Dokler ne pride prava
A je to sedaj zgodba o lisici in kislem grozdju? :)[/quote]
Ne, jaz se samo pogajam. 🙂 Zakaj bi pristala na koruzo, če lahko dosežem več.
P.S.: Pač napletam zgodbico dalje.[/quote]Super, sem že mislil, da bi rada nas izvzela iz dogajanja 🙂
Torej dobrodošli svati ! 😀
P.S.: Pač napletam zgodbico dalje.[/quote]Super, sem že mislil, da bi rada nas izvzela iz dogajanja 🙂
Torej dobrodošli svati ! :D[/quote]
Počakaj mal, ženin še ni privolil. Ne bi rada, da bi me pustil pred oltarjem (beri: pred matičarjem). :)))))) Vsa Slovenija bi namesto o JJ govorila o meni. :))
P.S.: Pač napletam zgodbico dalje.[/quote]
Kako pa veš, da lahko dosežeš več ? 🙂 Misliš, da ga trma zapusti ?
Samo zapletam zgodbico, nič drugega. :)[/quote]
Robi, jaz imam občutek, da ta “ženin” nekaj pred mano skriva. :)) Zdi se mi, da bo iz klobuka namesto zajčka potegnil soprogo ali partnerico. :))))) Tako, da nikar še ne kupuj daril. 😀
Včasih je manj, več. 🙂
Nisi upoštevala (bikovih) navodil, morala bi samo odvreč rdeče krpice, ti si se pa predolgo ofirala…. 🙂
Sedaj je šel samo duhat rožice na travnik. Saj se bo kmalu vrnil pa potem poizkusi ;)[/quote]
Jaz grem pa poštimat svojega jeklenega konjička….vseeno je “on” še najbolj zanesljiv moški. :)))[/quote]
Šmrc:-))) BTW: wd nima partnerke niti žene
Super, sem že mislil, da bi rada nas izvzela iz dogajanja 🙂
Torej dobrodošli svati ! :D[/quote]
Počakaj mal, ženin še ni privolil. Ne bi rada, da bi me pustil pred oltarjem (beri: pred matičarjem). :)))))) Vsa Slovenija bi namesto o JJ govorila o meni. :))[/quote]
Quod dixi, dixi.
Ok poleg kuruze… kaj še… solato, meso…:-) Ni, da ni.
Če pa dewam:-))[/quote]
Mislim, da te Antilopa samo preizkuša. Za leve je sicer značilno, da najprej opazujemo svoj plen in ne tvegamo radi. 🙂
Mogoče je pri levinjah isto.[/quote]
Ma kje pa!
Atilopa je že avto uštimala (balončki pa te reči) muci WD pa rep med noge….. 😀
Pa tako lepa sobota, ravno za poroko…. 😉
Če pa dewam:-))[/quote]
Mislim, da te Antilopa samo preizkuša. Za leve je sicer značilno, da najprej opazujemo svoj plen in ne tvegamo radi. 🙂
Mogoče je pri levinjah isto.[/quote]
Ne vem, kako je pri drugih levinjah, ampak ta levinja ni več tako rosno mlada, da bi se kar zapodila v plen. :)) Je pa tale maček po horoskopu bik in v divjini se mora več levinj zapoditi v tako veliko žival, da jo obvladajo. :)))
P.S.: Mimogrede, zadnjič grem na sprehod in vidim dva bikca kako se paseta…..pa sem raje kar malo pospešila. Z njimi se ni za hecat. :))
Forum je zaprt za komentiranje.