Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dolgoletni samski moški

Dolgoletni samski moški

Kaj jim je značilno? Nezadovoljstvo do žensk, otopelost,  nobene topline do žensk. V večini govorijo čez  ženske ki  so vsega krive. Na primer ta naš norec 3469 je 1000% dolgoletno ali celo večno samski. Lahko da je bil nekoč  celo poročen, ampak sedaj sigurno ni. Kako bi nek moški, ki je pri 50 letih, govoril o ženskah takovgrdi, doma pa bi živel z eno staruho,  Kako bi shajal doma z ženo, če ima tak odklonilno odnos do žensk.  Kako bi potem seksal s svojo ženo, staruho če je vse nad 30 let, staro. On pa tak svež klen  lepotec

Verjetno misli nate.  Le kako ne bi.

Dva takšna poznam. In noben ni niti približno tem norim primitivnim mončkom podoben. Oba sta zelo uspešna na svojem področju, imata pa čisto netimsko delo, razen enkrat tedensko sestanek. Zelo sta sramežljiva. Zelo. Na splošno ne govorita veliko. Enega dobesedno par let nisem slišala govorit. Ja sta sodelavca. Eden se počasi malo odpira, včasih celo kaj spregovori z mano, ampak še vedno mu je težko me v oči pogledat. Sta pa oba zelo prijazna (še preveč) kar se tiče komu pomagat kaj. Pred ženskami v glavnem totalno izgubita samozavest. Pa je že na splošno nimata veliko. Moj cilj je da jima jo dvignem :).

Ne morem da ne bi. 24 let je od kar sem sam. Kakšen je pa moj odnosa do žensk pa si lahko prebereš moja zbrana dela tu gor. Z enimi se bolj zastopim, s tistimi, s katerimi se ne, se jim umaknem… nimam nobenega problema z njimi. Nasplošno so ena zanimiva vrsta. 😀

Rad jih mam.

Počasi bo osem let od razhoda.

Zdaj, ko sem vsi porihtal v glavi in sebe. Se ne bi branil, zelo ženstvene, nežne ženske. Mi kar manjka skupno delo, nežne roke, poljubi.

Živim v malem kraju in so vse že oddane. To je moj glavni problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close