Dobrodelne donacije
Nobena. Slej ko prej pokradel dobrodelnost na Voj račun. Ker mluc ne bom več imela, lahko pa prostoživečih nahranimo, dam vodo ter brikete skozi vse leto. Pol pa ne vem, a se živali ķot ljudje fajtajo ????? Ponqvadi pol pol poje muc, če pa v zelje, je pa hud v pogivarjanju z drugim mačkom. ??????????? Saj je zgolj lačen. ??☺??????????
Smeha smeha, 22.12.2021 ob 23:48
Nobena. Slej ko prej pokradel dobrodelnost na Voj račun. Ker mluc ne bom več imela, lahko pa prostoživečih nahranimo, dam vodo ter brikete skozi vse leto. Pol pa ne vem, a se živali ķot ljudje fajtajo ????? Ponqvadi pol pol poje muc, če pa v zelje, je pa hud v pogivarjanju z drugim mačkom. ??????????? Saj je zgolj lačen. ??☺??????????
Želela Sem povedati, dam pri sebi ven za živali In pridejo, Tole zbiranje na račune bi pa zakonsko prepovedala celo nezakonski. Tako se vidi marsikoga. Lepo pa je, da se reveže porihta, pa sebe z denarjem, menda. Ful lepo ☺☺☺
Kokoši, 22.12.2021 ob 23:57
Ojoj, ojoj. Pretiravu sem. Predaleč sem šel.
Zdaj se ji je pa do konca zmešalo.
Zdaj mi je pa žal.
Resno? Raje ppačam. P?
Ampak res, oseba zgolj provociran želi biti v medijih. Lačen zgolj pozornosti, ne bližine, f*, ljubezni.
Si kot politika, ki jo vidi v aprilu drugi leto. Kikiriki. 6??????
Forum je zaprt za komentiranje.