Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dobrodošli v deželi socialne raposdije

Dobrodošli v deželi socialne raposdije

Kakšen si? Preberi kaj pišeš pa boš videl kakšen si!!!

Lahko ti pa pomagam : ošaben, aroganten, nesramen, samovšečen, zafrustriran, verjetno tudi tipično zavaljen ter zanemarjeno nepotešen monovski trapec!

Ps
Tvoje misli so popolnoma zgrešile… torej tudi slabo razmišljaš ;)[/quote]On, danes si pa borben. Nič ne rečem, Mitko res nima dlake na jeziku, tudi mene je označil za slaboumno, ampak po mojem so takšni tipi pogumni samo za krinko anonimnosti.[/quote]Kaj pa vem, vse več je nekih papkov, ki bi pljuvali po vseh okoli sebe, in njihove misli so že kar gotova dejstva, da o kakšnem kavalirstvu do nasprotnega spola niti ne govorimo ali pa vsaj nekaj spoštovanja bi lahko pokazali. To pa nič.
Ne zavedajo pa se, da s svojim pisanjem najbolj kažejo lasten način razmišljanja, ker ne moreš nekaj napisat, da ne razmišljaš na določen način….. ja in ob takih sam zavzamem borben način razmišljanja 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

sodobno življenjeje, predvsem nas zahodnjakov je daleč od tega da je borba, prej bi rekel , da je pravljica, pravljica v kateri nekateri na vsak način želijo iz sebe narediti mit.. nadalje bi rekel, da v mojem zapisu nisi prepoznala sarkazma, ki se nanaša na vladajočo elito, dodal bi še tole, preživeti je najlažje malemu človeku, ki dejansko nima nič, njemu ne moreš nič vzeti, naj bo tako hudo, mali človek bo vse prenesel, ker je navajen trpljenja, borbe če želiš, sposoben je najti veselje, smeh v malih stvareh, ni mu mar za denar, materializem,…svojo uteho najde v Bogu, svojo moč črpa iz ponižnosti in zavedanja, da je življenje , tuzemljsko življenje, le en delček nečesa večjega, mogočnejšega…zato se da preživeti z 1 evrov ali celo z nič evri na dan…..[/quote]

V tem ne najdem recepta, kako preživeti z € na dan….vseeno hvala za meglo. Upam, da bo komu pomagala 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Verjetno so te megle še posebej veseli tisti, ki imajo minimalno plačo, ki je vseeno bistveno večja od 30€ pa se vseeno težko pretolčejo skozi mesec. Pa so varčni pa so delavni pa so ok, ampak verjetno bi ti kako okrog ušes pripeljali.

On, danes si pa borben. Nič ne rečem, Mitko res nima dlake na jeziku, tudi mene je označil za slaboumno, ampak po mojem so takšni tipi pogumni samo za krinko anonimnosti.[/quote]Kaj pa vem, vse več je nekih papkov, ki bi pljuvali po vseh okoli sebe, in njihove misli so že kar gotova dejstva, da o kakšnem kavalirstvu do nasprotnega spola niti ne govorimo ali pa vsaj nekaj spoštovanja bi lahko pokazali. To pa nič.
Ne zavedajo pa se, da s svojim pisanjem najbolj kažejo lasten način razmišljanja, ker ne moreš nekaj napisat, da ne razmišljaš na določen način….. ja in ob takih sam zavzamem borben način razmišljanja 😉 :)))[/quote]

Ja, in znova sem tam :/… Kako za vraga sem te jaz zgrešila???? :DDDD Kje si se ti skrival??? :DD

Kakšen si? Preberi kaj pišeš pa boš videl kakšen si!!!

Lahko ti pa pomagam : ošaben, aroganten, nesramen, samovšečen, zafrustriran, verjetno tudi tipično zavaljen ter zanemarjeno nepotešen monovski trapec!

Ps
Tvoje misli so popolnoma zgrešile… torej tudi slabo razmišljaš ;)[/quote]

On, danes si pa borben. Nič ne rečem, Mitko res nima dlake na jeziku, tudi mene je označil za slaboumno, ampak po mojem so takšni tipi pogumni samo za krinko anonimnosti.[/quote]

Hvala On_, da si se zavzel zame. Vseeno sem v dvomih, da je vredno dajati pozornost tistim, ki jih ni niti toliko v hlačah, da bi se registrirali. Res je nekaj borbenosti prepoznati danes v tvojem pisanju…..morebiti zato, ker nam vreme kar ni in ni naklonjeno…..(zase lahko odkrito povem, da zime ne maram in to kar imamo zdaj že meji na naravni absurd).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

sodobno življenjeje, predvsem nas zahodnjakov je daleč od tega da je borba, prej bi rekel , da je pravljica, pravljica v kateri nekateri na vsak način želijo iz sebe narediti mit.. nadalje bi rekel, da v mojem zapisu nisi prepoznala sarkazma, ki se nanaša na vladajočo elito, dodal bi še tole, preživeti je najlažje malemu človeku, ki dejansko nima nič, njemu ne moreš nič vzeti, naj bo tako hudo, mali človek bo vse prenesel, ker je navajen trpljenja, borbe če želiš, sposoben je najti veselje, smeh v malih stvareh, ni mu mar za denar, materializem,…svojo uteho najde v Bogu, svojo moč črpa iz ponižnosti in zavedanja, da je življenje , tuzemljsko življenje, le en delček nečesa večjega, mogočnejšega…zato se da preživeti z 1 evrov ali celo z nič evri na dan…..[/quote]

Potem pa imej družino, otroke – in boš krepko najeb*** “mali človek” . Tako pa je to bolj tak, nerealno, razen če ti kdo drugi plačuje položnice?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

a je minister pristojen za ceste tudi že odstopil … ali mu je treba v glavo zabiti 22 žebelj, da je zajebal še predno je ogrel stolček??? ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ammmm, saj ne, da mi ne bi godilo samo včasih je tudi narobe prav tako, da ne obupuj preveč, kaj veš kaj bi ti lahko izvabila iz mene. 😉 :)))
parfum, ki nosiš ti na drugem drugačije diši ;)

Glede na to, da si že parkrat izrazila to misel se resno sprašujem v kakem (zdravstvenem) stanju je tvoj Pandorin1, da ne zmore zadovoljivo izpolnjevat svojih zakonskih dolžnosti in tebe obhajajo take misli?
Mogoče le nabira zalet pred novim “napadom”? 😉 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi zate 😉

Kar nekaj pobalinov se potika tukaj, ki ne spoštujejo nič in nikogar in si dovolijo kar si (po moje) ne bi smeli, hkrati pa tarnajo za “resnimi puncami”….. Ja pa kaj še? 🙁
Bolj kot zima zunaj me mrazi misel kak mraz nekateri nosijo v sebi, da si privoščijo pišanje po drugih in jih moti vsaka dlaka….. :/

Ammmm, saj ne, da mi ne bi godilo samo včasih je tudi narobe prav tako, da ne obupuj preveč, kaj veš kaj bi ti lahko izvabila iz mene. 😉 :)))

Glede na to, da si že parkrat izrazila to misel se resno sprašujem v kakem (zdravstvenem) stanju je tvoj Pandorin1, da ne zmore zadovoljivo izpolnjevat svojih zakonskih dolžnosti in tebe obhajajo take misli?
Mogoče le nabira zalet pred novim “napadom”? 😉 😀 :D[/quote]

A ne znaš enostavno sprejeti komplimenta, ko ga dobiš? 😀
V življenju sem spoznala tri tipe, ki so se mi zdeli res kul – in za katere še danes mislim, da so o.k., ne glede na to, da sem samo z enim izmed njih poročena. Imam le filing, da če bi spoznala še tebe, bi bil 4 tak moški, za katerega bi trdila, da je res kul…. To je vse 😉 In da ne boš zbežal v drugo smer, naj povem še, da ne, to ni vabilo, da bi se spoznala … zdaj si mi kot internetni znanec super :D, nimam nobenih grešnih mislih :D, le občasno si dovolim talat kakšen kompliment. Tako da si lahko oddahneš 🙂

Moj Pandorin1 je ozdravel 🙂 in ne razumem skrbi – mislim, da si že tretji ta teden, ki jo izraža. Ko sem na “dolgem” povodcu in si privoščim malo več (kot se po mnenju nekaterih spodobi/ali pričakujejo), pomeni, da gredo stvari super. Ko stvari ne gredo dobro, si ne dovolim te “svobode”, ker vem, da tvegam, da bom zabredla še globlje… Ergo – skrb je zdaj odveč. Bodi srečen zame. 🙂

To je isto kot pri ženskah :D: če je s tvojo vse v najlepšem redu, res ne bo nobene težave, če pohvališ kakšno drugo. Če pa z njo ni vse v redu, potem morda ni najbolj pametno talati komplimentov na desno in levo…

To, kar praviš o parfumu, je pa čisto res.

Mogoče le nabira zalet pred novim “napadom”? 😉 😀 :D[/quote]

A ne znaš enostavno sprejeti komplimenta, ko ga dobiš? 😀
V življenju sem spoznala tri tipe, ki so se mi zdeli res kul – in za katere še danes mislim, da so o.k., ne glede na to, da sem samo z enim izmed njih poročena. Imam le filing, da če bi spoznala še tebe, bi bil 4 tak moški, za katerega bi trdila, da je res kul…. To je vse 😉 In da ne boš zbežal v drugo smer, naj povem še, da ne, to ni vabilo, da bi se spoznala … zdaj si mi kot internetni znanec super :D, nimam nobenih grešnih mislih :D, le občasno si dovolim talat kakšen kompliment. Tako da si lahko oddahneš 🙂

Moj Pandorin1 je ozdravel 🙂 in ne razumem skrbi – mislim, da si že tretji ta teden, ki jo izraža. Ko sem na “dolgem” povodcu in si privoščim malo več (kot se po mnenju nekaterih spodobi/ali pričakujejo), pomeni, da gredo stvari super. Ko stvari ne gredo dobro, si ne dovolim te “svobode”, ker vem, da tvegam, da bom zabredla še globlje… Ergo – skrb je zdaj odveč. Bodi srečen zame. 🙂

To je isto kot pri ženskah :D: če je s tvojo vse v najlepšem redu, res ne bo nobene težave, če pohvališ kakšno drugo. Če pa z njo ni vse v redu, potem morda ni najbolj pametno talati komplimentov na desno in levo…

To, kar praviš o parfumu, je pa čisto res.[/quote]Zardevam…….. :)))

A se nisi nič napudral danes????

Joooj, pol pa nisi tolk fajn 😛

A se nisi nič napudral danes????

Joooj, pol pa nisi tolk fajn :P[/quote]Jaz sem pa mislil, da se ti ravno zato dopadem, ker sem brez pudra…. 😛
A če imaš puder potem spodaj ni nič farbce? :))))

Ali ti mogoče obožuješ puder, ker se veseliš lastnoročnega pranja? 😀
S sirkovo krtačo do popolne čistosti? 😉 😀 😀

Tebi se zdi, da je bil to njen namen?
In ravno tebe je zgrešila…… :))))[/quote]

On, pusti človeka pri miru, ne moti debate, kaj ne vidiš, da se pogovarja sam s sabo…
Ni prvič.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close