dobro in poceni:)
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › dobro in poceni:)
zivjo!
zanima me, ce kdo pozna kako prenocisce (lahko je camp, bungalov ali apartma) v istri ali kvarnerju -morda kanegra, savudrija, zambratija…za studentski zep..
sva studentski parcek in bi rada sla na poceni lustno morje:)
prosim za ugodno resitev!
lp,
J.
Predlagam otok Rab, bungalovi Suha Punta (renovirani imajo 3 zvezdice), cena za 7 dnevni polpenzion samo okrog 30.000 SIT.
odlicno! lahko poves se naziv teh bungalov? hvala za odgovor! LP, J.
30.000 na osebo za teden, je res poceni, samo jaz sem našla še cenejšo varjanto . . .
Če te zanima, piši, pa ti povem.
LP!
ja fajn tole zgleda…in ugodno! sam morm scekirat ce je frej. niso se nc mejla odpisal. drgac pa
ABBY: me zanima ja…vsaka ugodna ponudba je se dobrodosla…pisi…
LP,
J.
Oj, jszt!
S kolegico grema v Umag v bungalov Sol Polynesia za en teden za 35.400 Torej pride na vsako 17.700 s takso vred. Res pa je da je to samo najem. Kuhale boma same.
Kako se ti zdi?
LP!
joj rab je ze zaseden v tem terminu:( ful hvala abby sam v umagu sm ze bla parkrat pa ne bi sla ze spet:) sigurn se bosta pa vi2 meli lepo!:)
no pa iscem naprej….
tdm tdm tdm
LP,
J.
Daj povej kaj pa iščeš, ti bom pomagala. Imam doma en kup katalogov.
LP!
dobro in peoceni – v hotelu pišnica !
zastonj !
do sempembra !
Kaka pišnica?
Mislim, da sem našel ta hotel Pišnica 🙂
Ni mi jasno, kako je ta lordwales lahko komu simpatičen in, če rečeš kaj proti njemu, te vsi napadejo, vsi ga zagovarjajo, . . . no skoraj vsi, ne vem no . . . .
Nekoga nekaj resno zanima, on pa ima take bolane.
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.