Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dolce&Gabbana LIGHT BLUE

Dolce&Gabbana LIGHT BLUE

Mojca, me zelo veseli, da sem ti pomagala. Pa še kdaj! 🙂

Ora, v drogeriji Martimex poleg D&G prodajajo še Bvlgari, S. Ferragamo, R. Gigli, YSL, R. Cavalli… uh, trenutno se jih ne spomnim več, ampak so tudi drugi.

Kot generalni uvozniki za Pupo in Bourjois imajo zelo ugodne cene tudi omenjeni kozmet. znamki. Pa še kaj drugega! Vsekakor se splača pogledat. Vedno pa imajo neke popuste, tako kot je že Mojca povedala.

Kje pri magistratu je ta martimex? Vem recimo, kje je lush, pa minimal, pa knjigarna nasproti magistrata.

Tega ne bi vedla, ker si še nisem bolj podrobno ogledala, ti pa pošiljam cifro od drogerije Martimex: 2442250 pa pokliči.
Saj ti lahko vse po telefonu pove, pa ceno tudi.

by

Pozdravljena dekleta

Tudi meni je LB ful všeč in sem ga uporbljala celo poletje. Za jesensko zimski čas pa sem si nabavila Ralph Lauren v modro zeleni škatlici, cerruti 1881 (nov, zelen), Cerruti 1881 klasičen in Chaumet Parfum. Občasno pozimi uporabljam še Versus(vijolična škatlica) in Kenzo Flower, ki pa ga že zmanjkuje. Trenuten hit pri meni je Cerrutii 1881 nov, zelen. Je pa res, da sem tudi jaz ugotovila, da se parfume bolj splača kupiti v duty free shopih, letos bila v Španiji in v duty-ju dobila parfume vsaj za 30-40 % ceneje kot pri nas. Včasih se na nakup parfuma odpravim tudi v Italijo, kjer imajo dobre akcije, pa še pri testerjih so veliko bolj radodarni kot naši prodajalci. Veliko dobrih vonjev in zapeljivih trenutkov želim vsem skupaj.

parfuma Escada: Sentimental in Tommy H. za punce? Zanima me, če katera ve, ali lepo dišijo oz. ju ima, uporablja in je zadovoljna …

Ali potem mogoče katera ve koliko stane nov parfum od Bvlgari? Ne vem namreč imena, le to da je v rjavi futuristični embalaži.

Živjo!

O.K. L. B. od D&G pravite, da je cool. Ali katera pozna:
Dolce & Gabbana: D&G Pour Femme? Kakšen pa je ta?

Ja jaz ga mam ubistvu sem ga dobila,lepo diši!Sam LB je boljši in tudi ta novi Sicily neki tazga mi lepo diši!

Jaz imam D&G Feminnine-. A si tega mislila, Ora, ker za Pour Femme prvič slišim? Dobro diši, je pa poletna varianta, ker je zelo lahek. Se pa hitro razdiši.

Ja Tea tega sem mislila, pa ne pride v poštev zdaj, ker praviš da je lahek. Poleg tega pa se hitro razdiši. No vidite, ponaredki se hitro razdišijo ali pa tudi ne. Originali pa se tudi nekateri zelo hitro razdišijo npr. jaz imam CK One in se tako hitro razdiši, da ne moreš verjeti.

Ja, prav imaš. CK One tudi ni nič prida, ravno zaradi tega, ker se tako hitro razdiši.

Včeraj sem delala kroge okoli Magistrata, pa mi ni uspelo najti te trgovine Martimex. Lepo prosim za podorbnejše napotke, kje se nahaja ta trgovina – od Magistrata kam?
Hvala, hvala……

Trgovina je pri Mačku (zadnjič sem se zmotila, ko sem napisala, da je pri Magistratu).

Martimex drogerija….greš mimo mačka cca30 metrov in je ne moreš zgrešit, na levi, mal naprej je ena štacuna z enimi čudnimi kitajskimi cunjami (neki takega) zraven pa je zlatarstvo Kodre.

Tuki maš še telefon od drogerije – 2442250- pa ti lahko tudi po telefonu kaj pove če nisi ravno iz centra. Sicer pa majo 30% popust na vso kozmetiko od Bourjois, in na vse parfume.
Ne vem pa koliko časa bo še tko…

Lep dan…

Pa si prepričana, da je ta drogerija še odprta? Nekaj časa je bila namreč zaprta in niso bili čisto prepričani, če jo bodo spet odprli.

Pa še kar se tiče Bvlgarija….Martimex ni več zastopnik za Bvlgari, iz čiste jeze pa so nehali prodajat vse njihove parfume 🙁

tanov parfum od Bvlgarija se imenuje Omnia. Drag je kot žafran, ampak se splača. Sama sem ga kupila v Limoniju, zanj sem pa dala 13.500 sit, flaška pa mislim, da je 40ml (pa ne me za besedo držat). Tavečja embalaža (60ml) pa stane okoli 17.000. Ampak parfum mi je res dober(za pozimi idealen, zelo diskreten in ne pretežek), cel dan se ga voha, moj dragi pa itak samo za mano hodi kot en maček in me voha:))

V Kompash Shopu na Pražakovi je 40ml Omnia 11.168 SIT ……. sem ga ravno včeraj kupila

No, super da ste nacele temo o Omnii. Sem ga zadnjic iskala na Duty free-ju na hrvaski meji, pa ga niso imeli. Sem pa (ponovno) kupila Armanijev Sensi, ki mi fenomenalno disi, pravi vonj za ta prehod iz jeseni v zimo. Zdaj pa bom sla se po Omnio, za zimo.

Tudi jaz imam Sensi od Armanija in je full dober. Omnije pa ne poznam, v Mulerju je nimajo, bo treba voh, voh,voh …

Našla Martimex, kupila LB : še odprti, akcija še traja, Bvlgari pa tudi prodajajo – tanovi moder Bulgari z 20% popusta, ostali pa tudi s popustom (30%).
Mojca, hvala za napotke….

Napotki za LB so bili tako dobri, da bom kar vprašala še tole: Kje se pa najceneje dobi Ceruttijeve parfume (bolj konkretno Image)?
Za informacijo vnaprej hvala,
Katja

Mi poveš, ali sje ta parfum primeren za zimske čase ali bolj za poleti kot Light blue.

Težko rečem, ali je za zimo, ker sem jaz v principu čisti outsider v tejle debati, ker si pač kupim parfum, ki mi je všeč in ga uporabljam ne glede na letni čas. Mi pa ful dobro diši LB in mi ful dobro diši tudi Image (ponavadi pa imam sicer samo en parfum, ampak me je ravno debata na tej strani vzpodbudila, da bi si mogoče hkrati omislila dva, ker sem drugače, kot izgleda, prav čudna). Težkih vonjev pa v splošnem ne maram, zato bi rekla, da ni ravno zimski – bolj sveže cvetličen (ampak diši pa res dobro…)
Lp,
Katja

Do kdaj pa traja ta akcija?

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close