Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolg.. kratek..

Dolg.. kratek..

Sem še bol mlad, pa bi rad iz prve roke zvedel koliko ženskam pomeni dolžina…. tistega spodaj.
Thanks..

Ni važna kvantiteta ampak kvaliteta!

dolzina je vazna,se bolj pa debelina! vsaj meni

Hmmm, zdaj me pa res zanima tvoja izkušnja, huda. Jaz nisem občutila kakšne posebne razlike pri penetraciji glede na velikost in debelino, kar se mi zdi logično, saj sem večkrat brala, da se vagina prilagodi velikosti.
A ti občutiš razliko ali je morda to bolj psihološko? Pa seveda: a imaš res konkretne izkušnje z različnimi velikostimi in debelinami?

Mhm, imamo izkušnje… je res hudo, če ja majhen kot čevapčič, ne veš a ga maš sploh not…za zjokat. rečte kar čte, tehnika gor al pa dol, važno je, kolk ga je skup!

Po moje mora bit mešanica večih stvari. Velikost je sigurno pomembna, vendar ni treba, da je pretirana. Izkušnje moškega so tudi pomembne. Najpomembnejše pa je, da ima moški posluh za svojo žensko in da ravna z njo z občutkom! Tu se večkrat zatakne, kot pa pri velikosti!

Hmmmmm… Dokler večjega ne poizkusimo, smo z majhnim zadovoljne – vsaj v večini primerov je tako. Ko pa enkrat občutiš tisto polnost in draženje v globino, “trkanje” na vrata maternice pa lahko rečem, da ne zamenjamo več. Še vedno ga lahko sprejmeš le tričetrt, ali pa polovico, kot pa celega in nič ne čutiš….Teoretično je nožnica res dolga v povprečju 7-9 cm, a se tako lepo razteza in prilagaja, da sprejme tudi večjega korenjaka brez težav. Če seveda njegov lastnik ni grobijan in upošteva le svoje želje in potrebe…

Takole bom zaključila: Po dveh porodih sem ena izmed tistih srečnic, ki se ji vagina ob vzburjenju zaradi močnega krčenja mišic zelo zoža, tako da se sedaj celo malo pritožujem, in moža hecam, da mu ga bom kar na pol dala – vendar raje to, kot pa da nebi nič čutila :-))))

Alias

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close