Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dolgčas

dolgčas

Danes je tretji dan kar sem doma, pa mi je tak dolgčas… sam visim na netu, pa nič konkretnega ne naredim, OK vmes mi ej celo uspelo pospravit stanovanje, pa skuhat kosilo… Takrat ko nimam časa vsi kličejo, takrat ko ga pa mam pa noben. Kak predlog, kaj naj počnem? (sem študirala, da naj pokličem kako koelgico, pa greva na kavo, sam ne vem katero…)

kaj so vaši na morju????a nikjer ne delaš, študiraš????
jaz sem tudi doma pa non stop tu gor visim, jaz pa bi se morala učit pa mi ni….. pojdi se ven sončit!!!! ali pa gremo na kavo?

Pridi meni pomagat, jaz sem še v službi, potem grem na kosilo, nato pa domov prat, likat, in počasi pakirat, ker se konec tedna odpravljam na morje, pa še kakšno kavico bova spili.

jaz v isti situaciji .. pišem nekaj za faks, ampak popolnoma neučinkovito .. potem mam pa čas delat nepotrebne analize določenih zame neugodnih življenjskih situacij:)

Živjo!

Meni je tudi dolgčas. Bom 14 dni na bolniški, obkrožena s knjigami in televizijo. Sem navajena na hiter tempo življenja in mi tole nič ne paše:(

xtrm-kar na Brione pojdi,pa narod pod noge glej,če so že šli iz čevljev v sandale,pa japonke…pa nam jutri poročaj-ne bomo imeli drugega dela,ker bo deževalo….Jaz pa ne pomnim,kdaj mi je bilo nazadnje dolgčas…BLAGOR TI Lp

pojdi v mesto,Kongresni trg,pozdrav poletju…..

ker si zelo zanimiva osebica, ne bi imela nič proti, če bi kdaj poklicala mene:))

O hvala, electra 🙂 Lahk mi komot pošlješ kak meil, če hočeš 🙂

Ja, sej se jst tud ne spomnim, kdaj ej blo emn nazadnje dolgčas… Porblem je v tem, da nsiem navajena bit doma… In da mal pa morm bit, ker drugač se mimgrede skregam z mamo, ker ma mojega tekanja okol že čez glavo. sem pa bla sicer s kolegom na pijači, ampak res za pol ure 🙂 Ma v redu 🙂

Jaz lahko gledam 3 ure v strop, pa mi ni dolgčas :)))

Kia, 3 ure v strop lahko gleda, ne da bi mu bilo dolgčas, vsak fikus…

xtrm, kateri motor imaš?

ja, tud men je dolgčas… pa čeprav mi ne bi smelo bit!!! imam izpit v ponedeljek, pa še sploh nisem predelala knjige… pa sobo bi si tud morala pospravt… dolgčas mi je, ker sem navajena delat, danes sem si pa dopust vzela… za učenje, namreč 😉
ja, tud jst sm za kofe 😉

get a dog:)))

Skupinski, me prav zanima, ce bi tebi uspelo. Da ti ni dolgcas, to je ze prava umetnost. Ce nimas kaj poceti, ti zmeraj preostane razmisljanje – ce sploh poznas to besedo, ti, z iq-jem fikusa…

Dolgčas je ljudem, kateri so sami dolgočasni, simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

Kia, žal, nimam časa za zganjanje dolgčasa. Mogoče mi pomaga moj IQ, kaj meniš?

Drugače pa si res ne znam predstavljat, da lahko nekdo gleda v strop 3 ure.

Kakšen IQ ima pa taka oseba?

Nobody, nimam se za dolgočasno osebo, pa tud nihče mi še tega ni rekel, kvečjemu obratno, da pa rečeš, da ti v življenju ni blo nikol dolgčas je pa največja laž… IQ pa ne vem, če ima tu kaj veze… Kvečjemu pomaga domišljija, da se spomniš kaj pametnega počet…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close