Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Dohodnina – vzdr. clani

Dohodnina – vzdr. clani

Oj, jaz sm mal smotana, pa mi neki ni glih jasno in sicer, moz ima cez leto tamalo pri placi v olajsavi, pa me zanima, a jo da durs tud v dohodnino notr al ne?

Če jo ima celo leto v olajšavi potem jo ima. Na dursu ta podatek imajo, tako da to je to.

JA celo leto jo je imel, sam nism vedla a se jo vseeno da v dohodnino? To mi ni blo jasno:)

Če jo je mož imel v plači in zato plačeval čez leto manj ak.dohodnine mora podjetje pri oddajanju oz. je moralo do 31.01 podati tudi podatke o vzdrževanju družinskih članih zaposlenih (VDC.DAT datoteko). Naj vpraša v službi če so to storili.

No vi dohodnino sedaj ne boste več nič dajali. Odložba o dohodnine bo prošla po pošti in boste preverili, če je pravilna, če ni se boste lahko v 8 dneh pritožili in poslali popravke nazaj ter čakali novo odločbo, če bo pa o.k. pa potem dobite denar oz morate plačati.
Če je imel otroka že med letom potem to na davčni že imajo in bo to že tudi v odložbi..
lp

Ok, bom rekla naj poklice pa vprasa, pa upam, da ce so poslali, da so pravilno, ker imamo oznako A5, in ne A1, prejsnje leto so na dursu kr samoumevno napisal A1.

Hvala lepa za pomoc:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close