Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobrodelne donacije

Dobrodelne donacije

Tu in tam rada kaj prispevam v dobrodelne namene in me zanima katera organizacija je sploh zaupanja vredna.

NOBENA. Iz prve roke, vse je navidezno oz. prikazujejo lažne reveže, socialšeke, lenuhe z dvema levima rokama, tisti, ki pa res nič nimajo se nikoli ne izpostavljajo.

Nobena. Slej ko prej pokradel dobrodelnost na Voj račun. Ker mluc ne bom več imela, lahko pa prostoživečih nahranimo, dam vodo ter brikete skozi vse leto. Pol pa ne vem, a se živali ķot ljudje fajtajo ????? Ponqvadi pol pol poje muc, če pa  v zelje, je pa hud v pogivarjanju z drugim mačkom. ??????????? Saj je zgolj lačen. ??☺??????????

Najraje Zavetišču za živali Horjul. Če se me kakšna zgodba res dotakne, pa tudi darujem nekaj, a sem bistveno bolj previdna kot nekoč.

Odgovor na objavo uporabnika
Smeha smeha, 22.12.2021 ob 23:48

Nobena. Slej ko prej pokradel dobrodelnost na Voj račun. Ker mluc ne bom več imela, lahko pa prostoživečih nahranimo, dam vodo ter brikete skozi vse leto. Pol pa ne vem, a se živali ķot ljudje fajtajo ????? Ponqvadi pol pol poje muc, če pa  v zelje, je pa hud v pogivarjanju z drugim mačkom. ??????????? Saj je zgolj lačen. ??☺??????????

Želela Sem povedati, dam pri sebi ven za živali In pridejo, Tole zbiranje na račune bi pa zakonsko prepovedala celo nezakonski. Tako se vidi marsikoga. Lepo pa je, da se reveže porihta, pa sebe z denarjem, menda.  Ful lepo ☺☺☺

Ojoj, ojoj. Pretiravu sem. Predaleč sem šel.

Zdaj se ji je pa do konca zmešalo.

Zdaj mi je pa žal.

Horjulčkom, 22.12.2021 ob 23:53

Najraje Zavetišču za živali Horjul. Če se me kakšna zgodba res dotakne, pa tudi darujem nekaj, a sem bistveno bolj previdna kot nekoč.

Resno? Raje sama plačam. P?

Kokoši, 22.12.2021 ob 23:57

Ojoj, ojoj. Pretiravu sem. Predaleč sem šel.

Zdaj se ji je pa do konca zmešalo.

Zdaj mi je pa žal.

Resno? Raje ppačam. P?

Ampak res, oseba zgolj provociran želi biti v medijih. Lačen zgolj pozornosti, ne bližine, f*, ljubezni.

Si kot politika, ki jo vidi v aprilu drugi leto.  Kikiriki. 6??????

Res je slabo, če imamo Kokoš, ki dela zmedo na AC al na forumu med ljudmi ?????????? ok, zdravo je sigurno. ??☺?????????????????. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close