Dokler ne pride prava
Morda ti pa ni vlak ušel, morda ti ni bilo namenjeno, da se z njim pelješ do zadnje postaje. :)) Včasih je bolje, da se z vlakom ne pelješ do konca poti, sploh če izveš, da je vlak kasneje iztiril. :)) Si pa vsaj doživel vožnjo z vlakom. Zdaj veš, kako se je peljati z vlakom. :))) Kakšne prispodobe, da dol padeš, hehe.
Mislim, da ni dobro preveč pričakovati že na začetku, ampak se moraš zadeve lotiti postopoma, da oba pridobita zaupanje.[/quote]Naj še jaz malo nadaljujem s prispodobami. 🙂
Izpeljava besede voziti se izhaja iz besede voz. Iz besede vlak bi po tej analogiji prišlo “vlačiti se”.
Torej se je WD40 vez ta čas vozil z vlakom, torej se je vlačil x let z nekom 😉 :))))
Sedaj stoji na peronu in čaka naslednjo priložnost, da bi se spet vlačil, no mogoče se bo tokrat vozil, če se bo prisedel na voz, kdo ve? 🙂
Atilopa ti si se tudi že peljala z vlakom ali potuješ z vozom? :)[/quote]
Wd40 je brihten tip in je ugotovil, da ta vlak ni zanj, ker je navadna “gomulka” ali kako mu že pravijo, zasluži pa si mednarodnega, hitrega…..:)) Človek se mora peljati z razpadajočim potniškim vlakom, da bi se mu fajn zdelo, če se kasneje pelje s sodobnim vlakom. :)) Pa ne uporabljaj besedne zveze “vlačiti se” za wd40, ker je super dečko, vzemi ga raje za vzor! ;))
Besedo “voz” uporabljajo za vlak Srbi, medtem ko Hrvati in Slovenci uporabljajo besedo “vlak”.
Sem že jaz namigovala na to, pa sta se oba delala kao da ne opazita [sup]ali sta pa oba tako čorava[/sup] :)))[/quote]
Če se oba delava, da ne opaziva, pa sva verjetno res primerna drug za drugega, hehe. Mal heca. :))) On bi se verjetno težko navadil na mojo ostrino in direktnost. Moški imajo raje priliznjena in navidezno nežna dekleta.
Kompromise sklepaš s človekom, ki ti sicer ustreza, je zate idealen, ne pa s tistim, ki ti sploh ni všeč. To potem ni več kompromis, ampak… dejanje iz obupa, al’ kako bi temu rekli.[/quote]
Če nimaš ideala lahko kar z vsemi kompromise sklepaš. Kam vodi tako brezglavo obnašanje si pa lahko samo predstavljam. Shiny happy people holding hands, udzadi pa nož u leđa.
Sej se pol z kompromisom zmeniš pa je urejeno :/
Sem že jaz namigovala na to, pa sta se oba delala kao da ne opazita [sup]ali sta pa oba tako čorava[/sup] :)))[/quote]
Oba sta se pretvarjala, kar je že eno odlično izhodišče po tem, kar beremo. 🙂
Naj še jaz malo nadaljujem s prispodobami. 🙂
Izpeljava besede voziti se izhaja iz besede voz. Iz besede vlak bi po tej analogiji prišlo “vlačiti se”.
Torej se je WD40 vez ta čas vozil z vlakom, torej se je vlačil x let z nekom 😉 :))))
Sedaj stoji na peronu in čaka naslednjo priložnost, da bi se spet vlačil, no mogoče se bo tokrat vozil, če se bo prisedel na voz, kdo ve? 🙂
Atilopa ti si se tudi že peljala z vlakom ali potuješ z vozom? :)[/quote]
Wd40 je brihten tip in je ugotovil, da ta vlak ni zanj, ker je navadna “gomulka” ali kako mu že pravijo, zasluži pa si mednarodnega, hitrega…..:)) Človek se mora peljati z razpadajočim potniškim vlakom, da bi se mu fajn zdelo, če se kasneje pelje s sodobnim vlakom. :)) Pa ne uporabljaj besedne zveze “vlačiti se” za wd40, ker je super dečko, vzemi ga raje za vzor! ;))
Besedo “voz” uporabljajo za vlak Srbi, medtem ko Hrvati in Slovenci uporabljajo besedo “vlak”.[/quote]Ni bil pod “voz” mišljen vlak ampak voz, ki ga naprimer vleče konj 😉
Oba sta se pretvarjala, kar je že eno odlično izhodišče po tem, kar beremo. :)[/quote]
Moramo razumet, da je domišljija mnogokrat lepša od realnosti in te “droge” noče nihče od niju uničiti… 🙂
Apak glede na to, da ima “mucek” tako ime ni dvoma, da ne bi znal na pravem koncu podmazat, da ne bi škripalo…. 😉
Če se oba delava, da ne opaziva, pa sva verjetno res primerna drug za drugega, hehe. Mal heca. :))) On bi se verjetno težko navadil na mojo ostrino in direktnost. Moški imajo raje priliznjena in navidezno nežna dekleta.[/quote]
Vsi ne. Nekateri imamo radi resnično nežna dekleta, ne le navidezno. 🙂
Čeprav sama nežnost še ne pomeni, da se gre za prilizovanje, saj niso vse ženske oštre. 🙂
Kaj ste asi:-)) Nežnost je super, ostrina me pa ni nikoli motila, dokler je bila na primernem mestu. Prilizovanje, je pa off skupaj z hinavščino in podobnimi kvalitetami. Zdaj pa še povejte kaj pravijo zvezde. Antilopa je levinja če se ne motim, sam sem pa…khm… bik:-)))
Moram reči, da sem wd40-ja utemeljeno sumila, da je bik po horoskopu. :)) Žilav in trmast, po drugi strani pa senzualen in nežen. Do sedaj z moškimi biki, čeprav je šlo za poslovno sodelovanje, nisem imela težav. Problem nastane, ko se zapiči v določeno stvar, pa ne odneha….vztraja kot Duracell baterije. :)) V primerjavi z moškimi ovni so veliko bolj zanesljivi, ker ne dvignejo tako hitro roke, če jim v prvo ne uspe. Ovni pa se hitro zapodijo, ampak tudi hitro odnehajo.
Antilopa je zemeljsko znamenje v ascendentu in še v luni, torej se z bikom praviloma ujema.
Zanimivo je, da moški biki pogosto kupujejo nemške avtomobile.
P.S.: Bik se ne razjezi tako hitro, ampak če se mu stemni pred očmi, bo podrl vse pred sabo. :))))) Lev se hitreje razjezi, ampak ga tudi hitro mine.
No, odvisno kje, oziroma, kam bezam:-))? Avtomobili… samo nemških ne. Niso vredni svojega denarja. Kot tudi angleški in ameriški:-) Glede jeze, revolucionarno nastrojen sem samo okrog petnajstega vsak mesec:-)))
Kaj še, zanesljivost, ja absolutno smo biki najbolj zanesljivi. Samo rdečo cunjo vržeš na zaželeno stvar, pa je.:-)))
Kot prvo, wd40 pride na forum takrat, ko vsi odidejo s prizorišča tako, da neposredna komunikacija ni možna.
Kot drugo, zakaj biki kupujejo nemške avtomobile, mi ni jasno, verjetno gre za vprašanje prestiža.
Kot tretje, vidi se, da si pristaš koruzništva :-)), o jaz pa ne…..kako sva si različna….:)))
Forum je zaprt za komentiranje.