Dogging
Tega v Lj in okolici ni več. Do desetletja nazaj je bil na širšem območju Za Savo od Črnuškega mostu navzgor, za teniškimi igrišči, okrog brunarice in čebelnjaka, potem je pa občina uredila parkirišča, gozdno pot naredila prevozno za avtomobile in s tem omogočila večji dostop širšim množicam in sprehajalcem, ter s tem zatrla sceno. No ja, pa tudi kamerce na telefonih in ljubiteljski snemalci so naredili svoje.. Zadnjo večjo kao dogging sceno sem poleti 2011 opazil med čebelnjakom in prežo, kjer se je na jasi zbrala skupina golih parov z ameriškimi avtomobilskimi znamkami in ce in lj registrskimi, pa eno punco so poslali na petrol po pivo..in potem veseljačili naprej.. Da je scena bila res živa in privlačna priča to, da sem se nekoč na takrat še prevozni potki ob savi, umikal Porsche Cayene z dolgolaso in nasmejano blondinko za volanom in partnerjem, ki sta prišla firbcat kaj dogaja..Trenutno tja pride kak par v avtu ljubimkat med malico ali ponoči, in ne želijo gledalcev. Do nedavna tudi še kak ekshibicionističen par, vendar to že ni več dogging..
vabin žensko katera si želi dogging-a za savo danes imam čas vse info na milangabro@gmail.com
Milane, na dogging ne možeš vabit, jer je scena nakljućna, dođe ko može, svi goli a onda ko šta voli..zato je gospođa pitala za lokaciju da bih tamo došla sama ili sa partnerom pa da je netko pojebe…a to, da ti dođe par i žena bude za mamac muškarcima a onda ona oće, da oni pojebu partnera…to nije više dogging nego…ne znam šta…možda glup jebe zbunjenog 🙂
Oglasi se mi na greatbojan@gmail.com
A se tudi kaj dogaja na obali?
Ker nisem nikjer zasledil, da bi bilo kaj takega… Pa bi rad poskusil opazovati
(Za več obala.mlad97@gmail.com)
Forum je zaprt za komentiranje.