Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek DOLGI NOHTI

DOLGI NOHTI

pri moških na mezincu. Kaj je fora dolgih nohtov, sama se sprašujem pa ne morem dognat nič pametnega. Lahko pa rečem da mi je zelo grdo videt to na moških. NIč nima proi urejenim nohtom ampak to.

Hvala za pojasnila.

to imajo nekateri tipi,verjetno za čačkanje po nosu….ogabno

vitka

Ne vem. Mogoče mislijo, da so tako lepši… ali pa ga uporabljajo za namen vrtanja po nosu- kot je že vitka omenila.
Lp!

#I em smile girl#

Haha, pri nas v MB moški Cigani to nosijo. Kao frajerji.

Drugače pa si eni tipi pustijo dolge nohte na celi roki zarad igranja kitare..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Al pa da se lahko po ušesih praskajo…ogabno…al pa mogoče med zobmi, namesto zobne nitke…

Ko sem bila v Tuniziji, so mi tamkajsnji dolgonohti mozje rzalozili, da je to predvem pri muslimanih neke vrste muss za moske???

Enkrat mi je nek tip rekel, da mu pride ful prav, ker lahko včasih kakšen vijak zašraufa. Fuj in fej.

jz sem to opazla pri tistih, ki so na koki

Evo iz zanesljivih virov sem izvedela, da imajo tak noht nekateri dilerji ali pa userji….zakaj se pa sami vprasajte.

meni je totalno ogabno! !!!!!!!!!!!!!!!

Bljak! Sama sem pred leti opazila, da ima od mojega bratranca oče na mezincu full dolg noht. Ko sem ga podrobneje opazovala, sem videla, da se z njim praska po ušesih. Skor bi bruhala.

Uporabljajo jih za čiščenje nosu, ušes, zob,… OGABNO in nič kaj “IN”. Upam, da bo vsaj kdo od njih to prebral in se zamislil!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mogoče to počne tvoj partner.Dolgi nohti pri moških so nehigiena ,zanemarjenost in neurejenost.Urejeni dolgi nalakirani,urejeni nohti pri ženskah pa izgleda zelo privlačno in sexi.

In z umazanimi neurejenimi rokami potem ješ ,šlataš žensko povsod,…mislim da je to svinjsko umazano in skrajno nemarno.Ni čudno da pride potem do zvijanja v želodcu,raznih bolezni in okužb.Če žena dovoli svojemu,da jo tipa in objema s črnimi nohti ,potem ne vesta kaj je to pojem čistoča in kultura.

kurba ti nis s kmetu doma, tm nohte v gnoj namakamo namest lubrikanta pol pa akcija, pa so zdravi ko ribe 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close