Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dolenjske toplice

Dolenjske toplice

Je kdo bil v tem času v Dolenjskih toplicah na dopustu? Kako izgleda? Je gužva? Spoštujejo higienske standarde? Je treba z masko v hotel in na bazen? Kako potekajo obroki (zajtrk, večerja)?

Ravno sem se vrnila iz toplic, ne sicer iz Dolenjskih, a je verjetno povsod podobno. Hotelski bazen je bil odprt le za hotelske goste, zajtrk kot vedno samopostrežen, pri večerji pa je pri vsaki posodi stal natakar, sicer lahko izbiraš, samo da so na krožnik dajali oni. Solata je bila pripravljena v posodicah, različne kombinacije, sladice prav tako. Maske so nekateri imeli v dvigalu, drugje ne. Natakarji in receptorji so jih imeli. Na bazenu je bilo normalno, nismo občutili kakšnih izrednih razmer.

V katerih ste bili? Lp.

Topolščica.

Ste bili zadovoljni? Mi smo tudi tja klicali, pa imajo prosto le še od druge polovice avgusta naprej. Škoda, so najbolj ugodne. Zdaj pa še iščemo in se odločamo…

Ste bili zadovoljni? Mi smo tudi tja klicali, pa imajo prosto le še od druge polovice avgusta naprej. Škoda, so najbolj ugodne. Zdaj pa še iščemo in se odločamo…
[/quote]
Jaz sem bil zadovoljen. Smo pa bili v hiški, jedli pa v hotelu.
Hiške so lepo urejene.

Jaz sem bil zadovoljen. Smo pa bili v hiški, jedli pa v hotelu.
Hiške so lepo urejene.
[/quote]

Koliko je pa kaj bilo ljudi? Verjetno še ni take gneče? Prehrana je dovolj raznovrstna, tudi za izbirčne?

Koliko je pa kaj bilo ljudi? Verjetno še ni take gneče? Prehrana je dovolj raznovrstna, tudi za izbirčne?
[/quote]
Neke gužve ni bilo. Izbire je pri prehrani povsem dovolj.

Topolšica

mi smo bili v sob. na dnevnem kopanju, tko da glede hrane ne vem. Dop. smo bili skoraj sami, pop malo več ljudi, a čisto znosno. Maske so nekateri imeli v wc-ju, garderobi, ne vsi. Zunanja restavracija dela normalno, solata je samopostrežna. Nam je bilo všeč.

Jaz sem bil včeraj in danes. Ljudi ni bilo veliko, sploh dopoldne je bilo izjemno lušno. Samopostrežna strežba, s tem da ti izbereš, kaj boš jedel in ti da natakar to na krožnik. Natakarji nosijo maske, maske ima tudi recepcija in v dvigalu imajo ljudje maske, zunaj so vsi brez mask. Moja hčerka je uživala na toboganih, sem videl, da imajo tudi enega novega, meni je bilo fino.

Zvečer smo jedli danes pa še v Oštariji v Dolenjskih Toplicah (mestu), res izjemno dobra hrana, toplo priporočam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close