Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dobro jutrooo

Dobro jutrooo

Jutro? Kako ste? Ste  že spili jutranjo kavico? Lep dan vsem.

Jutro? vse štima, pa ti? Kavica☕ še ni prijela in upam, da nas danes pride, kaj sonček pozdravit???

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG, 20.05.2021 ob 07:10

Jutro? vse štima, pa ti? Kavica☕ še ni prijela in upam, da nas danes pride, kaj sonček pozdravit???

Jaz tudi upam na sonce, včeraj niti 3 kavice niso prijele ?

Hočemo pravo pomlad, kaj je to letos?!? Sem mislila, da bom kolesarila v službo spomladi in poleti, pa še dobro, da se na koncu nisem odločila za nakup. Instinkt mi je rekel NE, čeprav sem si zelo želela in celo našla enega ugodnega in lepega, kvalitetnega. Pa še odpoved sem dala na koncu… včasih je res dobro poslušati notranji glas

Naredite si lep četrtek?

Moja misel, 20.05.2021 ob 07:23

Jaz tudi upam na sonce, včeraj niti 3 kavice niso prijele ?

Hočemo pravo pomlad, kaj je to letos?!? Sem mislila, da bom kolesarila v službo spomladi in poleti, pa še dobro, da se na koncu nisem odločila za nakup. Instinkt mi je rekel NE, čeprav sem si zelo želela in celo našla enega ugodnega in lepega, kvalitetnega. Pa še odpoved sem dala na koncu… včasih je res dobro poslušati notranji glas

Naredite si lep četrtek?

Poleti te bo pa kurilo, sm lih brala, da bi naj blo julija-avgusta zelo vroče, sam zdaj za tri dni ne vedo povedat ? sej bo, jutri bo lepo. Sicer pa, ko pride kugla res ornk zahajca ?
Se strinjam, notranji glas je treba poslušat, sam js ga bolj švoh slišim??

Spila kavico, zdaj grem pa v Spar ..

Še jaz vam vsem voščim najlepše jutro. Lepo vas je brati.

❤️❤️❤️

CrazY FroG

ko vidim tvoj nick in neumno sliko me vse mine.

Kokoši, 20.05.2021 ob 08:15

CrazY FroG

ko vidim tvoj nick in neumno sliko me vse mine.

….. je m’excuse?! ??

Jutranja.zarja@

Dobro jutro, 🙂 seveda tudi vsem, ki ste ali pa še niste navzoči.

Kavica je že nekaj časa kuhana. Trenutno sem absolutno sam znotraj prostora in absolutno uživam. Destilator za vodo šumi v prostoru. Hitim z destiliranjem vode, da si pripravim zalogo za čez vroče poletje. Sedaj je še relativno hladno in ta naprava deluje s približno pol kilovata moči, tako, da ogreva prostor.

Ponoči sem bil na zanimivi spletni strani od Intel-a. Njihovi izdelki se nahajajo kar v precej napravah, ki jih uporabljam. Seveda, dal sem jim tudi povezavo do med.over.net

CrazY FroG nism js tega napisu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close