Dolce&Gabbana LIGHT BLUE
Ora, v drogeriji Martimex poleg D&G prodajajo še Bvlgari, S. Ferragamo, R. Gigli, YSL, R. Cavalli… uh, trenutno se jih ne spomnim več, ampak so tudi drugi.
Kot generalni uvozniki za Pupo in Bourjois imajo zelo ugodne cene tudi omenjeni kozmet. znamki. Pa še kaj drugega! Vsekakor se splača pogledat. Vedno pa imajo neke popuste, tako kot je že Mojca povedala.
Pozdravljena dekleta
Tudi meni je LB ful všeč in sem ga uporbljala celo poletje. Za jesensko zimski čas pa sem si nabavila Ralph Lauren v modro zeleni škatlici, cerruti 1881 (nov, zelen), Cerruti 1881 klasičen in Chaumet Parfum. Občasno pozimi uporabljam še Versus(vijolična škatlica) in Kenzo Flower, ki pa ga že zmanjkuje. Trenuten hit pri meni je Cerrutii 1881 nov, zelen. Je pa res, da sem tudi jaz ugotovila, da se parfume bolj splača kupiti v duty free shopih, letos bila v Španiji in v duty-ju dobila parfume vsaj za 30-40 % ceneje kot pri nas. Včasih se na nakup parfuma odpravim tudi v Italijo, kjer imajo dobre akcije, pa še pri testerjih so veliko bolj radodarni kot naši prodajalci. Veliko dobrih vonjev in zapeljivih trenutkov želim vsem skupaj.
Martimex drogerija….greš mimo mačka cca30 metrov in je ne moreš zgrešit, na levi, mal naprej je ena štacuna z enimi čudnimi kitajskimi cunjami (neki takega) zraven pa je zlatarstvo Kodre.
Tuki maš še telefon od drogerije – 2442250- pa ti lahko tudi po telefonu kaj pove če nisi ravno iz centra. Sicer pa majo 30% popust na vso kozmetiko od Bourjois, in na vse parfume.
Ne vem pa koliko časa bo še tko…
Lep dan…
tanov parfum od Bvlgarija se imenuje Omnia. Drag je kot žafran, ampak se splača. Sama sem ga kupila v Limoniju, zanj sem pa dala 13.500 sit, flaška pa mislim, da je 40ml (pa ne me za besedo držat). Tavečja embalaža (60ml) pa stane okoli 17.000. Ampak parfum mi je res dober(za pozimi idealen, zelo diskreten in ne pretežek), cel dan se ga voha, moj dragi pa itak samo za mano hodi kot en maček in me voha:))
Težko rečem, ali je za zimo, ker sem jaz v principu čisti outsider v tejle debati, ker si pač kupim parfum, ki mi je všeč in ga uporabljam ne glede na letni čas. Mi pa ful dobro diši LB in mi ful dobro diši tudi Image (ponavadi pa imam sicer samo en parfum, ampak me je ravno debata na tej strani vzpodbudila, da bi si mogoče hkrati omislila dva, ker sem drugače, kot izgleda, prav čudna). Težkih vonjev pa v splošnem ne maram, zato bi rekla, da ni ravno zimski – bolj sveže cvetličen (ampak diši pa res dobro…)
Lp,
Katja
Forum je zaprt za komentiranje.