Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dolce&Gabbana LIGHT BLUE

Dolce&Gabbana LIGHT BLUE

Opazila sem, da občasno tudi prodajate parfume.

Zelo mi je všeč ta od Dolce&Gabbana pa me zanima, če ga morda katera prodaja, ker je res rahlo predrag.

LP

Ta parfum je tako dober, da je vreden svoje cene!

Še nekaj – D&G light blue je bolj za poleti -vsaj meni. Jaz imam za vsak letni čas po kakšne 3 parfume in omenjeni mi je za zdaj preveč svež in prelahek.

Ja res je vreden svoje cene, ampak nikoli se ne ve….morda pa kateri ni všeč in bi se ga rada znebila-…

men je pa takooo hudo dober….:)))

Mojca, če ne boš dobila nobene, ki bi ti prodala ta parfum, ti svetujem, da greš pogledat v drogerijo Martimex. Oni so uvozniki in imajo ta parfum daleč najcenejšega.

Iz kje pa si?

Sicer 50 ml tega parfuma stane 12.200,00 SIT.
Ne vem pa, ali je primeren bolj za najstnice, zrele ženske, ali je bolj eleganten vonj … mogoče katera ve kakšne barve je staeklenička?

Ora, ta parfum je v prozorni steklenički, s svetlo modrim pokrovčkom. Embalaža je tudi svetlo modre barve, žametna na otip.

Je pa dišava zelo sveža, lahkotna in mladostna. Je med mojimi najljubšimi in jo imam vedno za poleti.

Tea,

sem iz Ljubljane. Kje pa je ta trgovina?

hvala..

Eno vprašanje. Tudi meni je všeč LB, ampak ga pozimi ne uporabljam, ker je preveč svež. Tiste, ki vam je všeč light blue imate torej podoben okus kot jaz in vas sprašujem, katere parfume uporabljate pozimi. Ne da se mi prevohat celega mullerja, ker me bo že po pol ure glava bolela 🙁
Hvala za nasvet

Tuki ti žal ne bom mogla pomagati…Čist odvisno je kaj mi je kdaj všeč. Vsekakor pa sem bolj za hladne, sveže tone, lahko je tudi bolj sladek ampak ne preveč močan. trentuno uporabljam od Armanija …taka zlata embalaža…zgleda kot mini deo…sej še imena ne vem….

Velikokrat se zgodi da bi raje imela kak moški parfum kot pa ženskega….

če mam kera bejba dober predlog ….kar na plano z njim….ne bo odveč….

LP

Ja, ja!!!! Tudi meni je ta armani všeč, pa tudi enka embalaža, samo v beli barvi, ni slab!

Punce, napišite katere parfume predlagate oz. uporabljate čez zimo. Mogoče dobimo kakšno idejo!

Men je bil zlo všeč tud od Salvatoreja Ferragama…tisti stari…ta novi je morda malo preveč sladek in močan…

Pa Kenzo….

drugče pa po imenih ne vem kaj dosti…

Sem pa probala ta novega od DG, Sicily. Tako dobra reklama je bila, da sem komaj čakala, ko pa sem ga povohala: GROOOOOZAAAAAAAAA!!!
Skoraj bi se zjokala :((( Tudi prodajalka v Mullerju (ko je videla kako faco sem naredila) je rekla, da ga slabo prodajajo in da vsi pravijo da ni dober. Da ga kupijo res samo DG fanatiki, ker je pač DG.

Pri meni je pa tako, da nič ne menjam parfumov čez leto. Ker imam najmanj 10 različnih, se odišavim s tistim, ki mi tisti trenutek zadiši, nič ne gledam na to, ali je zima ali poletje.
Med mojimi favoriti pa so EDEN (Cacharel), WISH (Chopard), DALISSIME (Salvador Dali) in ROSES AND MORE (Priscilla Presley). Ful dolgo sem pa uporabljala Bennetonov parfum, ki mi je bil daleč najboljši od vseh, pa se ga ne da nikjer več dobiti :(((
Moram pa reči, da tudi meni tale Light Blue ful diši in komaj čakam, da grem prihodnje leto spet na potovanje z letalom, da si bom na letališču v Duty Free Shopu lahko spet kupila kakšen nov parfumček :))) In tale Light Blue bo definitivno med prvimi, ki si ga bom kupila. Letos sem bila v Tuniziji in sploh nisem mogla verjeti, kako so v Duty Free-ju poceni parfumi. Cene se gibljejo od 30 do 45 eurov, dražjega nisem videla.

Pozdravček vsem skupaj!

Mojca, trgovina – drogerija Martimex je v stari LJ, pri Magistratu.

Sicer pa imam jaz čez celo leto “v obtoku” okoli 15 parfumov. Trenutno uporabljam – glede na razpoloženje: Romeo (Romeo Gigli), All About Eve (Joop!), Eternity (C. Klein), Vocalise (Shiseido).

Ko je pa res zelo hladno, sta mi pa No. 1 Addicted (Dior) in pa Nu (YSL).

Mojca! Jaz ti ga prodam, ce ga se zelis, je pa mislim da 30 ml, pa se skoraj cel. ce zelis mi pusti mejl!

Janja, koliko časa pa ga že imaš? Ker po nekem času parfum izgubi aromo. Koliko hočes zanj?

Haj

Jaz pa uporabljam COCO MADEMOISELLE (CHANEL), JADORE (CHRISTIAN DIOR),PYTHON (TRUSSARDI) , CHANEL N5 …

LP

te moram popravit, uvoznik za SLO je Emona Obala in če se ne motim je najcenejši v kompasovi prodajalni na Pražakovi ulici v Lj. Tam stane 50ml 11.602 SIT.

as

meni tudi ni bil takoj všeč, ko pa se je razdišal mi je pa postal zelo dober. je pa bolj klasičen kot Light Blue.

bejbe…v tej drogeriji na starem trgu Martimex je pa DG-Light Blue najcenejši in sicer 25 ml…stane 6400 sit…na to dobiš še 30 % popusta tko da plačaš cca. 4600 sit kar res ni slabo.

Jaz ga bom kar tam vzela…..:)))

hvala Tea….

Tudi jaz uporabljam LB in sem ga pred kratkim kupila na mejnem prehodu s Hrvaško in dala za 50 ml 260kun,kar je zelo ugodno, drugace pa uporabljam se Noa, Kenzo Flower in Diorjev Forewer and Ever

Mojca, kakšne znamke parfumov pa še prodajajo tam?

Tudi jaz uporabljam LB. Poleg tega pa še Hugo Boss – Intense, Givenchy- Hot, Dior – Addict, Salvador Dali – Dalimania, Lancome – Tresor Skin mist, Chopard – Wish, Maira Bai, ….

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close