Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dolgi, kodrasti lasje

Dolgi, kodrasti lasje

Prosim, če mi lahko svetujete, kako naj pridobim nekaj leska na svoje dolge kofraste lase, ki so dokaj suhi, čeprav redno uporabljam obloge.
Prosila bi vas, da mi svetujete kakšen preparat s katerim, bi pridobila nekaj leska v laseh, saj so kljub skrbni negi in sušenju na zraku nekako ubite barve in nesvetleči.
Hvala za nasvet in nasvidenje.

Priporočala bi ti preliv za lase, ampak res preliv, to pomeni brez amoniaka. In produkte za lesk las, ki jih ima Tigi kar nekaj. Npr. shine junkie, head rush, rubber rage… Sedaj pa imajo tudi nov produkt za poškodovane lase, ki ti takoj lase obnovi, to je Chocolate head.
Pozanimaj se, kdo tebi najbližji uporablja Tigi produkte in se posvetuj kaj bi bilo zate najbolje.
Tel. št. uvoznika- Studio MA iz Kranja 04 23 67 600
lp alenka

Zivjo, Ula.

Tudi jaz sem imela prej precej suhe lase, ki so bili tudi nekoliko skodrani. No, in sem sla k Stevotu, pa mi je priporočil masko za lase z globinskim delovanjem znamke Joico, kolekcija K-PAK. In je res super, sedaj jo uporabljam kaka 2 meseca, na ene 14 dni in so moji lasje lepi svetelci in gladki, pa se z cesanjem ni problema. Poleg maske pa uporabljam se Loreal professionell serum za konice, ki je pa tudi super.
Uglavnem, mislim da ce bos kupila profesionalno kozmetiko za lase, da ti bo zelo pomagala. Je pa seveda nekoliko drazje vse skupaj, ampak je vredno svojega denarja.

LP.

Mene pa malo več zanima o temu novemu produktu od Tigija – chocolate head! A je to balsam ali je maska, a je primeren za zelo pokodovane lase in ali je boljši od medene maske! Ali ga imajo frizerji že v prodaji? Se opravičujem zaradi števila vprašanj ampak res sem navdušena nad Tigijevimi prozvodi!
Najlepša hvala za za odgovor!
Lep pozdrav…
Petra

Mene pa malo več zanima o temu novemu produktu od Tigija – chocolate head! A je to balsam ali je maska, a je primeren za zelo pokodovane lase in ali je boljši od medene maske! Ali ga imajo frizerji že v prodaji? Se opravičujem zaradi števila vprašanj ampak res sem navdušena nad Tigijevimi prozvodi!
Najlepša hvala za za odgovor!
Lep pozdrav…
Petra

Chocolate head imamo že v prodaji. Ne vem, če ga lahko primerjamo z oblogo od medu. Uporabljamo ga na že umite lase in na lase predhodno damo tudi regenerator. Sama sem ga že preizkusila in ima čudovit vonj in globinsko neguje lase, ne površinsko.
Vendar je regenerator vseeno potreben!
lp alenka

Torej si prvo operem lase, nato dam gor regenerator in nato še chocolate head, ali se spira ali ne? Kakšen naziv pa ima chocolate head, ali je maska ali je balsam,… In kakšne lase naredi, mehke in gladke ali ima kakšen drug učinek? Za kakšne lase je najbolj primeren, jaz imam ravne in dolge, barvane!

Najlepša hvala in lep pozdravček…
Aja, kakšna je pa kaj cena:))

Naj povem, da mi tale izdelek Chocolate head ni dal miru, ker
se mi je zdelo, da so navodila na deklaraciji napačna.
Zato sem se še enkrat dobro ozanimala o produktu in ti lahko sedaj točno povem, kako naj bi deloval.
Lase operemo s šamponom, da las rahlo odpremo kajti šampon je baza in čisti lase in lasišče. Nato jih obrišemo z brisačo in nanesemo to čokolado za lase. Fajn vtremo, zavijemo v folijo in damo pod toploto, doma pa pustimo na laseh delovati kakšnih 10-15 minut, raje več kot manj. Izdelek prodira v notranjost in je res namenjen obnovi zelo poškodovanih las.
Nato čokolado speremo in nanesemo še regenerator, ki ga speremo, lahko pa tudi njihov novi produkt z vitamini-Health goddes, ki se ne izpira.
Stane pa 3250 sit.
Lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close