Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dogodki za samske

Dogodki za samske

Se je že kdo udeležil kakega dogodka v okviru Dogodki za samske?
Izkušnje?

Izkušenj iz prve roke nimam, po pripovedovanju prijateljice pa je čista beda. V tistih par minutah ne moreš nič izvedeti o drugem človeku in vse skupaj naj bi bilo kot navzkrižno zasliševanje na policijski postaji. Ona ni našla nobenega …

To je verjetno glede hitrih zmenkov?
Kaj pa kaki izleti, druženja, mogoče je to bolje?

Bil sem 1x na hitrih zmenikih in 1x na badmintonu.

Hitri zmenki so mi odprli oči glede tega, kolikšen delež splošne ženske populacije mi je kompatibilen v smislu interesov, življenjskega sloga… Če sem pošten, tudi kemije na prvo žogo. Z večino je bilo tistih par minut več kot dovolj, da mi je postalo jasno, da to ni to. Tista edina, ki mi je bila dovolj zanimiva, da bi pogovor z veseljem nadaljeval po preteku predvidenega časa pa, kot kaže, ni prepoznala bisera v meni 🙂 No, zanimanje za to damo je bilo med moškimi udeleženci videti precej univerzalno, tako da mi ni povsem jasno kako je pristala tam…

Pri badmintonu sem upal na malo bolj športno izkušnjo. Večina udeležencev je bila nekje v piknik povprečju glede znanja, kondicije, angažiranosti. Tako je stvar izpadla bolj kot stanje na mestu in pobiranje žogic. Zadeva je uredu kot izgovor za druženje, za iskanje partnerja z veseljem do športa (ali celo zgolj športanje z mislijo morda pa kakšno spoznam) pa manj uporabno.

Gotovo sem z obeh dogodkov odnesel določena spoznanja, tako da udeležbe ne bi a priori odsvetoval, po drugi strani pa nimam želje zadeve ponavljat.

jaz sem se udeležila hitrih zmenkov in zmenkov z ujemanjem…bila uspešna…. šla na nekaj pijač in končno tudi našla nekoga, pri katerem so bile obojestranske iskrice in ki ga bom obdržala…

bistvo je, da ne smeš preveč pričakovat že od prvič, pač pa dati možnost še za kakšno pijačko..

je pa res, da sem na teh dogodkih srečala tudi nekaj nadvse čudnih primerkov: vase zagledani tipi, tipi brez vsakih manir….pa tudi punc, ki so popolnoma nekomunikativne, čudne….

all in all: za poskusit je

pa srečno

Če ni bilo tako slabo zakaj ne bi še kdaj ponovil?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…in ki ga bom obdržala ??? To se pa tako hecno sliši…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

…in ki ga bom obdržala ??? To se pa tako hecno sliši…[/quote]
Margot, ko se ženska enkrat odloči je odločeno…… 😉
A pri tebi ni bilo tako? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Margot, ko se ženska enkrat odloči je odločeno…… 😉
A pri tebi ni bilo tako? :)))[/quote]

Joj ne. Kak sem jaz smotana :)))

… v svojem srcuuuu. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če ni bilo tako slabo zakaj ne bi še kdaj ponovil?[/quote]

Na trenutke je bilo zelo slabo 🙂 Tako lahko spodnji citat le potrdim.

Ampak nikoli ne reci nikoli… Moja poanta je le, da nisem dobil občutka, da sem si posebno izboljšal možnosti z obiskovanjem organiziranih dogodkov, v primerjavi z (nekoliko prilagojenim) vsakdanjim življenjem. Žal mi pa, kot rečeno, ni. Če nič drugega zdaj bolj cenim nekatere stvari, ki so se mi, v gibanju v svojih utečenih krogih, začele zdeti samoumevne 🙂

… v svojem srcuuuu. :))[/quote]

Vidiš, to je tisto, kar mi je všeč pri tebi.

pa saj to je enako kot gasilske veselice … pridejo tisti/e, ki se imajo namen/potrebo družiti.

Hoj. Na strani Dogodkzasamske piše, da se zmenki pričnejo ob 19:00. Do katere ure pa trajajo?

V oni temi je napisano, da hitri zmenki trajajo sedem minut, pol se pa menjate.
Do kdaj trajajo je pa verjetno odvisno od števila kandidatk/kandidatov 😉

Tako na mail kot na zasebni klepet na FB sem jim poslal vprašanje, v katerem kraju je največja verjetnost da bom srečal ženske iz svoje regije, kar se tiče hitrih zmenkov. Po enem tednu mi še vedno niso odgovorili.

V oni temi je napisano, da hitri zmenki trajajo sedem minut, pol se pa menjate.
Do kdaj trajajo je pa verjetno odvisno od števila kandidatk/kandidatov 😉
[/quote]

Koliko vas je bilo? Kje? Kako dolgo Traja? Si spoznala the one? Hvala.

Koliko vas je bilo? Kje? Kako dolgo Traja? Si spoznala the one? Hvala.
[/quote]

Ne hodim na te stvari. Morda ti bo kdo drug znal odgovorit.
Dost sreče, če se boš udeležil/a 😉

Nogavicka dobro si to napisala..tisti ki hodijo na te dogodke bojo znali svetovat…

Japs, tisti najbolj vedo. Morda se pa res kdo tam najde, kaj veš 😉

Japs, tisti najbolj vedo. Morda se pa res kdo tam najde, kaj veš 😉
[/quote]
Ja nimam pojma,ne hodim nate stvari😀

Ja nimam pojma,ne hodim nate stvari😀
[/quote]

Pol morajo pa tisti, ki so že bili na čem takem 😉

račka kaj lahko prideva nidva v kontakt v privat dabi mi mal neki povedala lp

Pred kratkim sem bil na hitrih zmenkih in dva dni kasneje prejel mail Pregledali smo vse izpolnjene liste in žal nismo našli vzajemnih simpatij z vami in ostalimi udeleženkami.To pomeni, da so morda nekatere udeleženke sicer želele prejeti vaš kontakt, a to niso bile tiste, ki ste jih izbrali vi kljub temu, da sem pri vseh obrožil da.

Busted!

Sporočilo je verjetno generirano in ga ne prirejajo za vsakega posebej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close