Dokler se odloči ona in ne usoda bom našel mir
Pred nekaj časa sem na fbju dodal punco(doma je nedaleč stran od mene), ker se mi je zdela zanimiva in še iz mojega kraja..
Zaštekala in razumela sva se.. Všeč mi je blo njeno razmišljanje in osebnost..Že pri pogovoru mi je zrastla k srcu, ampak sem se trudil da tega nebi opazila. Po nekem času sva se tudi srečala in ja, neki se je takoj obojestransko čutlo v zraku, vendar se ji še nisem bil pripravljen izpovedati, dokler nebi bil prepričan da ona čuti in si želi enako, pač nisem se hotel zaletavati v takšne zadeve, hotel sem da se razvija po naravni poti in sem tudi imel občutek da se je.nekaj časa… Že prej je imela neko težko obdobje in sem jo probal držat čimbolj pokonci.
Potem pa se je pa zgodilo neki skorda črno magijskega (če vsaj na grobo prekalkuliraš možnosti teh dveh dogodkov, ki sta se zgodila v skorajda istem časovnem intervalu ta izraz ni nobeno pretiravanje..) mogoče igra usode. Šele včeraj sem po naključju začel razmišljat o njej in teh dveh dogodkih in sem našel neko (vsaj zame) približno smiselno povezavo.
Zdaj se mi zdi, da ona misli, da sem se samo pretvarjal in jo zavajal!
Nameravam ji povedati vse te stvari na tak način, da se ne bo počutla “utesnjeno” in kakorkoli dolžno..
Kaj si pa naj mislim o vsem tem? Sej dobro in dobro boš dobil vrnjeno? Ne, povečini sem dobil vrnjeno slabo. Sprašujem se če sem dal temu načinu dovolj možnosti, vendar še nisem prišel do kakega zaključka.
Imate kdo kakšno pametno mnenje, spodbudo al pa nasvet?
Res si nemorem pomagat, zadnje dni mi gre ona preveč po glavi in upam da si ne domišljam (ponavadi razmišljam logično).
Najhujše mi je to da vidim preveč potenciala, da bi to kar zavrgel in mislim da je edina rešitev, da se ji čimbolj previdno odprem in bo kar bo. Ni druge! Nor sem na njo in me boli, da mogoče nikdar ne bom vedel kaj bi blo, če bi se zgodilo (ni bilo niti priložnosti), vendar bom pomirjen tudi če bo razumela.
Kaj nej?
dvojni spini so kot “zavajanje” med obveščevalnimi službani, ko npr. pove eden resnico, točen podatek samo zato, da bi drugi mislil, da mu je prvi nekaj podtaknil.
Potem pa drugi prvemu podtakne ta isti podatek – le, da npr. v drugem kontekstu in se začneta oba vrteti v krogu, ko lovita vsak svoj rep ☺
Preveč si občutljiv, ker se bojiš zavrnitve. In to je slabo, če ti zmanjka poguma, da ne narediš nekaj, kar bi se lahko zelo dobro končalo, ker ona si lahko to razlaga kot neke vrstne hladnost, če ne pokažeš pravega interesa in preveč mencaš. Torej če boš zavrnjen, ni nič hujšega, slaboa je negotovnost, da nekaj ne narediš, pa potem premišljuješ ,da si zapravil super priložnost z osebo, s katero bi se lahko zelo dobro ujela.
Če je posredi črna magija, potem jaz res nimam nobenega pametnega mnenja glede tega. 🙂
Lahko ti pa en komad “zavrtim”. 🙂
[youtube]HDLLXUaqZxg[/youtube][/quote]
te čist razumem, evo ena za “dušmane”
http://www.mojvideo.com/video-mitar-miric-ne-moze-nam-niko-nista/bebd916afc034fe310b4
Forum je zaprt za komentiranje.