Dokazi o posilstvu
Na TV Tedniku ena punca južnega izvora govori, da sta jo dva posilila, potem, ko jo je pred tem ena druga punca napadla. Kako napadla? A punce tudi napadajo druge punce?
Da skrajšam. Ker ni bilo dokazov o posilstvu so storilca oprostili. Kakšnih dokazov? A bi morali najtu mučefit od obeh v njeni pičkici?
Bolj verjetno je, da sta tipa otroka kakšnih bogatih odvetnikov.
In zakaj misliš, da je punca južnega izvora? Je govorila normalno slovensko.
Saj je pa rekla, da je najprej mislila, da jo je posilil samo sošolec, potem so pa med preiskavo na hlačkah našli DNK še enega fanta. In je šele takrat izvedela, da sta jo posilila dva.
Ker je bila pač tako pijana, saj sta jo fanta nalivala z alkoholom.. Ampak punca je bila stara 15 let. A jo res lahko kdo krivi?
In zakaj je sodišče fanta oprostilo? Zato, ker je verjetno kak šovinističen sodnik ali zafrustirana sodnica verjela fantoma, da je dekle pristalno na seks. Tako to je v naši patriarhalni družbi.
Enkrat sem bral da je enemu od viol priletelo na tekmi nekaj od pirotehnicnega sredstva v oko… Ne vem a je oslepel na to oko ali ne…
Kdo je kriv???
Vidis…
Jaz ce grem na tekmo oz ce grem čačkat mečko moram vedet da se mi lahko zgodi svasta… Al me bodo poteptal… Al bom dobu stol u glavo… Al pirotehniko… Al solzivc… Al s pendrekom po glavi…
In zdej krivit nekoga drugega… Je malo tako…
Kaj sem počel tam??? Zakaj sem se izložil? Kako sem prišel v tako situacijo?
Somebody1107, 18.01.2022 ob 20:59
Enkrat sem bral da je enemu od viol priletelo na tekmi nekaj od pirotehnicnega sredstva v oko… Ne vem a je oslepel na to oko ali ne…
Kdo je kriv???
Vidis…
Jaz ce grem na tekmo oz ce grem čačkat mečko moram vedet da se mi lahko zgodi svasta… Al me bodo poteptal… Al bom dobu stol u glavo… Al pirotehniko… Al solzivc… Al s pendrekom po glavi…
In zdej krivit nekoga drugega… Je malo tako…
Kaj sem počel tam??? Zakaj sem se izložil? Kako sem prišel v tako situacijo?
Hm. Daj pošteno in iskreno odgovori. Star si 15 let. Greš na valeto, po valeti na zabavo, tam se pije alkohol, tudi ti ga piješ. Skregaš se z najboljšim prijateljem, zato ga spiješ še malo več, morda imaš tudi kake probleme doma, sam s sabo, itd. Potem te sošolec in njegov starejši frend odvlečeta stran in te nalivata z alkoholom. Potem te posilita. Boš potem rekel, okej ni panike, sam sem si kriv?
Ali hočeš reči, da si je punca sama kriva za posilstvo? Bi enako rekel, če bi bila to tvoja sestra? Kako lahko posilstvo primerjaš s poškodbo? Si sploh predstavljaš, kakšna travma je to? Če sis ne moreš predstavljati, si zamisli, da tebe posilita dva tipa. No?
Hh… Neda se vsega napisat. Jst vem kaksne bahanalije se dogajajo po valetah ekskurzijah maturah…
Jaaa pa ves enkrat v zivljenju pa ves pa joooj pa uuuuh pa glup/a si.
Alkohol????
Ja a je hotla bit odrasla?
Neda se vsega napisat… Sem ze gor rekel…
Zadnjic berem za nekega marokanca da je po metelkovi posiljeval pa zenske ropal…
Sicer ne vem kdaj je bilo ob kateri uri samo sigurno je ni sredi belega dne. Kao neko je našakiral in je padla… Pustmo to… Šta je radila vani u gluho doba noči??
Al pa tista ki je šla spat u rog?
Isto ta 15…
Ti veš da se ne smeš osamljivat z nasprotnim spolom?
A sta jo tam pred vsemi?
Ne branim teh…
Stari.. Pa kaj mislis da pride iz taksnega pocetja? Kaj pricakujes? Dobro iz ????…
Moras vedet kaj se lahko zgodi…
Da starse ne pozabim omenit… A niso vedeli kaj se dogaja? Da se pije? Hh.
Somebody1107, 18.01.2022 ob 21:26
Kje me bosta posilila? Sred ceste in sred belega dne in se v treznem stanju? Al se moram malo bolj izpostavit? Osamit? Malo iči čačkat mečku?? Iči mečki na rupu?
Ok, vidim, da si debil in nima smisla debatirati s tabo.
Očitno si pa tudi nasilnež, ker meniš, da ima oseba pravico izvajati nasilje nad drugo osebo. Vbij si v glavo, da te pravice nima nihče. Da je lahko ženska pijana, naga, sredi noči, in je nima nihče pravice posiliti. Tega tvoja omejena pamet sicer ne more razumeti, ampak naj bo vseeno zapisano.
Seveda nima nihce pravice izvajat nasilja nad komerkoli tudi ce je to kar pises…
Preberi si moj prvi post v tej temi… To z nogometno tekmo. Nisem primerjal. Preberi se enkrat pa mogoce skontas kaj sem ti hotel povedat.
Ves… Pravico imas tudi sredi avtoceste hodit… Al jo pa peš preckat… Zbit te ne sme. Nima pravice. Kdo je kriv ce se ti kaj zgodi?
Ne primerjam!!!
Veš kaj ti hočem povedat?
Anonimno 3056, 18.01.2022 ob 21:48
Naj bi jih obsodili brez dokazov? Ker kakor te razumem, dokazov ni. Torej kaj točno hočeš?
Na hlačkah sta dva DNK-ja. Dve različni spermi. Dokazi torej so.
Je pa bila verjetno beseda proti besedi. Jaz verjamem punci. Le zakaj bi šla v tak mučen proces, če ne bi bilo res? Je bilo rečeno, da se je celo prešolala in družina preselila. Bi vse to res delali, če ne bi bilo posilstva? Močno dvomim.
Me pa zanima, zakaj tak dvom? A res verjamete, da se take zadeve ne dogajajo?
Anonimno 3056, 18.01.2022 ob 22:05
No, ne poznam primera. Če so dokazi potem je to druga zgodba.
Zakaj takšen dvom? Ali ni to normalno? Obtožba posilstva nekomu v sekundi uniči življenje.
Seveda se posilstva dogajajo. Ampak prav tako se dogajajo tudi lažne prijave. Zato je pa treba stvari raziskat in ne samo verjeti na besedo.
Pa ti dejansko misliš, da bi se punca zaradi izmišljenega posilstva izpostavljala zasliševanju kriminalistov, mučnemu sodnemu postopku, se prešolala, njena družina se celo preselila in se šla še na TV izpostavljat skupaj z mamo? In vztrajala pri enaki zgodbi nekaj le?
Mustafa I, 18.01.2022 ob 22:19
Somebody ima prav. Muslimanske ženske ne hodijo same in po temi in po neprimernih mestih. Niti ne pijejo alkohola in se ne oblačijo kot kurbe.
Če se vaše hčerke obnašajo kot kurbe in živijo kot kurbe, potem so pač deležne tretmaja kot kurbe.
Ja, njih posiljujejo kar njihovi možje. Ker so mladoletne prisilno poročene z umazanimi bradatimi starci.
Teoretično če je nekdo zadosti velik sociopat, da zavedno poda lažno prijavo, potem jim tudi te stavri ne bodo prevelik problem.
Treba se je zavedati, da obstaja veliko ljudi, ki so pripravljeni prestati veliko za dosego zadanega cilja. Takšni primeri so se dogajali in se še vedno dogajajo.
Pri vse kriminalnih obtožbah mora tožilec predstaviti neke dokaze/priče/dejstva. Zakaj bi bilo pri posilstvu kaj drugače?
Vsako posilstvo je treba jemati 100% dokler se morebiti ne dokaže sum, da ga ni bilo. Ne pa obratno. Žrtev že tako težko prijavi, potem se ji pa še ne verjame. A vsak dan imate možnost tudi tu prebrati kakšen odpad so moški in česa vse so zmožni. Eden se še posebej trudi, da ženske zlorablja in misli, da bo šel gladko skozi. Pa še moti. Tudi njemu se bo stopilo na prste. Taki si zaslužijo, da jih v zaporu posilijo sojetniki
Ris737, 19.01.2022 ob 13:46
Vsako posilstvo je treba jemati 100% dokler se morebiti ne dokaže sum, da ga ni bilo. Ne pa obratno. Žrtev že tako težko prijavi, potem se ji pa še ne verjame. A vsak dan imate možnost tudi tu prebrati kakšen odpad so moški in česa vse so zmožni. Eden se še posebej trudi, da ženske zlorablja in misli, da bo šel gladko skozi. Pa še moti. Tudi njemu se bo stopilo na prste. Taki si zaslužijo, da jih v zaporu posilijo sojetniki
Ne, vsak sum posilstva je potrebno raziskati 100%…
In potem imeti popolnoma enake vatle za kaznovanje: za samega storilca ali pa za lažno prijavo.
21, 19.01.2022 ob 13:59
Ne, vsak sum posilstva je potrebno raziskati 100%…
In potem imeti popolnoma enake vatle za kaznovanje: za samega storilca ali pa za lažno prijavo.
Koliko je pa dejansko lažnih prijav? 1 na 1000, 10000? In vse ostalo? Koliko je neprijavljenih posilstev, ker žrtev ve, da ji nihče ne bi verjel? Veliko veliko več. Sploh pa koliko je nasilja med dvema, ki sta par, kjer si on jemlje pravico izživljati nad njo? Prejšnji dan je en tu pisal kako si je treba na silo žensko, nima ona kaj ‘ne dovoliti’ v rit.. in podobne. Tega je ogromno tudi med poročenimi. Poznam žensko, ki jo je mož posilil. Sedaj sta ločena, a spomnim se da ji nihče ni verjel. Zelo grdo
iskreno odgovori, 18.01.2022 ob 21:43
Ok, vidim, da si debil in nima smisla debatirati s tabo.
Očitno si pa tudi nasilnež, ker meniš, da ima oseba pravico izvajati nasilje nad drugo osebo. Vbij si v glavo, da te pravice nima nihče. Da je lahko ženska pijana, naga, sredi noči, in je nima nihče pravice posiliti. Tega tvoja omejena pamet sicer ne more razumeti, ampak naj bo vseeno zapisano.
za avtorja “iskreno odgovori”
zastonj ti to muslijem tupiš. Pri njih je ženska vsega kriva ker… je hodila sama naokoli, ker je hodila ponoči, ker je pila, ker… vstavi poljubno. Poživinjeni dedci, ki se ne znajo nazaj držat, niso nikol krivi.
Poglej ta dva buksla zgoraj. Ko iz kamene dobe… Da bi svojga oneta mel na uzdi, mu je nerazumljivo- sej pravim, ko žvali, če ne še hujši.
greta169, 19.01.2022 ob 14:17
za avtorja “iskreno odgovori”
zastonj ti to muslijem tupiš. Pri njih je ženska vsega kriva ker… je hodila sama naokoli, ker je hodila ponoči, ker je pila, ker… vstavi poljubno. Poživinjeni dedci, ki se ne znajo nazaj držat, niso nikol krivi.
Poglej ta dva buksla zgoraj. Ko iz kamene dobe… Da bi svojga oneta mel na uzdi, mu je nerazumljivo- sej pravim, ko žvali, če ne še hujši.
Uf, se dobro da Slovencki niso taki. Med klenimi katoliki ni takih tezav, anede.
Forum je zaprt za komentiranje.