Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dolenjske/Šmarješke toplice

Dolenjske/Šmarješke toplice

Kje so boljši notranji bazeni in koliko je temperatura vode? Kje je boljše za otroke?

Z možem sva bila za praznike v Šmarjeških toplicah, ki naju ne vidijo več.
Voda v obeh bazenih pomoje ni imela 30 stopinj. Vseskozi, ko sem bila v bazenu, me je zeblo, pa tudi zunaj njega ni bilo neke toplote. Tisti, ki so bili najboj zmrznjeni, pa so se nagnetli v jaccuzije, ki so bili zato stalno polni. Meni ni uspelo priti noter, sem prej obupala.
Zanimivo je tudi to, da naju je zeblo tudi v hotelu. Sva se pa potem grela na druge načine.:)
Lp

Čimveč takih. Jaz namreč uživam, če je v vodi manj kopalcev. So pa za mene Šmarješke toplice zakon, Dolenjske so mi v zaprtem bazenu prevroče, Čateške in Atomske pa umazane. Za otroke so pa od teh definitivno najbolše Čateške.

Dolenjske toplice,hja no otroški bazen voda zakon,večji bazen no way.premrzlo, s tem da tudi nimajo dovolj “ogrevan” zrak,je zelo mrzlo in zlahka se lahko prehladiš.

Se kopamo vedno v otroškem

za otroke najboljše Čatežke – zagotovo ne zebe – ne notri ne zunaj.

V ostalih ostalih dveh je meni prehladno.

Dolenjske definitivno povsem PREMRZLE

Oboje je bolj jalovo.. Čatež?

letos gremo na dopust v terme olimije pa me zanima ali imajo tri letni otroci prost vstop za kopanje

dolenjske toplice mam osebno zelo blizu, 45 minut vožnje pa lahk povem da se najbolj splača it le za par urc kopat kaj več pa ne. notranji bazen je dostikrat zelo mrzel-mrzla voda, zunaj v olimpijskem tudi, le tamali otroški je še nekak. bolj priporočam čatež ali olimje so mi bolj všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close