Dohrarca za obvezno cepljenje
Danes je ena od “strokovnjakinj” po tv kao snela rokavice in povedala nekako tako: si predstavljate, da v naslednjih dneh zboli 30.000 ljudi in bodo morali ostati doma in to zdravniki, vzgojiteljice, komunalni delavci. Cepljenje dokazano deluje proti temu.
Proti čemu deluje??! A na Portugalskem in Danskem, kjer je vse precepljeno in vse okuženo, kot še nikoli doslej pa vsi ti okuženi niso v karanteni??
Pa kaj je z vami, dohtarji? O čem vi to? Poglejte število okužb v najbolj precepljenih državah in tam vprašajte ali so njihovi zdravniki, vzgojiteljice in komunalci v karanteni ali kar hodijo v službo??
A tega si želimo? Rekorde vseh rekordov in karantene vseh karanten?? Ker je res očitno, da je v najbolj precepljenih državah največ okužb.
Jaz imam filing, da sploh ne vedo več kaj izustijo. Zdaj ne tumbajo več o hospitalizacijah, ampak o smetarjih, ki nam ne bodo pobirali smeti, če se ne bomo cepili.
Pa ti niso več normalni. Kot da bi jim kdo stregel po življenju se obnašajo. Pa to ne morš verjet, no.
Samo teoretična predpostavka: četudi bi bilo 80% komunalcev naenkrat okuženih bodo v karanteni nekaj dni. Na vasi folka ne bo pobralo teh par dni, če jim ne bodo smeti odnesli, ostalih 20% pa pošljemo v mesta, če bodo izredne razmere. Mislimmmm…..Počla mi bo glava, zdaj pa res!
Ena od njih, 30.12.2021 ob 15:48
Danes je ena od “strokovnjakinj” po tv kao snela rokavice in povedala nekako tako: si predstavljate, da v naslednjih dneh zboli 30.000 ljudi in bodo morali ostati doma in to zdravniki, vzgojiteljice, komunalni delavci. Cepljenje dokazano deluje proti temu.
Proti čemu deluje??! A na Portugalskem in Danskem, kjer je vse precepljeno in vse okuženo, kot še nikoli doslej pa vsi ti okuženi niso v karanteni??
Pa kaj je z vami, dohtarji? O čem vi to? Poglejte število okužb v najbolj precepljenih državah in tam vprašajte ali so njihovi zdravniki, vzgojiteljice in komunalci v karanteni ali kar hodijo v službo??
A tega si želimo? Rekorde vseh rekordov in karantene vseh karanten?? Ker je res očitno, da je v najbolj precepljenih državah največ okužb.
Jaz imam filing, da sploh ne vedo več kaj izustijo. Zdaj ne tumbajo več o hospitalizacijah, ampak o smetarjih, ki nam ne bodo pobirali smeti, če se ne bomo cepili.
Pa ti niso več normalni. Kot da bi jim kdo stregel po življenju se obnašajo. Pa to ne morš verjet, no.
Samo teoretična predpostavka: četudi bi bilo 80% komunalcev naenkrat okuženih bodo v karanteni nekaj dni. Na vasi folka ne bo pobralo teh par dni, če jim ne bodo smeti odnesli, ostalih 20% pa pošljemo v mesta, če bodo izredne razmere. Mislimmmm…..Počla mi bo glava, zdaj pa res!
Meni je bolj žalosten razlog, zakaj so epidemiologi proti. Žal imajo prav.
Naj namignem, ni zato, ker bi bili proti tem cepivom proti covidu. Želimo si čim manj umrlih, hospitaliziranih in čim manj sočasno bolnih. Mar ne?
Težko je, ker jih poznam več z resnimi posledicami po covidu (sem ne štejem teh iz medijev).
Sem pa tudi sama slišala, da je prišlo pri nekaj športnikih do hujših posledic, a ne po cepljenju, temveč po prebolelem covidu.
Kaj je pa s piloti?
Je zadnja anticepilska enklava v Sloveniji. LOL
tuakj štrikate in pišete nebuloze, ker veste, da vas nihče ne bo brisal.
mogoče vas to navdaja z lanimi občutki, da vas je veliko.
No, ni vas.
Vsaj ne tistih kolikor toliko normalnih.
Moraš bit res orng počen v glavo, da se še naprezaš z vsemi silami in zagovarjaš anticepilstvo.
Same lepe zgodbe prihajajo iz teh logov. Sin Alfija Nipiča veliki antivakser, pa mu fotr skoraj umre.
Ta DJ Pero isto.
Ali pa primer očeta bivšega košarkarskega reprezentanta Jagodnika. Fotr mu umrl, ker je bil brat veliki anticepilec in je fasal hudo obliko covida, se je komaj izmazal, oče pa žal ni imel te sreče.
Veliko je teh zgodb med anticepilci, a jih skrivajo in si mečejo pesek v oči, da je vse samo naključje.
Če že morate biti tako neodgovorni do sebe, ne širite krive vere naokrog in en delajte škode drugim!
Forum je zaprt za komentiranje.