dobro kosilo v kratkem casu?
Zivjo!
Evo, pa se je tudi meni iztekla moja porodniska! Smrk, smrk! Ze tri tedne pridno hodim v sluzbo, takoj po sluzbi pa po malega navihanca, ki ima ze 13 mesecev.
Nekaj casa nisem bila na tem forumu, ker sem zelela izkoristiti vse trenutke z malim, zdaj pa si spet z zadovoljstvom cedim sline.
No, moje vprasanje je pa takole: kaj naj kuham, ko pridem domov, z malckom v narocju, ki se me ves cas oklepa in ce me samo vidi ob stedilniku, nestrpno vpije AMAM, kljub temu, da v roki drzi kak kos hrane in jo gloda?
Skratka, vesela bom idej za hitro, a vseeno zdravo in okusno kosilo!
Pozdravcek Babi in vsem ostalim forumovkam in forumovcem!
Vesna
Joj,Vesna!
Koncno si se oglasila! Ves,da me je prav skrbelo.Poglej post,(sprasuje vesna),ko sprasujem ali si ti ali katera druga.Zdaj pa res ne vem,komu sem odgovorila o narastkih:Ali tebi,ali drugi Vesni.Se danes sem povprasala po tebi.
Kako je tvoj malcek?Ste lepo praznovali in uspesno pihnili svecko?
Tako mi je lepo,da si se oglasila,da mi gre kar na jok.
Jaz sem med pocitnicami uzivala doma in v Angliji z mojim ze velikim krasnim fantom.
Zdaj ti od presenecenja ne morem niti svetovati,kako s kosili.
Pocasi se bos naucila,kot smo se vse,ki smo bile v sluzbi.Vem,to ni nobena pomoc,je bolj tolazba. Pa bo slo,bos videla!
Marsikaj se da pripraviti tudi zvecer.Vem,da bi se takrat rada posvetila mozu in vajinim skupnim uricam.
Cimvec stvari skuhaj za veckrat(ko utegnes) in daj v zamrzovalnik.Pa na uho: naj kdaj priskoci na pomoc tudi kaksna babica in kaj dobrega skuha ,se zlasti za v zamrzovalnik.
Zelenjavo ocisti za veckrat in v skatle.
Poskrbi,da bo malcek dobival mesano hrano,da bo cimprej jedel to,kar vidva(seveda ne papricirano in poprano).Kaj sploh kvasim,saj to ze ves!
Kako imas urejeno z varstvom? Je v jaslih,privat ali babi servis?
Res sem vesela,da sem pogledala se enkrat na forum.
Ves,da sem v zacetku avgusta povprasala,kdaj boste pihali svecko.
Zelela sem slavljencu napisati voscilce.
Poglej pod Nona Karolina in Vesna
Lep,lep pozdrav in ljubcka fantku. Babi
(Pa prosim za odgovor,ker sem prevec radovedna in srecan kot otrok-kako se clovek naveze na popolnoma neznane ljudi ! Je to fluid? )
Zivjo, Babi!
Uf, tudi jaz sem vesela, da sva spet na zvezi. Sem te zelo pogresala, ves!
Toda vse poletje smo se intenzivno potepali naokrog in bili precej na morju!
Prvo svecko smo upihnili ze konec julija, 24., in imeli smo veliko festo na vikendu starih starsev. Prisli so Markovi prijateljcki, pa njihovi starsi, pa sorodniki.
In seveda sem pekla razna peciva, le torto smo kar narocili, ker je bilo toliko povabljenih. Bilo je zelo lepo!
Potem smo se avgusta spet potepali, vmes smo bili na Kreti, kjer sva z mozem uzivala v kulinariki, pa tudi Mark je poskusil cisto vse. Je tako strasanski jedec, da ko pride iz varstva (cuva ga gospa, ki cuva pet otrok od enega do tretjega leta; je super, ker je vzgojiteljica, ki je prej enajst let delala v drzavnem vrtcu, zdaj pa ze devet let cuva otroke doma; Mark je medtem prevzel ze precej novih navad, od pitja iz loncka do pozdravljanja z veselim daaaaaaaaan, haha), ze vpije amamam, kljub temu, da gospa pove, da je ravno pomalical.
Vidis, zato sem sprasevala, kaj se da narediti bolj na hitro.
No, zdaj bom redno spremljala ta forum in velikoooo ter zelo neuko, haha, sprasevala!
In takoj grem gledat starejse poste, da najdem tvoje pozdravcke!
Sem si ze malo spodaj prebrala, kako si zjutraj se zajtrkovala v Angliji, kasneje pa si bila ze popoldne doma. Ja, vcasih je to kar bolece. Sploh ce si prej med ljudmi, ki jih imas tako rad.
Upam, draga Babi, da naju ne vrzejo s tega foruma, ker se nic ne pogovarjava o hrani, haha. ampak saj je tudi to, o cemer klepetava, zivljenje. predvsem to.
En zelo lep pozdravcek iz sluzbe, od koder skozi okno gledam sonce! Upam, da ti uzivas na soncku v zivo, ne skozi okno!
Cao, Vesna
Forum je zaprt za komentiranje.