Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Dobro svetovanje za kopalnico

Dobro svetovanje za kopalnico

Kam se lahko obrnem za dobro svetovanje o adaptaciji kopalnice? Zanima me izbira ploščic, postavitev kopalniške opreme….
okolica Ljubljane

N

Oj,

midva sva bila nadvse zadovoljna z AVentus, pri ljubljanskih Žalah. SO izredno strokovni, dobri svetovalci…

Presenetilo me je, za razliko od npr. Merkurja, da smo se najprej vsedli, povprašali so nas za naše želje, opremo stanovanja, tal, da bo vse usklajeno, nato je gospa predlagala nekaj ploščic in začelo se je ančrtovanje. Sprva sva šla v Merkur, kjer so nama nekaj skupaj vrgli :), še danes se nasmehneva tistemu načrtu. Tukaj so predlagali nekaj odličnih rešitev, upoštevali najine želje ipd.

Res pa je da sva v salon prišla zagotovo trikrat-štirikrat, takoda je bilo vse tipi top.

Večinoma imajo dizajnerske ploščice ter vrhunsko opremo, vendar sva se zaradi takratnega finančnega stanja odločila samo za nakup ploščic za obe kopalnici, školjke pa pisoarje pa ostalo pa pri Merkurju.

Če imaš še kako vprašanje pa le na dan z njimi 🙂

srečno

se opravičujem, podjetje je Avenus, studio kopalniške opreme

http://www.slonep.net/subareas.html?lev1=9&lev2=125

Meni je svetovala g. Jure v podjetju Keramtrade. Gospod je res pravi estet in ima ogromno idej ne le za kopalnice temveč tudi za ostale prostore.
Njegov stil je zelo pester a hkrati eleganten.

Dobro izbirajte!

Always look on the bright side of life!!!

Najlepša hvala!

Gre za to, da mi klasične kopalnice z bordurco nekako ne sedejo. V mislih imam eno barvne, z malo reliefa, pohištvo pa leseno. Kopalnica je majhna, brez okna. Pa bi rada še kakšno mnenje.

N

Odgovor na objavo uporabnika
pomoč kopalnice, 24.01.2008 ob 11:45

se opravičujem, podjetje je Avenus, studio kopalniške opreme

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close