Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Dohodnina – kdaj nakazilo?

Dohodnina – kdaj nakazilo?

Je že kdo dobil nakazano dohodnino? Se mi zdi, da je bilo rečeno, da bo danes. Pa ni videti, zaenkrat.

Vrnjeno bo 19.5., pa raje poglej na odločbo, da bo bolj ziher.

… tisti, ki smo dobili v drugi rundi je rok do 30.06.08 za izplačilo.

Tako je, na odločbi piše, kdaj bo presežek plačila nakazan na TRR, druga runda ima v glavnem datum 30.06.2008!

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Je bilo v 1. rundi

pa kaj ne znaš pogledat na odločbo, kaj piše gor??

Seveda znam, ampak sem čisti čudak in je ne nosim vedno s seboj naokrog. Saj bom vzela jutri fascikel z vsemi dokumenti v službo, da se ti ne bo treba ubadati z nekoristnimi odgovori.

Ostalim hvala.

Mislim, da še nihče ni dobil, nam iz prve runde piše vsem, da dobimo 19.5.

To je v ponedeljek in na moj rojstni dan. Hvala, Davčna uprava RS!

Sem pogledala na DURS in vprašala Vido. Odgovorila je takole:
Preveč plačana dohodnina bo vrnjena v 30 dneh od dneva vročitve informativnega izračuna. Zavezanec, ki vloži ugovor, ne prejme vračila na podlagi informativnega izračuna.

sva dobila odločbo v drugi rundi pa so nama narobe upoštevali otroka;
uslužbenka na dursu se je opravičila, ugovor sem oddala že naslednji dan…. sedaj pa bova čakala nakazilo

Hvala Durs

Več ko je, pozneje je – takšna je moja izkušnja.

jst še pa nism sploh odločbe dobla, tk da sploh nevem kdaj bi naj blo nakazilo.

Sama še tudi nisem dobila odločbe, vrnjeno dobim nekaj 100 evr, čeprav dvomim, da bom v 2 rundi na vrsti, ampak pustimo se presenetit. 🙂

Ali kdo še ni dobil odločbe o dohodnini?
Vida mi je napisala, da je poslana 31.05., vendar je še vedno nisem dobila, medtem, ko sodelovci, ki jim je bilo tudi poslano na isti dan, so jo že vsi dobili.
Tokrat naj bi nekaj dobila nazaj, prejšnja leta, ko sem pa plačevala, sem pa bila vedno v 1. rundi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close