DODATEK QMI
naivni so tisti, ki o neki stvari premalo ali nič ne vejo, pobirajo mnenja drugih (lahko tudi o naivnosti) in jih predstavljajo kot plod svoje glave. Zdi se, da je tudi tvoj post tak, saj praviš, da o QMI še nisi slišal, hkrati pa se norčuješ iz Tomaza1, ki noče nič drugega kot več realnih informacij o tem dodatku. Nekateri dodatki so tudi učinkoviti, veš. In QMI je med njimi, seveda nekaj manj učinkovit, kot se sam hvali (kot vedno – npr “do” 25%). Lastnik uvozne firme je dokazoval učinkovitost tudi tako, da je iztočil olje iz svojega volva 850 T (ali R) in se nato vozil precej km in zaradi QMI motor ni zaribal – vse je bilo nadzorovano. To le nekaj pove. Sem pa zadnje čase slišal, da so nekateri dodatki na podlagi keramičnih delcev morda bolj učinkoviti.
Kupim ti ga po dvojni ceni, in olje plačam, če ti to narediš! Iztočiš olje iz svojega avta in narediš precej kilometrov…
Ampak škodo na avtu pač plačaš sam, če ti zariba :)))
Si upaš???? .)
p.s. ha-ha ti meni praviš, da pobiram jaz mnenja od drugih, kar sploh ni res, to je moje mnenje, ki je žal tudi resnično.
Ti pobiraš mnenja od drugih, saj sam praviš, da si zadnje čase slišal itd….
če boš boljše bral, bo tudi napisano bolj podkrepljeno.
tomaz1 je rekel: “Ali ima kdo kakšne izkušnje z tem dodatkom?? Prosim mnenje”
Ti, ki očitno ne veš nič o QMI, ga označuješ za naivnega – nekoga, ki je samo hotel več informacij od ljudi, ki so QMI dejansko uporabili. Če bi ti QMI kdaj dejansko uporabil, bi z veseljem prebrali tvojo kakršnokoli že izkušnjo z njim. Ker ga pa sploh ne poznaš, torej delaš lahko le to:
1. ali uporabljaš splošne floskule (ki so dostikrat resnične – ampak to je v konkretnih primerih treba argumentirat)
2. ali pa posreduješ neke govorice (baba rekla, od sosede bratov nečak itd)
V obeh primerih tvoje trditve ne bazirajo na TVOJIH realnih izkušnjah, prihajajo od posploševanj, govoric itd., torej ne morejo biti zares tvoje. Torej so pobrane od drugod. Je zdaj kaj bolj razumljivo, kar sem že v prvem postu napisal?
Tisti, ki se naivnosti zaveda, jo bo predvsem pri sebi čistil, ne pa lepil na druge!
Še nekaj – če napišeš “to je moje mnenje, ki je žal tudi resnično”, te ne bo nihče resno jemal, če ne razložiš, zakaj “žal”, zakaj “resnično”. Do sedaj si pokazal samo, da o QMI ne veš nič, misliš, da ti bo brez pojasnila kdo verjel, da tvoje mnenje bazira na lastnih izkušnjah in ne na nekih govoricah?
Zakaj si se sploh oglasil, če nimaš izkušenj. Si moral samo pokazati, kako si ti nad temi naivneži, kako ti obvladaš, vse veš (čeprav nimaš lastnih izkušenj – op. esem)? Zakaj, kaj ti manjka, kaj imaš od tega? Ko na koncu predlagam, da bi veljalo preveriti tudi “keramične” dodatke (samo to se lahko razume iz zadnjega stavka in besedice “morda”), pa s tvojim podtikanjem le pokažeš, da si me prej dobro razumel in imaš torej samo težave z lastnim egom. Prav imaš, lastne napake je najtežje uvidet, kaj šele priznat. Drži se tega in vrata v raj bodo tebi – brezgrešnemu – na široko odprta.
Za začetek pa lahko nehaš smetit temo in pustiš komu s konkretnimi izkušnjami do besede.
sem povedal svoje mnenje, vsi razni dodatki, ki so se včeraj imenovali tako, danes QMI, jutri spet drugače….so larifari, kot so nekateri predhodniki že povedali ali pa v spodnji temi o čudežnih kapsulah.
Praviš kaj pišem, če nimam parktičnih izkušenj s točno določenimi dodatki recimo s QMI. Zato, ker če bi jih kupil in probaval, bi zmetal toliko in toliko denarja stra in bi takoj spadal v skupino teh naivnežev, ki vse sprobajo. To je pa itak namen in finta teh prodajalcev in ko prodaja upada, si izmislijo podoben čudežni izdelek z novim imenom in ta naivnež ga bo spet kupil, da bo potem govoril o izkušnjah :)))
Kako to vem brez izkušenj??? Pač malo splošnega znanja moraš imeti v tehniki, matematiki, fiziki, medicini, ekonomiji in malo logičnega mišljenja, pa veš kaj je možno in kaj ni, a ne?
Tudi v nobeni takoimenovanih denarnih igrah nisem sodeloval. Ker sem pač vedel, da se bo vse prej ali slej sesulo, kot se vsaka piramidna igra sesuje. Dobiček ima le zelo, zelo ozek krog ljudi pri vrhu v glavnem ustanovitelji igre.
In ti? Si moral najprej sodelovati v vseh teh igrah in denar stran metat in še svoje prijatelje notr vlečt in obljubljat mastne denarce???? Po vsaki igri so se tisoči in tisoči kasneje obračali n državne organe, da ji naj vrne denar, ki so ga izgubljali s svojimi vložki. A je kdo šel v zapor? Nobeden. Le davke so pobrali od tistih zaslužkarjev oziroma posredno od naivnežev :))))
Pa kje je sedaj čaj čang šlang? :)))) Pa cel kup tabletk za hujšanje, za ozdravitev plešavosti, proti staranju…..da ne naštevam vse te navlake in čudežnih zdravil in tabletk :)))))
Sicer pa kapital se mora čimvečkrat obračat in tukaj se še vedno dobro obrača, ane?