Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Dohodnina – poskus prevare?

Dohodnina – poskus prevare?

Pofočkajte se prosim tiste/i, katerim so pri olajšavah za otroke upoštevali manj kot 12 mesecev!

Evo, za 3 že vem izven foruma :((

Pri meni sicer vse ok, dvema sodelavkama pa v izračunu otroka niso upoštevali, čeprav zanj uveljavljata olajšavo med leto.

Meni so upoštevali samo 2 meseca. Sem bila resnično jezna. Naj bi pustili tako kot je bilo prej, da smo sami izpolnili. Ko sem nesla na Durs ugovor sta bili pred mano še dve gospe z isto težavo. V službi jih je vsaj polovica, katerim niso upoštevali. Barabe.

Meni niso upoštevali 3. otroka, ki sem ga uveljavljala z vlogo januarja, upoštavali so le tista dva, ki ju uveljavljam že med letom.

lp

lp, orehek

Mojemu isto,čez leto ima otroka prijavljenega,pri dohodnini ga pa niso upoštevali!Mogoče katera ve v kolikem času dobiš odgovor na ugovor?

Na davčni mi je rekla, da šele septembra, razen če bo veliko ugovorov. In glede na govorice jih je ogromno – napak namreč.

lp

lp, orehek

Sem šla preverit.

Torej, mislim, da je moja odločba očitno ena izmed redkih, ki je pravilna, saj se do stotina ujema z mojim vnaprej napravljenim informativnim izračunom (vedno si natisnem informativni izračun, da potem primerjam).

Otrok med letom nisem imela prijavljenih kot olajšavo, pa tudi tisti, ki je bil rojen med letom – je pravilno obračunan.

Vsaj enkrat vse tako kot je treba.

lahko pa je tudi to, da je znesek komplet olajšav višji, kot se lahko odračuna …

nop, pri meni ni tega problema – enostavno so vzdrževane člane upoštevali samo od februarja do decembra; če ne bi imela sama info-izračuna, vprašanje če bi videla … na ta način bi mi vrnili 100 € manj kot mi pripada!!

Pri nas vse ok, do centa enako kot v info izračunu 🙂

Otrok med letom ne uveljavljamo, smo oddali obrazec januarja in vse je pravilno.

Lp, Špela ************* <http://spela1.moj-album.com> <http://servetke.moj-album.com/album/874923/>

ALI NI BILO REČENO, DA SE JANUARJA JAVI SAMO SPREMEMBE OSTALO PA OSTANE TAKO KOT JE BILO LANI

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close