Dokazovanje – komu?
Ne bom Podpirala sistema zaslužkarjev s hitrimi testi.
Svinjarija.
Ne bom se testirala za restavracije, pošto, male poulične trgovinice, kjer sem rada kaj kupila za dušo. Ne ne in ne.
Če bodo želeli preživeti, bodo morali kaj ukreniti, da bodo imeli moj denar za plače in robo.
Če bodo tiho gledali, kako jim vlada reže kruh pač naj. Meni prav nič ne manjka. Denar, ki ga ne morem potrošiti pri nas, bom nesla v tujino, lepo mečem v škatlico za prihranke. Če čez pet let pa čez pet let.
In vidim, da je veliko nas ki zaslužkarstva ne podpira in ne omenjate mi tujine, ki nudi testiranje v lekarnah za dva eura ali celo razpršeno brezplačno.
Ja mi smo Balkan.
Cenkajo se kot cigani z zdravjem,z zdravimi ljudmi, za zaslužek. Megalomanske zaslužke.
Ne,hodim iz navade. Samotestiram se,ker pac ok se mi da,4 ure na test čakat pa še 10€ plačat pa ne mislim. To mam že za rundo . Kazen je 400€ ,odvetnik 150€. Ce bi bila ubogljiva in ker sem v gostilni vsak dan,bi dala za teste 15x 10€ je 150€ .? Tak,da sem na istem al 150 odvetniku al 150 za teste+ tega ne rabim cakat+ tega ni mus da me v enem mesci dobijo in sem “v plusu” na nek način recimo haha
Forum je zaprt za komentiranje.