zveze, potem bomo tukaj gori… ker prikazuje kot najti zvezo neki NARAVEN definitiven 100% proces ki se bo zgodil nekoč. Če ne bomo pač ”čudni” tako ali drugače.

haha… a tebi je bad… ne se jokat no…. pač grem raje s Spiderjem na pir al pa s Sadnim kot pa s tako opico kot si ti… saj bo nekoč boš za pogledat…

Sploh pa kolko vidim sem prvi pisal nevem za kom bi se slinil….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Veš kaj je problem? Ker ti (in še kdo) nezavedno pozabljaš, da vsak od teh govori zase in iz svoje izkušnje, ne pa zate. Kaj je dobro zate in kaj boš s svojim, je v tvojih rokah, ne glede na to, kar drugi govorijo.

to evidentno prikazuje kot da smo mi nekje pač tam spodaj dokler ŠE NISMO našli zveze, potem bomo tukaj gori… ker prikazuje kot najti zvezo neki NARAVEN definitiven 100% proces ki se bo zgodil nekoč. Če ne bomo pač ”čudni” tako ali drugače.
[/quote]
To je res. Nekateri pač sodijo druge po sebi. Isto kot delajo tudi samski in svoje samsko življenje poveličujejo, tiste, ki so pa v zvezi, pa se jim posmehujejo, jih zmerjajo s copatami, se prepričujejo, da (vsi) vezani živijo v nezadadovljivih zvezah itn. Niste si nič drugačni med sabo, kar se tega tiče, sojenja drugih po sebi. Pozabljajo ali pa še niso spoznali, da enim ustreza to, drugim pa nekaj drugega.

To ne. Nekateri ob branju tvojih sporočil dobijo vtis, kot da s svojim samskim življenjem ogromno zamujajo, ker niso v vezi.
Zato se branijo z navajanjem takšnih in drugačnih razlogov, zakaj ti ne moreš biti zadovoljen.

Če boš upošteval še tisto, ko sem napisal, da vsak govori iz lastnih izkušenj, bo ti potem jasno, da za njih je nekaj več, saj je to bil njihov cilj. In če je cilj biti v vezi, potem si s tem dosegel nekaj več, kot pa, če bi bil samski.

To ne. Nekateri ob branju tvojih sporočil dobijo vtis, kot da s svojim samskim življenjem ogromno zamujajo, ker niso v vezi.
Zato se branijo z navajanjem takšnih in drugačnih razlogov, zakaj ti ne moreš biti zadovoljen.
[/quote]
Kaj pa vem, o svojem življenju bolj malo pišem in nihče nima o njem prave predstave. Marsikomu tudi resnično ne bi ustrezalo, če bi ga natančno opisal ali pa če bi ga poznali.
Tudi pari, ki so v zvezah, lahko živijo popolnoma različen slog življenja med seboj in imajo različne odnose znotraj zveze, pa so kljub temu lahko zadovoljni. Seveda, to ne pomeni, da so zadovoljni vsi, ki so v zvezah, da ne bo kdo narobe razumel in me pošiljal na forum nezvestobe. :))

Tok malo pišeš, da celo vemo ime tvoje partnerke. Pa, če nam nisi ti nam je pa ona razložila kako poteka vajina zveza. Si že pozabil, spomin hrčka ?

Tisto je bil en promil vsega. Drobtinica. Kateri siromak je pa sit od ene drobtinice? Še slabo ti ne more bit od nje, razen, če imaš že od prej pokvarjen želodec. :))

Am, 500 besed je drgač napisala. Drobtinica LMAO, dej ne bruki se 😉

No, potem si zdaj še v številu besed lahko predstavljaš, koliko je celota. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close